22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

arkadaslar Lutfen Etkınlık Cevabınızı (belkı,henuz Bellı Degıl Vs. Ve Yazdıgınız Mısafır Sayısını Netlestırınız...

Coşkun son ana kadar adımı belkilere dahi yazdırmadım çünki gelmeme olasılığım
yüksek oldu için ne olur ne olmaz yazdırmadım yarın mesaim olduğu için gelemiyeceğim
sizlere şimdiden iyi eğlenceler umarım keyifli bir gün geçirirsiniz.

Coşkun son ana kadar adımı belkilere dahi yazdırmadım çünki gelmeme olasılığım
yüksek oldu için ne olur ne olmaz yazdırmadım yarın mesaim olduğu için gelemiyeceğim
sizlere şimdiden iyi eğlenceler umarım keyifli bir gün geçirirsiniz.

canın sağolsun hasanım :rendeer:

senle ayrıca bi turlarız

..gezimiz yuvacık gezisinde olduğu gibi dağınık olmasın ltf.kimse hız yapmasın hasan grup lideri olsun hiçbir arkadasımız onu geçmesin. gezmeye eğlenmeye gidiyoruz kötü bir olay yasanmaması temennim.çok güzel bi gezi olacagını ta hmin ediyorum. inş. hepimiz çok güzel vakit geçirecez..:)

zaten hasani geçecek motör yok ki :queen::queen::queen: hep 125- 150 cc sinifi makinalar agirlikta.. istesekte hasani geçemeyiz maksimum 100 benim düldül:p:p

hadı Hayırlısı...tekrar Hatırlatayım..anadolu Bulusma Saat 8:30
Anadolu Bulusma Mevkıı 1.kopru Gıselerden Oncekı Yan Otobus Yolu!

Arkadaşlar Allah kaza bela vermesin ben katılamıyorum poleneze gitcez arkadaşla inşallah bir dahaki gezide sizlerle olurum
size hayırlı yolculuk

arkadaşlar nerdesin saan 10 oldu hadi gelşn artık fotoları görelim :cherry:

Geziden geldikte fotoları çeken arkadaşlar şuanda yok :)
Ya yoldalar yada evde uyudular :)

Bunlar savaş abien bikaç kare yenileride gelecek umarım :)

Bu arada arkadaşlara kastroda bişey yok kıyıköye gelin dedik ama gittiler :)
Fakat dediğimiz çıktı sonunda yanımızdaydılar :)

Son düzenleme:
eve henüz geldim gezi güzeldi trakya_MT de ki arkadaşlarada ilgilerinden doalyı teşekkürler fakat geri dönüş yolunda bir ölümlü kaza gördük bu yüzden moraller çok bozuldu benim hiç keyfim yok bir araba takla atarak içindeki insanları yola sermişti manzara berbattı elimizden geldiği kadar yaralılara yarıdm etmeye çalıştık ama nafile :(

çok güzel bir gün dü.ama:(((((((((((((

kaza anında bazı insanların birşeyler yapabilmek için kendini parçalarken insanlık duygusundan yoksun(onlara insan bile diyemiyorum)bazı insanlarda olaya film seyreder gibi bakıyordu?yazık .toplum olarak insanlığımızı yavaş yavaş kaybetmişiz de kimsenin haberi yok!!!!!

Son düzenleme:
Evet Arkadaslar...Gezi Aksam Donus'e kadar benim adima cok eglenceli gecti...Umarim herkes ayni dusunuyordur!
---------------------------------------
Yalniz geri donuste otoyolda karsilastigimiz kaza'dan sonra...moral olarak coktuk...grup surusu,disiplin,toplu kalma...tum bu yetileri kaybettik!
---------------------------------------
Moraller o kadar bozuktu ki,darkeagle ve birkac arkadasa yolda saga cekip isret yaptigim..korna caldigim halde beni fark etmediler!

Saat 23'e oldu nerdeyse Babaçi-Antientel ortadaya yok haberi olan varmı arkadaşlar bir sorun yok inşallah merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar