Evet arkadaşlar neden motosiklet'te cc'yükseltemiyoruz??12'senelik motosiklet hayatımda 250'cc'yi geçemedim..ilk motosikletim 250'cc idi şu an 125'cc deyim anlayacağınız yükseltmeyi bir tarafa bırakalım paso''hacim küçültüyoruzpeki neden??canım türkiyemizdeki uçuk fiyatlarmı,bir çoğumuzun askari ücretle çalışması yüzündenmi??sizce neden cc'yükseltemiyorum,neden yükseltemiyoruz..:silent: hep böyle arkadan bakmak zorundamı kalacaz
ale:
ekonomi-iktisat yada ekonometri mezunu bi tane adam yok mecllister:
arkadaşlar zaten genel olarak baktığımızda türkiye şartlardında 600 cc motor bile çok.. ben bir çok kişiyi biliriyorum hayabusalara 1400 lere binenleri.. hangisi makinanın hakkını verebiliyor hangiisi gidebiliyor ???
cevap : gaz ve kes, gaz ver kes, gaz ver önüne araba çıksın kes, gaz ver yol bitsin kes, gaz ver önünde öküz atlasın kes vs..
arkadaşlar zaten genel olarak baktığımızda türkiye şartlardında 600 cc motor bile çok.. ben bir çok kişiyi biliriyorum hayabusalara 1400 lere binenleri.. hangisi makinanın hakkını verebiliyor hangiisi gidebiliyor ???
cevap : gaz ve kes, gaz ver kes, gaz ver önüne araba çıksın kes, gaz ver yol bitsin kes, gaz ver önünde öküz atlasın kes vs..
kes babam kes diyorsun yani
işte bu yüzdende çok ceza kesiyorlar![]()
haksızmıyım ama söylermisiniz ? türekiyede kaç aracın motora saygısı var ??
haksızmıyım ama söylermisiniz ? türekiyede kaç aracın motora saygısı var ??
benim babamın...10 numara kuLLanır arabayı...bi keresinde karıncayı ezmemek için kaza yapmıştı.. :queen:![]()