kymco venox kullanan arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaslar motoru aldım 2gundur bınıyorum ama motor devırlı ama
sonradan devırlenıyor bıraz devırlı kullanmak gerekıyor frenlerı guzel, bıraz hafıf yanı egılerek kullanılıyor.bakalım deneyımlerımı sızınle paylasıcam gorusmek uzere:wiinkk:

Venox'un 2008 modelleri geliyormu? Ben 2008'de gelmeyecek diye duymuştum!?

Yurtdışında enjeksiyonluları bile var ama burada 2008 modeli yok? Enteresan bir distribitörü varmış kymconun

benimde en favori motorum venox ama şimdi hayal kırıklığına uğradım yeni modeller gelmediğine göre adamlar Türkiye pazarında venoxdan vazgeçiyor olmasınlar :salut: :salut:

internetteki ilanlarda 2008 model var ancak kymconun uluslararası sitesindeki 2008lerle buradaki 2008 modeller arasında ufak tefek farklar var.Silkarın fiyat politikasının çuvallamasıdır bence gelmezse.9500ytl pahalı geliyor insanlara

9500ytl pahalı geliyor insanlara

haklısın, inrtuderla karşılaştırınca neredeyse aynı fiyat. Kalite olarak çok fark olmasa bile Suzukinin marka değeri var

Konuyla ilgili olarak SİLKAR firmasına mail attım anında cevap verdiler aynen ekliyorum;
"Sayın Özgür Kurt,

2008 yılı ve gelecekte Venox modelimizin getirilmemesi gibi bir planlama yoktur. Ayrıca markamızın en gözde modellerinden olan
Venox, motosiklet binicilerinin daima ilgi odağı olmuş bir modeldir.

Saygılarımla,

Berna Canyoran

Pazarlama Dept.

SİLKAR Otomotiv San. ve Tic. A. Ş.

Gümüşsuyu Cad. Hastane Yolu No:1
34020 Maltepe-Topkapı / İSTANBUL-TÜRKİYE

Son düzenleme:
arkadaslar bu motorun motor koruma demırı arka sıs barı ruzgarlık camı ve yan canta demırlerını nerden bulabılrıım?

arkadasım benım sımdıkı motorumdan tıger 250cc den once onu kullandım makına sesı ve gucu ıle super fakat sele yapısı zayıf nasıl dersen uzunyolu rahatsız max kullanma suren 1 saatı gecmıyecek ben marmarıs ızmır arası gelıp gıdıyordum sırtım agrıdan gecılmıyordu artcı ıcınde zor arkaya sısı bar sart ama dıger herseyı super 28 beygır ve en onemlısı v motor gucu 10 numara beslıyor

motor güzel ama pahalı belkı yüksek cc olsa parasını hak ederdi

karakoydenmı?nerden alıcam pekı karakoyde?aslında tuzlaya gıtmek lazım teknelerının kromlarının yapıldıgı yerlere

cc bar

karakoydenmı?nerden alıcam pekı karakoyde?aslında tuzlaya gıtmek lazım teknelerının kromlarının yapıldıgı yerlere

venoxa cc bar ve koruma demiri şart
silkar dan yardım alabiliyor musun ?
ya da istanbul motora danışmanı tavsiye ederim.
yakında bende venox alacağım .benim de ihtiyacım olacak

GV250 ve Venox arasında gidip gelmiştim bende... sonra kararı hyodan verdik. Venoxu yakından görme şansım olmadı ama duyduğuma göre işçiliği gayet başarılı ama ekonomik değil sanırsam.hem alırken hem kullanırken......

Ek olarak dikkatimi çeken bişey var yağ kapasitesi ne kadar çokmuş öyle:cyclopsan

Son düzenleme:
GV250 ve Venox arasında gidip gelmiştim bende... sonra kararı hyodan verdik. Venoxu yakından görme şansım olmadı ama duyduğuma göre işçiliği gayet başarılı ama ekonomik değil sanırsam.hem alırken hem kullanırken......

Kullanırken GV250'den biraz daha az yakıyor.

Kullanırken GV250'den biraz daha az yakıyor.

şaşırdım, yanlışım olabilir bende Venox GV250 den fazla yakıyor biliyiorum.Venox kullanan arkadaşlara sormak lazım tabi.iki motorunda depoları 14lt.Geçen haftaki ayvalık gezimde. Full depoyla 360.kmde benzinliğe girdim ve gene fulledim zar zor 40YTLye tamamladım(95 oktan 3.55YTL). Demek ki depoda daha 2 lt yakıtım varmış.(artçım yoktu fakat arkamda yüklü çanalar vardı).

Venox da bir depo kaç km gidiyor acaba???:silent:

ben hıc hesaplamnadım yakısını ama sanırım bıraz fazla yakıyor gercı gazı ben cok acıyorum motorun tahrık edıcı sesı ve cekısı var dayanamıyor ınsan.sılkarda bu motorun aksesuarları yok bakalım arastırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar