bu kadar da olmazki

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
orta şeritte e-5 de gidiyorum 70-80km önümde bir araç seyrediyor arada 20m. mesafe var benim vizör açık gözümde güneş gözlüğü var. birden bire yüzüm ıslandı ve gözlerim yanmaya başladı ne olduğunu anlamaya çalışırken önümdeki arabanın camlarını yıkamaya çalıştığını anladım yarı kör halde ve panikle sağa kaçmak için motoru yatırmamla beraber hemen düzelttim çünkü aynaya bakamadım, düzeltmemle beraber sağımdan son sürat bana en fazla 30cm.den o modifiyeli gibi görünen araç geçince ucuz kurtulduğumu hissettim. önümdeki araç ise hala camlarını yıkamaya çalışıyordu kornayı köklediğim halde. hala kafası basmıyordu fiskiyelerden çıkan su cama değmeden su tabancası gibi arkadan gelen insanın yüzüne patlıyordu. işin kötüsü cam suyu katkısı acayip göz yakıyor. şeytan..... güneş gözlüğü varken nasıl gözüme girdi anlamadım. direk sağa kaçsaydım can havliyle belki bu yazıyı yazıyor olmayacaktım.

LÜTFEN CAM FİSKİYELERİMİZİ AYARLAYALIM...............

Benim de başıma geliyor arada. Yanına gelip biber gazı sıkıyorum camdan içeri..

Benim de başıma geliyor arada. Yanına gelip biber gazı sıkıyorum camdan içeri..

ciddimisin bilmiyorum ama ben bunu taksicinin birine yaptım!.. şeref yoksunu mahluk müşteri bulduğunu sanıp hart diye sinyalsiz minyalsiz sağa kırdı! az kalsın yatırıyodum makineyi.. korna falan çaldım! El kol yaptı!! Bende montun cebinden çıkardım, bastım spreyi... ders olmuştur!! :farao:

Geçmiş olsun arkadaş, atlatmışsın şükür. Bu tip basit ayrıntılar çok önemlidir, ikaz için teşekkürler:cat:

18 li yaşlarımızda doğan arabalar yeni çıkmıştı ve biz cam yıkama nozullarını öyle bir ayarlardık ki yolda yürüyen Kısları ıslatırdık::utangac:::utangac:
hepsinden tekrar tekrar cahilliğimize verip bizi affetmelrini diliyorum:p

ciddimisin bilmiyorum ama ben bunu taksicinin birine yaptım!.. şeref yoksunu mahluk müşteri bulduğunu sanıp hart diye sinyalsiz minyalsiz sağa kırdı! az kalsın yatırıyodum makineyi.. korna falan çaldım! El kol yaptı!! Bende montun cebinden çıkardım, bastım spreyi... ders olmuştur!! :farao:

Yok. Tabii ki gerçekten yapmadım böyle birşey, ama hayallerimi süslüyor. Yapabileceğimi sanmam ama...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaş, atlatmışsın şükür. Bu tip basit ayrıntılar çok önemlidir, ikaz için teşekkürler:cat:

18 li yaşlarımızda doğan arabalar yeni çıkmıştı ve biz cam yıkama nozullarını öyle bir ayarlardık ki yolda yürüyen Kısları ıslatırdık::utangac:::utangac:
hepsinden tekrar tekrar cahilliğimize verip bizi affetmelrini diliyorum:p

Onlar da biber gazı sıksın ödeşin:)

waLLa gülünecek durum mu ağLanacak mı .. :)

bu sprey olayı kafama yattı aslındaa.. tam benlikk..:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ

Bundan sonra ben de montumun cebinde biber gazı taşicam. Çok iyi bir fikir yaa, çok hoşuma gitti. :mrgreen::p

Enes sen ne yapcan olm spreyı?

babama vercem...olurda bi motorcu ona sıkarsa o da hemen karşılık versin :p:queen:

şaka şaka babamın hiç öyle hızlı gideyim diye bi takıntısı yoktur ama yolunu bulduğu zaman tutamazsın..ama şehir içinde melek ve motosikletlere bugune kadar en ufak bi zararı dokunmamıştır.. bu konuda garanti verebiLirim.. :wiinkk:

aslında buradaki hemen herkesin babasının yada kendisinin arabası var hatta ben daha çok arabayla vakit geçirmek zorunda kalıyorum herkes eşini dostunu biraz dikkat için uyarsa çok rahat ederiz valla babamla giderken çoğu zaman motosikletli gençlerle problem oluyor babamdan yana olamıyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu magandalarin yanında, trafik kilitlenmisken onca aracin arasinda cam silenler de var. Durduk yere yaz gunu camlari acik olan arabalari islatiyor bu magandalar. BEn daha ne diyeyim...

Not: bu bahsettiklerimin cogunlugu bayan. :) Usta sofor rolu yaparken bilmiyorlar ki ne de acemiler. :)

spreyle uğreşmaya gerek yok gecerken bir tane monotolf kokteyl atın...kökten çözüm...:queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Cam fıskiyelerinizi ayarlasanız bile ayarı sürekli kaçabilir.
Yolda iki de bir durup ayar yapılamaz.
Bunun dışında fıskiyeler ayarlansa bile havada uçuşan börtü-böceğin ayarı yoktur.

Bu gibi nedenlerden dolayı bizler, kaskımızın vizörünün süs için yapılmadığını hatırlayıp, sürekli kapalı tutarsak biber gazı ve şeltox taşımak zorunda kalmayız.
(Biber gazı ayarsız sürücüler, şeltoks da ayarsız böcekler için):)

Yukarıda yazdığım mevzudan daha önemli bir diğer konu ise şudur.
Hiçbir cam fıskiyesi, araç takip mesafesinden daha uzağa su fışkırtamaz.

Yani ne yapıyoruz?
1.Önümüzdeki araca takip mesafesinden daha fazla yaklaşmıyoruz.
2.Kaskımızın vizörünü sürekli kapalı tutuyoruz.

Bu Dalin Bebe şampuanı gibi göz yakmayan formüldür...:)

Bunun dışında fıskiyeler ayarlansa bile havada uçuşan börtü-böceğin ayarı yoktur.

Bu gibi nedenlerden dolayı bizler, kaskımızın vizörünün süs için yapılmadığını hatırlayıp, sürekli kapalı tutarsak biber gazı ve şeltox taşımak zorunda kalmayız.

Yani ne yapıyoruz?

konusturdu biLgisini horoz abimm :p

molotof kokteyL olayına çok güLdm..cidden kökten çözümm.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman dikkat edin cam suyu içine camsil yada bulaşık deterjanı katıyorlar gözle temasından kacınmak için sürekli vizörünüzü kapalı tutun..

Yani ne yapıyoruz?

Sonunda biri iğneyi kendine batırdı da mantıklı şeyler yazdı.

Arkadaşlar trafikte suçlunun her zaman motosiklet sürücüsü olduğu kuralını unutmuşa benziyoruz. Adam cam suyunu yüzüne fışkırtsa da, bir diğeri sen şerit değiştirirken üzerine çıksa da, taksi sürücüsü müşteri almak için aniden önüne kırsa da, dangoz bir sürücü senin şeridini ihlal etse de hep biz suçluyuz. Cam suyunun sana ulaşamayacağı bir takip mesafesinde gidecektin. Şerit değiştirirken dikkatli olacaktın. Taksi sürücüsünün gerizekalı bir hareket yapacağını tahmin edip önlemini alacaktın. Senin şeridini ihlal eden dangoz sürücüden kurtulmak için ya yavaşlayacaktın yada hızlanacaktın kendi etrafında bir güvenlik halesi oluşturacaktın.

Ha bunları yapmadın ve gurur yaparak "karşı taraf suçlu kardeşim" dedin. Eeeeee nolmuş karşı taraf suçluysa ? .Kafası gözü kırılan veya hayatını kaybeden sürücü suçsuz olan sen misin yoksa suçlu olan otomobil sürücüsü mü ?. Neye yaradı haklı olman ?

Motorlarınızı trafikte ruh hastası modunda sürün arkadaşlar. Herkes düşman ve sizi öldürmeye çalışıyor gibi.

yaw walla az once benimde basıma geldi işe giderken motorla kaskımı camı acıktı gözlük oldugu halde yinede kactı ben anlamıorum bu fiskiyi nasıl bole ayarlıorlar sinir oldum gozumu yaktı bide sinir oldum adamın yanına gittim bi suru bagrdım adam neden bagırdıgımı bile bilmior sen ne diosun dior nese artık buna cok dikkat etmek lazım allah koprusun bi anlık dalgınlık cok sey getirebilir basımıza sofor arkadaslarda bu konuda biraz daha duyarlı olmaya dfavet ediyorum:cat:

orta şeritte e-5 de gidiyorum 70-80km önümde bir araç seyrediyor arada 20m. mesafe var benim vizör açık gözümde güneş gözlüğü var. birden bire yüzüm ıslandı ve gözlerim yanmaya başladı ne olduğunu anlamaya çalışırken önümdeki arabanın camlarını yıkamaya çalıştığını anladım yarı kör halde ve panikle sağa kaçmak için motoru yatırmamla beraber hemen düzelttim çünkü aynaya bakamadım, düzeltmemle beraber sağımdan son sürat bana en fazla 30cm.den o modifiyeli gibi görünen araç geçince ucuz kurtulduğumu hissettim. önümdeki araç ise hala camlarını yıkamaya çalışıyordu kornayı köklediğim halde. hala kafası basmıyordu fiskiyelerden çıkan su cama değmeden su tabancası gibi arkadan gelen insanın yüzüne patlıyordu. işin kötüsü cam suyu katkısı acayip göz yakıyor. şeytan..... güneş gözlüğü varken nasıl gözüme girdi anlamadım. direk sağa kaçsaydım can havliyle belki bu yazıyı yazıyor olmayacaktım.

Geçmiş olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar