ARkadaşlar Herkes Evine SAğ SAlim Döndümü.. Bende Geldim Kumbağdan henuz Muratlıya) Sizden Sonra Bide Kumbag Yaptım
Bu ARada Bir Kaza Olayı yaşamışsınız Herhalde Takmayın Kafanıza Bunlar Olacaktır.. SAdece Dikkatli olmaya Calısalım Hep Beraber... Herkesle Tanışamamak Üzücüydü Ama;En Azından Gördük MT Cileri...
sırtında gitar olan senmiydin? :silent:
Keman Vardı Janki Gitarın Küçüğü :mrgreen:
bi küfte ile kalınmaz,biz İnecik'te kasap adnan a takılıyoruz.Bakayım, birkaç kişiyi ikna edebilirsem akarız Tekirdağ'a, bi küftenizi yeriz inşallah.
valla kusura bakmayın ben sizi motor üzerinde gördüğümden tam olarak ne olduğunu anlayamadım![]()
Güzel gezi olmuş.
Arkadaşlar birgün de İzmit, Sapanca ya da bizim Sakarya taraflarına
gelseniz de tanışsak.
Saat 23'e oldu nerdeyse Babaçi-Antientel ortadaya yok haberi olan varmı arkadaşlar bir sorun yok inşallah merak ettim.
..ben en son babaçiyi saat 22.00 civarında tekstil kentte gördüm artık ne yapıyosa orda o saatte bilemiyorum bizde gece 24,00 da tuzlaya vardık biliyosunuz erol 88 i çekiyodum ee anca ayrıca dönüş yolunda bizi sürekli izleyen bu yüzden paranoya olmamıza neden olan savaş abiyede selam vede sevgiler..sevgili motorcu ark.lar. hem kendi emniyetiniz için hemde gezilerin selameti için lütfen her 20.000 kmde rulmanları değiştirin bide zincirinizi yoksa şekil a da görüldüğü üzere 250 km çekilmek suretiyle yoculuk yaparsınız..
![]()