Mersin İl Temsilcisi
diyecek bişey bırakmamışsın sencer.
evet aralarda sıkıştırılma ihtimali yüzünden 250 lik üzeri şart
bir müsibet bin nasihata bedelmiş be abi....
diyecek bişey bırakmamışsın sencer.
evet aralarda sıkıştırılma ihtimali yüzünden 250 lik üzeri şart
oturda haline şükret, benim ehliyetim dahi yok bak :mrgreen:
motor pahalı,kullanım maliyetleri pahalı,benzin pahalı,parça pahalı,herşey pahalı.ama zevk işin içine girince şartları sonuna kadar zorluyoruz bikaç ay heves için.motosiklet sen nelere kadirsin
Arkadaşlar büyük cc' ye sahip motorlar hakkında pozitif bir yorum yapan olmamışBen daha 1 hafta önce 600CC bir Yamaha FazerS2 satın aldım
Gerçi daha teslim almadım trafik, plaka işlemleri tamamlanmadığı için ama benim özeleştirim ise şöyle olacak; Bu bir tutku işidir ve herkese göre farklı duygular yaşatabilir. Bunu 50cc' de yaşayabilirsin 500cc' de yaşayabilirsin ve veya daha yüksek cc' lerdeki motorlardada ama arada bir güç bir adrenalin farkı doğuyor. Tabikide herkes kendi bütçesine uygun cihazları tercih edecektir. Ama bu büyük cc motor almayı planlayan arkadaşlarımızı etkilememeli öyle değilmi. Ben 600CC motoru alıp 220 230 km hız yaparım düşüncesi ile almadım onu kullanmak ona sahip olmak benim için bir tutku oldu bu nedenle aldım. Bunun hakkını vermek Allah ne verdiyse gazlamaksa eğer' ki bu bana göre tamamen kişiye göre bir düşünce ben katılmıyorum yanlış olur.
abi sen iyisin valla biz daha ehliyet alacak yaşa gelemedik sen 1300 den şikayetçisin