Kısaca son durum "Hekes Kendisi İçin Bir Seçim Yapar Ve Yaşar" Ben 600' lük bir motor satın aldım param var, ne kadar yaktığı ne kadar vergisi olacağını umursamıyorum,
Ben burada yamaha fazer s2' yi geçen hafta 17.500 Ytl ödeyerek aldım. Aynı motoru america' da arkadaşım 6000$ vererek mont kask eldiven vs vs herşeyi ile birlikte satın aldı. Yani ülkemizde yaşam standartlarımız düşük fiyatlar yüksek vatandaşda ayağını yorganına göre uzatmak durumunda kalıyor. Yoksa herkes 600cc lik bir motor almak ve kullanmak isteyecekdir. Formul bu kadar basitdir. "Herkes Mutlu Olduğu Motora Sahip Olabilsin" LooM
benim de duygularımı çok güzel açıklamışsın :lus1::
Ö.Z.€.R senin makina kendi çapına göre benzini yakmıyor direk içiyormuş:mrgreen:
Şaka bir yana bende v2 250 cc ile 650cc arasında pek fark olmadıgını olmadıgını düşünüyordum. Seninde verdigin degerler düşüncemi destekler gibi:silent:
Some Runescape Players come to our site and ask us if we have to get runescape Autotyper or runescape hacks. We alwsys told them that there is no runescape gold hacks or runescape account hacks or Runescape Money here. we're a professional gold selling site, we have no time and interests to scam u, we only sell Runscape Gold.Ur acc is no use for us. We do this for clients hundres of times every day.We can guarantee we're a site u can trust and u'll come back again after this first successful business.In forward to know more abount what is is runescape Autotyper. So I read some articles. There are some information about RuneScape Autoty per. Shared!Just passing on the love.This is the best AutoTyper I swear to god. Undetecdable.To download do the following.Click on the linkhttp://www.megaupload.com/?d=BW7X98OPOn the top right corner type the numbers/letters shown into the box to the right of it.Then click enter. The download will start.NEW!:AutoWcero the same as the AutoTyper.Auto WcerI found a auto wcer just for you! I just didnt think anyone was intrested I tested it, and it works properly, like the auto typer.http://www.megaupload.com/?d=2I5NINP4Post comments after you have tried out this auto typer and/or wcer!Most macro programs have key loggers though and virus, should always scan your computer after trying one to double check.How come im banned?!?I'm trying to spread the love of auto ing. Autoers WILL take over Runescape and you cant stop it.Do u have to download the toolbar first?Runescape News More from www.runescape2gold.net... More>>
arkadaşlar zaten genel olarak baktığımızda türkiye şartlardında 600 cc motor bile çok.. ben bir çok kişiyi biliriyorum hayabusalara 1400 lere binenleri.. hangisi makinanın hakkını verebiliyor hangiisi gidebiliyor ???
cevap : gaz ve kes, gaz ver kes, gaz ver önüne araba çıksın kes, gaz ver yol bitsin kes, gaz ver önünde öküz atlasın kes vs..
Aslında anormal olan motosikletlerin yakıt tüketimi degil benzinin fiyatı. Benzin öyle bir fiyata geldiki motorlar benzini koklayarak gitse yinede çok diyecegiz.
4 silindirlere birşey diyemem ama 650 cc enjeksiyonlu v2 veya paralel çift silindirli motorların yakıt tüketimi mantıklı seviyelerde.( 100km/4-5lt). Bu tüketimi yakalayan motorları kullanmanın lüks oldugunu düşünmüyorum( dl 650, er6n,vs. vs.)
Motor büyütme merakının sebebi ne olabilir sizce?
Gezgin misali... Motoru genellikle nerede ve ne amaçlı kullanıyoruz?
Yakın mesafelere ise 600-1000 cc segmentinde ki makineler ne işe yarar? Uzun mesafe içinse ne sıklıkta kullanabiliyoruz? Şu ana kadar sahip olduğumuz motosikletleri gerçek anlamda , tam performansla ne kadar kullanıyoruz?
Şehir içinde 600-1000 cc arasındaki motorlara binmek kendimizi tatminden , başka işe yarıyormu? Başkaları içinmi yaşıyoruz? Vatandaşa bakıyorsun daha 3 ay 150 cc kullanıyor, motoru büyütmek istiyorum diyor. Alıyor R6, motorun hakkını verecek asfalt veya yol nerede? Kaza kaçınılmaz,hepimizi yasa boğuyor.
Bağırtıyor trafikte,gaz veriyor birilerinin dikkatini çekmek istercesine,birileri kaç basıyor diye sorsun istiyor ? Kullandığı aletin teknik özelliklerinden çoğu habersiz sesi yeter diyor.
Motosikleti trafikte seri bir şekilde dolaşmak için,az yaksın daha ekonomik olsun diye almıyormuyuz?
Sınıf atlarken amaçları ve hedefleri doğru belirlemek lazım.
4 silindir nedendir bilmem 2 den daha az yakıyor sanırım. transalp 650cc 2 silindir - st 4 silindir 1300 cc pan daha az yakıyor
::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn budur.