Kıyıkoy/kastro Geızısı - Fotograf Ve Yorumlar.

iyi kınayın beni.
Tatile gittim içki içtim kınayın beni.
Ama sadece benide kınamayın geziye geldiyseniz daha kınayacağınız çok kişi var bunuda unutmayın :)
İstanbul MT

Arkadaşlar mesaj alınmıştır . Tekrar ediyorum ben motosikletçi arkadaşlarımın ifadelerini doğru kabul ediyor ve kullandıklarında içmediklerine inanıyorum.
Konuyu değiştirip Kastro yoluna getirmek istiyorum . O ne yoldu yaw oyle ,sakın şaşıpta o yola kimse girmesin motosikletle allahtan kazasız atlattık o yolu

arabayı sadece kullanan bir kişi deil arkadaşlar 3 kişi vardı sırayla arabayı kullanan unuda hatırlatiyim lafı acılmışken....

Lafı kapattık . Geziye geri döndük . Bak kastro yolundayız:mrgreen:
su yanık acıları biraz gecsin:mrgreen:::eviiil::

ben ne kadar karizma cıkmışım bu resimde ya :mrgreen:
SP_A0895.jpg

Son düzenleme:
Kastro yoluna getirmek istiyorum . O ne yoldu yaw oyle ,sakın şaşıpta o yola kimse girmesin motosikletle allahtan kazasız atlattık o yolu

Biz burda bas bas bağırdık abi kıyıköye gelin kastroya gitmeyin diye :)
Ama orası güzel diye gittiniz bişey biliyoruz ki söylüyoruz işte :p
Kıyıköy çok çok iyi kastroya göre :cherry:

su yanık acıları biraz gecsin:mrgreen:::eviiil::

SP_A0895.jpg

Yaw hakkatten müthiş bir karizman varmış.Tek eksik Gaffur sitili pijama :mrgreen:

Biz burda bas bas bağırdık abi kıyıköye gelin kastroya gitmeyin diye :)
Ama orası güzel diye gittiniz bişey biliyoruz ki söylüyoruz işte :p
Kıyıköy çok çok iyi kastroya göre :cherry:

çok iyi ne demek . Kastroda bir bardak su satacak yer bile yok . Bide üstelik giriş paralı . :farao:

Son düzenleme:
SP_A0895.jpg
[/QUOTE]

boyundan baglı eşofmanlar bu sene modamı?:queen::queen::queen:

Su satıcak yer var aslında ama bir şişe suyu 5 ytl ye alabılırsınız :)
Ufak bir büfe var ordan o da büfe bile değil kulübe :)

Tam deli dumrul hikayesi gibi . Gelenden para su içenden misli para:pr:

evet hatta hadi bidaha yapalım gene geçelim diycektimde döversiniz diye korktum:queen:
İyiki dememişsin valla ,ben deyil ama erdinç ve arkadaşı kesin döverdi :p
Çünkü ben dönüşte bir kangocuyu dövdüm zaten, birgün içinde bukadar atraksiyon yeter bana:pr:

Son düzenleme:
arkadaslar ellerınıze kollarınıza saglık harıka gezı olmus.........

Arkadaşlar gezi münasebetiyle uzun yolda eşlik ettiğim arkadaşlara katılımları için teşekkür ederim...güzel uzun bir yol yaptık...düzen ve organizasyona fazla uymadığım için kusura bakmayın...çünkü fazla tad aldığım söylenemez...bu yüzden disiplinsizlik fazla yaptım...kişisel algılamayın lütfen...kendi grubumla çıkmadığım gezilerde hep huzursuz ve tedirgin oluyorum...bilmediğim yollarada girince
iyice gerildim...elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalıştım...güzel bir gün oldu yeni yerler gördük...Trakya Mt ilede tanıştık...sağlam çocuklar...herşey iyiydi hoşdu...ta ki dönüşteki kazaya kadar...o şahit olduğumuz kaza hepimizi derinden yaraladı...bu arada bende bir kaza atlattım...kendime fazla güvenirim boşa değil...kırmızıda duran bir arkadaşa çarpmamak için önüme kıran kango aractan...

kurtulmak adına refleksleri kullandık ve sıyırdık nihayetinde...buda bir ders oldu...sonra cep telefonumu BP Leventde unuttuğumu sandım...Coşkunun telden kendimi aradım meğer üzerimdeymiş...30 dakka aldımı beni bi stres...getti makina gibilerinden...dünya malı işte...KIYIKÖY de kimi gördüm tahmin edin...EROLDAYI yı...tanıyanlar bilir...yav Kıyıköye girerken omu değilmi diye düşünürken ... bizim elemanları ekip yimeği onla yedim sakin sakin oh mis...böyleyken böyle işte...katılan tüm arkadaşlara selam ve sevgiler...ama gelmeyende çok şey kaybetmedi...

. .

gezi çok güzel olmuş , fotolar mükemmel , eger pazar günü ev boyası işinden kaçabilseydim gelcektim
ama öğrendiğim kadarıyla 1-2 hoş durmayan olay olmuş , özellikle istanbul mt'nin ayrı grup olarak gezmesi hiçte hoş değil :farao::farao: buna sebep olcak düşünceyide hala çözmüş değilim , sadece mete_han ve babaçi ve apache diğer grubun yanına gitmiş .
aklıma tek ihtimal geliyo , fotolarda arkadaşlarımızın yanlarında kız arkadaşları var , eger sadece onlar var die grup ayrı takıldıysa ben bişey olmayacağına dair garanti verebilirdim .
ayrıca öyle bi durum olcağı bilinseydi herkes kız arkadaşlarını yanına alır toplu olarak gezebilirdiniz , keşke daha önceden haber verseydiniz yanlız olmayacağınızı
ama bu durum istanbul mt'ye hiç yakışmadı :farao::farao::farao: çok mantıksız ve saçma !!!!

Keşke bende gelebilseydim geziye plamnlarıma göre gelcektim ama son anda bir aksilik çıkınca olmadı :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar