22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

istanbullu arkadaşlar artçı istemiyor ama en sonunda biz gidip ordan alıp getircez sanırım cadıyı :)

sonunda yaya kalıcam galiba :salut:
eger ben gelemessem bi büyü yaparım size yagmur çamur kalırsınız yollarda karışmam :queen::queen::queen:

saraydan ve vizeden sonra pek polis ve jandarma çıkmıyo.. trafik te ehliyetten ziyade kaskı önemsiyo o yollarda + motorcu grubu olunca biraz tolerans yapıyo aman abi falan diyonuz geçiyonuz:)

guncelll....

BUGUN VE YARIN ELIMIZDEN GELDIGINCE CEVVAPLARIMIZI NETLESTIRELIM LUTFEN!!

ya bu yol toplam kaç km arkadaşlar gidiş dönüş bilen varmı 170 çarpı ikimi yani 340-350 km falan heralde dogrumu

Gitti yine bir depo benzin :p BP'de fullersem dönüşte eve varınca yedeğe geçerim :)

slm beyler bende gelıyorum ama motorsuz 4 tane motorum var ama 2 sı hastalandılar 2 sağlam fakat benzın düşmanı 2 sıde bırının arkasına atlıycam yada arabaya bınıcem ne yapım sponsor bulamadım...NOT:BUNDAN EN SON 8 SENE ÖNCE KASTROYA GİTTİM VE O BİRGÜN İÇİNDE TAM 17 KİŞİ BOĞULMUŞTU DENIZI PEK SAKIN DE KARADENIZ OLDUĞUNDANMI ARTIK KAYNAKLANIYOR BILMIYORUMDA AMA SİZLERDEN RICAM YÜZMEYI BILMEYENLER FAZLA AÇILMASINLAR RİCA EDİYORUM BU OLAY KIYIKÖY İÇİNDE GEÇERLI ORDA ÖNUMDE 4 KIŞI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BOĞULDULAR DİKKATLİ OLALIMMMMMMMMMMM.SAYGILARIMLA MOTORCU HAKAN ÖZTÜRK MOTOR:bounce:

slm beyler bende gelıyorum ama motorsuz 4 tane motorum var ama 2 sı hastalandılar 2 sağlam fakat benzın düşmanı 2 sıde bırının arkasına atlıycam yada arabaya bınıcem ne yapım sponsor bulamadım...NOT:BUNDAN EN SON 8 SENE ÖNCE KASTROYA GİTTİM VE O BİRGÜN İÇİNDE TAM 17 KİŞİ BOĞULMUŞTU DENIZI PEK SAKIN DE KARADENIZ OLDUĞUNDANMI ARTIK KAYNAKLANIYOR BILMIYORUMDA AMA SİZLERDEN RICAM YÜZMEYI BILMEYENLER FAZLA AÇILMASINLAR RİCA EDİYORUM BU OLAY KIYIKÖY İÇİNDE GEÇERLI ORDA ÖNUMDE 4 KIŞI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BOĞULDULAR DİKKATLİ OLALIMMMMMMMMMMM.SAYGILARIMLA MOTORCU HAKAN ÖZTÜRK MOTOR:bounce:

HAkaan Kankama Katılıyorum Bundan 10 sene Önce babamın yakın arkadaşı boğulmuştu orda o yüzden hiç gitmedim ve gitmeyi de düşünmedim acıkcası... Siz Dikkatli Olun ARkadaşlar!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HAkaan Kankama Katılıyorum Bundan 10 sene Önce babamın yakın arkadaşı boğulmuştu orda o yüzden hiç gitmedim ve gitmeyi de düşünmedim acıkcası... Siz Dikkatli Olun ARkadaşlar!
Önceden Kıyıköy'de derenin denize birleştiği yerde denize giriyordu yöre halkı.
Kastro daha tehlikeli,deniz aniden derinleşebiliyor,dip kumu sert fırtınalar sonrasında geri çekilip sualtı çukurlukları oluşturabiliyor.
Dikkatli olun.

kımse korkmasın ben bot getırıyorum ilk yardım servısı allah o günlerı aratmasın kazasız belasız gidip gelelım hayırlısıyla

Arkadaşlar biz başka bi grupla ordayız.Cumartesi gecesi yola çıkacak arkadaşlar var olmadı pazar günüde kıyıköyde görüşürüz.
Keyifli sürüşler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar