Geçen hafta , uzun uzadıya inceleme fırsatım oldu. ama çalıştırıp kullanmadım. yoldaki performansımı teknik servisimle tartıştım. vites oranlarınınn alışılagelmişin dışında olduğu bilgisini aldım.bu yüzden , sadece dış görüntüsü üzerine yorum yapacağım.
Öncelikle şunu belirteyim , Arkadaşlar , her insanın kişişel zevki ve beklentileri farklıdır. birimizin bayıldığı bir ürünü , diğerimiz beğenmeyebiliriz. bu gayet normal.bu yüzden yazacaklarıma anormal tepki gelirse pek şasırmam.
Daha önce bende venox denildiğinde kıyaslama yapacak bir tane görmediğim için sadece internetteki resimlerine , teknik verilere , fiyatına ve kyomco firmasının büyüklüğüne göre mantık yürüterek bir yorum yaparken şimdi olayı daha iyi görebiliyorum.
Arka çamurluk tasarımı çok değişik ( honda shadow sprit gibi modele özel , modern bir tasarım ) , arka sinyali ve çamurluk cruiser gibi değilse scooter gibi duruyor. sağlam bir kazada muadil parça kullanımı yapılamaz. amortisörleride değişik zannedersem kyomco firmasının yedek parça politikası böyle , sele görünüm olarak yandan , scooter selelerine benziyor.
kusuruma bakmayın , kişisel fikrim , egzostların görüntüsü bir cruiser için hakikaten kötü , eski model , triump egzostları gibi bir tasarım yapılmış , gayet gözüme batan bir açı ile sanki son anda iliştirilmiş gibi duruyor.yandan baktığınz vakit benzin deposu motora göre biraz uzun duruyor.
radyatörüde ufak gibime geldi ama mutlaka ar-ge çalışmaları yapıldığı için bu motoru soğutacak kadar randımanlı olduğunu tahmin ediyorum.
gösterge paneli muhteşem.benzin kapağı çok şık.bu motorda en beğendim yer burası.
Ve elbette en büyük takıntım. engine guard , sisy bar , ve yan çantalar ve yan çanta demirleri yok. bunlarda extra aksesuar.
Kyomco hakikaten büyük bir firma , ancak venox modeli custom meraklısı olduğumdan mı bilemem .ama bana sanki depolarda atıl vaziyette duran scooter parçalarını değerlendirmek için yapılmış V motorlu bir cruiser denemesi gibi geldi.üzerinde custom çalışması yapmak zor gibi görünüyor. yürüyen aksamın kronik sorunları varmı bilemem , off road'a gelirmi ? kullanıcısına sormak lazım. şahsi olarak dış görünüşü bana değişik geldi. ancak satın alıp kullananada hayırlı olsun , güle güle kullansın .
------------------------------------------
Not: Şu koruma demiri işine , en nihayet ben el atacağım.arkadaşlar , motorunuzun marka modeli her ne ise ve koruma demiriniz yoksa , lütfen ne yapın edin taktırın.dizlik veya özel destekli bot ayağınızı darbeden .ve serbest düşmede asfalt yanığından bir süreliğine korur .ayağınızı motordan kurtaramayacak bir şekilde düşer ve sürüklenirseniz,ve koruma demiriniz yoksa bırakın sürat yapmayı durur vaziyette motoru üzerinize düşürürseniz. Allah korusun. sakat kalmak en iyimser sonuç.