![]()
Arabayı ben kullanıyordum.
Aradan 4-5 saat geçti motora bindim.
Alkol alıyordum ne var bunda?
Arkadaş:silent:
Nasıl ''ne var bunda'', hala mı içiyorsun sen yok sa:silent:
kimsenin lokmasını sayacak değiliz elbette, afiyet şeker olsun, yarasın. Anlamaya çalıştığım, motorcuların gezisinde alkol alarak motor sürmek elbette çılgınlık ama bu geziye katılan-eşlik eden bir araç sürücülerinin alkol alması normal sayılabilirmi???:silent: Bendeniz de alkol, muhabbet, coşku ve kutlama seven bir kardeş-ağabeyinizim. Ama bir gezi yolunda, hatta biz değil de etrafımızdan birinin bile alkol ile muhabbetinin görüntülenmesini pek iyi bulmuyorum, çok fazla yanlış anlaşılmalara neden olur genelde.
Bu konuyu sadece geziye katılan ve konuya muhattap arkadaşlarımızın samimi düşünceleri aydınlatabilir ki biz de bileleim kimlerle yola çıkıyoyoruz, yanımıza ne almalıyız, neye dikkat etmeliyiz. Tartışmak değil amaç, biliyoruz ki bu ülkede bir kısım insanlarımız alkol ile motoru kendi nezdinde uygun görebiliyor, bendeniz elbette değil. Biz bu işi akşamlara, konaklamalı buluşmalara bırakanlar olarak, gereksiz anlaşmamazlıklara girmeyelim:cat:
MT Trakya mensubu kardeşlerimizin muhabbeti-içkiyi sevmediklerini düşünemem bile:mrgreen::cat: Amma bu meretin nerde içildiği gerçekten önemli benim içinde:cat: