22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

kıyıköy-kastro

Geçen hafta cumartesi arkadaşımla yaptığımız bir rota,biz tem çatalca istikametinden gittik bu kısımdan sonra yol oldukça keyifli.Kıyıköy girişinde bulunan küçük bir kır lokantası son derece lezzetli pideler yapıyor tavsiye olunur:),kastro yolu ise oldukça bozuk çukurlar özellikle son km lerde neredeyse tüm yolu kaplıyor dikkat.!Çok keyifli bir gezi oldu eminim iyi vakit geçirirsiniz..İyi eğlenceler.

.. kıyıköye gitme taraftarı değilim arkadaslar maksad deniz görmek olsaydı şile 40 km oraya giderdim.castroya gidip tosbaa gibi yatmak istiyom.zate hergün 300 km yol katediyom bide pazar günüm böle geçerse bana zülum olur naçizane fikrim bu yönde katılanlarada selam..katılmayanlarada kelam..:)

biz akşam üzeri çıkıyoruz yaklaşık 10-15 kişilik bir grup :)
Sizleri orda bekliyor olacağız..

..gezimiz yuvacık gezisinde olduğu gibi dağınık olmasın ltf.kimse hız yapmasın hasan grup lideri olsun hiçbir arkadasımız onu geçmesin. gezmeye eğlenmeye gidiyoruz kötü bir olay yasanmaması temennim.çok güzel bi gezi olacagını ta hmin ediyorum. inş. hepimiz çok güzel vakit geçirecez..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oralardan laf yetiştirecegine atlayıp gelseydin istanbul centilmen görseydi:queen:
eşeğin aklına karpuz kabugu getireceksin ama:)
İstanbul haftada 4 gün centilmen görüyor,hafta sonu buradayım.
Zaten 70 km ötedeki kıyıköy'e gidemiyorum bu hafta ona sinir oluyorum.:pr:

eşeğin aklına karpuz kabugu getireceksin ama:)
İstanbul haftada 4 gün centilmen görüyor,hafta sonu buradayım.
Zaten 70 km ötedeki kıyıköy'e gidemiyorum bu hafta ona sinir oluyorum.:pr:

sözüm topikten dışarı:p
bu geziye gelemesende başka bi geziye katılırsın sakin ol üzme kendini:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sözüm topikten dışarı:p
bu geziye gelemesende başka bi geziye katılırsın sakin ol üzme kendini:bounce:
Yaz gelince illet olduğum 2 şey var biri aşırı sıcak,ikincisi kına,nişan,düğün,alay grubu eğlentiler.
Bir hafta boyunca haftasonu yapacaklarının hayalini kurup
hafta sonu projeleri son dakikada farkettiğin bir davetiye yüzünden altüst olunca
iyi olmuyoooooor.Evlenmeyin,sünnet olmayın lannnnnnnnnnnnnnnnnnn,banane lannnnn.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar