Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam onur. seni formda görmek güzel. Motor kamp eşyaları filan ne güzel. İns. kafana göre biri ile gider gezersin ;)

BEYLER YARIN BULUŞMAYA GELİCEKSİNİZ.... DEĞİL Mİ ? çılgın Zn fest vol 2. :p :queen:

21.06.2008 - İSTANBUL ANADOLU YAKASI ZEN BULUŞMASI

YER : SUADİYE BÜYÜK ZARA ÖNÜ
SAAT : 15:30
AKSİYON : Motorlarla tur, Caddebostan sahilde oturup tanışma ve muhabbet v.b. aksiyonlar... (önerilere açığız)

KATILIMCI LİSTESİ

* Alperiz ( OK )
* 34_AK_027 (OK )
* Akınerk ( Teyid Bekleniyor )
* BerK ( Teyid Bekleniyor )
* Ela ( OK )
* caddelerinkabusu ( OK )
*
*
*
*
*
*
*

Toplam ZEN Sayısı: 5

.

Son düzenleme:
bulusmada bulunamadım ıst. bugun geldım tatıle gıtmıstım yoksa gelmek ısterdım ıns. bir sonrkaı bulusmada tanısırız

ya arkadaslar kusura bakmayın bulusmaya bıraz gec kaldım , yetısemedım caddebostanda bıraz turladım belkı sızı gorurum dıye ama bulamayınca,gerı dondum,tel numaranızda olmayınca arayamadım, :pr::pr: bı dahakı bulusmaya artık 1 saat onceden gelırım :)

iYi Eğlenmısler yawww...
Bende cok ıstıyordum da zor , işlerım cıktıı...
Bidahakıne gelıcem yawww kacırmam....

walla 3,30 dan 3,50 ye kadar bekledik.. hatta ben 7 dk önce geldm.. sonra baya bi caddebostnda takıldık :)

kanka inanmazsın ama o kadar yoğunumki :) derler ya ajanda bi bakim varsa yer uydururm aynen o hesap yani.. önceden ayarlayalımda biş buluşalım yine :)

kanka inanmazsın ama o kadar yoğunumki :) derler ya ajanda bi bakim varsa yer uydururm aynen o hesap yani.. önceden ayarlayalımda biş buluşalım yine :)

lem sen qeçen qün demedin mi %50 qelirim mutlaka arayın diye...pess wallaa...okan bile şahit bu duruma...diiicek söz bulamıoorum... :)

ya arkadaslar bnm evdekı pc motosiklet.nete gırıyor fakat konuları fln acmıo engellendı sayfa goruntulenmıyor sorun ne olabılır cıldırtcak en sonunda benı pc :)

Aniden almış olduğum bir kararla dönüş tarihi belli olmaksızın bu akşam Bursa' ya qeçiyorum. Bilqilerinize sunarım.

Kaan AK :wiinkk:

Arkadaşlar bugün motorumu sattım aranızda olamıyacağım Karakaçan artık yok satarken zor oldu
ama zamanı gelmişti artık 250 lik için kısmet bakalım ama hep buralarda olucam benden kurtuluş yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar