kymco venox kullanan arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
660cc 40 küsür beygir güc üreten bir motordan inip 27HP bir makineye binip "bu tork az geliyor" demen gayet normal. :)

Ama mesela Yamaha R1'dan inip XT660'a binersen bu seferde onun için aynı şeyi söyleyeceksin. At - eşek ilişkisi. :cat:

Kesinlikle doğru söylüyorsun ama R1 heralde kafama saksı düşmediği sürece almayacağım bir motor.:queen: Bu arada aldığım gün servise götürdüm heralde debriyaj balatasında bir sorun var dedim ama adamda dedi abi sen attan inip eşeğe binmişin gayet normal.Ama uzun yolda çok rahat resmen kullanırken üzerinde kenara çekip bir uyusam mı denecek kadar...Geçen sene gv250 vardı onun şanzımanı çok kötüysü çok gürültülü bir aletti ama kalkışı bana daha iyi gelmişti.Ama gv250 mi venox mu deseler bin kerede venox derim.

arkadaslar bır depo benzınle kac km gıdıyorsunuz?kac km de kırmız ısık yanıyor?benımkı bıraz fazla yakıyor gıbı basarsam 185km de basmazsam 200km de kırmızı ısık yanıyor sızce bu normalmı?

Uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum şimdi gördüm.Benzin sarfiyatı fena değil uzun yolda 11 kuruşa kadar indirdim ama şehiriçi agresif kullanmada 15ykr.a kadarda çıktı.Ama uzun yolda 80-90 gittim.Senin motorun sarfiyatı baya artmış.Bakıma gitmeden evvel 230km.de ışık yanıyordu,bakımdan sonra birde benim egzozlar açıktı onları kapattırdım yukarıda bahsettiğim değerlere kadar düştü.

Benzin ışığı 250kmde yanıyor bazen ama depoda eğer 14 litre ise en az 3 litre benzin kalıyor.

ıyı barı dur bakıım yag fıltresı nı ve bujılerı degsıtırıcem bakalım degısıcekmı yakısı:cyclopsan

arkadaşlar izmirdeyim yakın çevrede 5000 ytl civarı satılık venox yokmu yaw

Arkadaşlari Kymco Venox benim favori modelimdi. Bence görüntüsü Chopper dan ziyade daha sportif aslında tam tarzım idi, lakin teknik olarak baktığımda GV250 ile aynı olunca fiyatıda daha uygun olunca gv aldım. Sonuçta memnunum ama hep gözüm Venox ta kaldı yahu.. Bence sınıfında hatta üzerinde gv ile harikalar yaratıyorlar. Takdir edilmeleri gereken modeller.. Bu arada Venox ile GV nin resimlerini alt alta koyuyorum karar sizlerin. GV nin resimleri benim motoruma aittir...

Saygılarımla...

Arka Süspansiyon Hyosung GV250cc nin

Ve KYMCO VENOX

Kesinlikle Haklısın; Hyosung Çok Klasik çizgili; venox daha sportif duruyor, bencede...

arkadaşlar herkese selamlar, yaklaşık 6 aydır venox kullanıyorum ve çok memnunum, sormak istediğim venox a uyan bir sissy bar var mı drag starınkinin uyduğu söylendi ama internetten bakmak ve sipariş etmek istiyorum marka ve modelini söyleyebilir misiniz, yada bunu yaptırabileceğim ankarada uygun bir yer var mı

Gv 250mde oldu şuanda venoxum var gv250 beni biraz üzmüştü ancak teknik olarak muadili gibi görünsede gv250nin torku beni tatmin ediyordu ancak venox biraz hantal kalıyor.2side güzel motorlar ancak venoxun sıfır fiyatı insanları fazlasıyla soğutuyor tamam kaliteli ancak insanlar onun yerine gider yüksek cc alırım muhabbetini yapıyorlar.Bende açıkçası sıfırına o fiyatı vermezdim ancak şuanda vermezdim ama motora yeni başlıyor olsam düşünürdüm.
Ben venoxum 5000ytl. cıvarında satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.24000km. kazasız ,yanyatmasız,bakımlı,zincir-dişli yeni,lastikler yeni michelin.28000km.ekadar bakıma gerek yok.İlgilenenler bana özelden mesaj atsınlar.

max tork ve hp devirleri onun bi cruiser tarzı olmadığının kanıtı. arka jant benim motorumdada kapalı,çok hoş bence biçok kişi denge bozar diyo ama alakası yok veox tada öyledir sanıyorum, sıvı soğutma bence gv250 ye büyük bi fark. motor sanki gergedan gibi:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar