Az önce köprüde kaldım..:(

Az önce 09 a doğru boğaziçi köprüsünde elektrik almadığından motorum istop etti en sağ şeritteydim olduğum yerde kaldım.Saolsun 10 motordan 5 i durdu derdimi sordu sonra adının semih olduğunu öğrendiğim honda cbf li arkadaş durdu ilgilendi saolsun.Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum sorunumu çözdü bende şu an işteyim. CBF türkiye diye bir siteye üyeyim dedi sanırım. Saol semih kardeş...

Şu motosikletliler arasındaki dayanışma birtek millitakım maçlarında oluyor. Onun haricinde bu denli birbirlerine baglı başka bir topluluk görmedim.

Sana yardımcı olan o arkadaşı tebrik ederim. Örnek bir davranış sergilemiş.

Geçmiş olsun.

Sorun ne imiş nasıl çözüldü daha detaylı yazarmısın.

::biggrinn
Gercekten boyle bir topluluk daha yok bir araba kalsa yolda kac arac durup yardım eder acaba???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun o arkadasa.sanada gecmıs olsun.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun
sorun tam olarak nedenmiş belli oldu mu?

Geçmiş olsun dostum.Zaten bu camiada böyle yardımlaşma da olmasa hayat hiç çekilmezdi zorluklarından:farao:

Böyle dayanışma örneklerine rağmen motosiklet kültürü yok diyebilir miyiz?

Geçmiş olsun.

Sorun ne imiş nasıl çözüldü daha detaylı yazarmısın.

sorun sigorta ile ilgiliydi. Arkadaş benden daha bilgili olduğundan hemen sigortayı yerleştirdi.Makina çalıştı.
Bu arada hoş olan ne biliyormusun sevgili arkadaşlar. Bir motor sağdayken diğer motorların hemen onun yanında durup birden kalabalıklaşması trafikte acayip ilgi çekiyor. Diğer sürücüler adeta bön bön bakıyorlar bir anlam veremiyorlar.İşte bu yüzden bu merete binmekten zevk alıyorum...
kazasız sürüşler:rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun. Bön bön bakıyorlar çünkü onların aralarında hiç bir yardımlaşma yok. Yolda kalanın ardından daaaaaaaaaaattt diye korna çalıp küfür ediyorlar birbirlerine. Sanki adam bilerek yolda kalıyor. Birbirlerine destek olacaklarına köstek oluyorlar uzun lafın kısası. Ama ya biz? Biz süperiz. :)

atlantic'e kesinlikle katiliyorum yolda kalsan neden kaldin diye firca atarlar adama o derece :) Gesmis olsun arkadasim , yardimci olan arkadas'a ornek bir durum sergilemis gorunse'de aslinda olmamiz gereken sekil bu yani yardimlasmak :wiinkk:

helal olsun örnek bir davranış sergilemiş.her motorcunun yapması gereken bu.ama maalesef çok azı ilgileniyor.sanada geçmiş olsun.

Benim gordugum dayanisma halen var. Otomobil suruculerinde hic olmayan bir sey bizde yine olmasi bence gayet guzel.

Gecenlerde Besiktas istikametinde bir scooter li arkadasi sikistirdi bir arac sapaga girmek icin. Cocuk ilk saniyeler yanliz indi motorun dan canini zor kurtarmis adama bagiriyordu, 30 sn icerisinde etraf motorcu doldu , sofor cenesini kapadi gitti. Inlaki kaba kuvvet sonucu degil ama yanliz degiliz mesaji bile inanilmaz etkili oluyor otoyollarda.

Abi ben klasik bmw meraklısıyım. 2005 de ankarada bi bmw gördüm motoru inceler iken sahibi geldi monuşmaya başladık.. sohbet uzadı ( yaklaşık 3-3,5 saat kadar) o bmw nin sahibi mehmet abimle halen görüşüyoruz geçenlerde istanbula geldi iki gün misafirim oldu. işter budur abi bu motosiklet sevdası bizi nherelere götürüyor..

semih abiye(büyük ihtimal benden yaş olarak büyüktür) helal olsun..sanada geçmiş olsun abi:)

efendim neymiş köprüyü geçene kadar :p
hehehe
geçmiş oLsun. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar