5- 6 Temmuz Turcu 4,5 Metre Mangal

İZMİRLİ arkadaşlar hareket zamanı geldi :rendeer:pamucak TURCU kamping te yaza merhaba partisine varmısınız :cat:

YER;pamucak turcu kamping
KONAKLAMA; odalar klimalı 20 ytl gecelik :wiinkk:çadır yeri ücretsiz klimasız :queen:
HİZMETLER;BANYO,duş,wc,bol geyik,sohbet,DEDİKODU,ve ücretini ödeyene tüm aktiviteler :cat:
İKRAMLAR;300 GRAM ÇİPURA,SALATA,KALAMAR,EFESSSS 15 YTL
ALTERNATİF;KÖFTE,TAVUK,DANA ŞİŞ ( balık yemeyenler için) şişe ise üzüm suyu ( kırmızı,beyaz) anasonlu su katınca beyazlayan içkiden :queen:

EXTRALAR;arpa suyu 3 ytl,beyazlayan 5 ytl,üzüm suyu 6 ytl ( bence kimse extra almasın biz dışarıdan destekleriz :p)
LİNK;http://www.turcumotoclub.com/
KATILIM LİSTESİ;:flower::thumleft:
1-APV41
2-ALP TUNAY
3-ÖZCAN35
4-İDAMLIK BEKİR:p
5-MEMOLİ35 ( LM BAŞKAN)
6-VASKO1925 :mrgreen:
7-SEN:silent:

NOT;kalınacak bir gezi olacağından AİLE büyüklerinden izin alın:wiinkk: kız arkadaşınızdan izin alın yada onuda alın :rendeer: ctesi akşamı kimsenin yemek sonrası motora binmek yada turcudan dışarıya çıkmak gibi bir düşüncesi olmasın İZİN VERİLMEYECEK :farao:

anaaaamm kaçmaz bu gelmek için elimden geleni yapacak yada ya gelecez ya gelecez süper olacak :queen:

yanlız bana cadır ayarlamanız gerek :p cengiz abi sende fazla vardır :queen:

haritada benden olsun 70 km :cat:

IM2005_2224519.gif

Son düzenleme:
Turgay a çok selamlar geçen sene mekanın açılışını yapmıştım.
Size bol eğlenceler:cat:

üzgünüm gelemiyorum:salut:

Gecen sene açılışı yapmıştık harikaydı Murat abimin eline saglık süper bi org vardı
Atv sinden mangalına denizinden :) orman yangınına :pale: kadar herşey bu gezideydi
:cat:
hatıralarım canlandı birden cok güzel bir yerdi yaa
yazokulum başlayacagı için şartları zorlarım ama gelebilecegimi zannetmiyorum,gidecek arkadaslara şimdiden iyi eğlenceler :wiinkk:

Ehliyet kontrolü olmazsa gelirim =) gerçi artçı alan varsada gelirim sorun değil :D

hadi bir haritada benden olsun belki yolu bulamayan olur :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iyide saat kaçta çıkılacak yola?..Ben saat 9 gibi çıkabilirim ancak yola... O da cumartesi akşamı....

Sakıncası olmaz umarım.....

Haaa oda isterim ben..Klimalısından.....:p:p

hepimize yetecek kadar oda mevcut 16 adet var isteyene orada çadır temin edilecek kurulu vaziyette olacak hemen yerleşeceksiniz isteyene HAMAK isteyene salıncak var :cat:

ben de gelirim inş.. ama delilik yapıp bisikletle gelecem güde 30 km pedal çeviriyorum ... herkes gider mersine ben gidiyom tersine :) yolda kalırsam biri gelir motoruna halat bağlar çeker beni gideriz beraber :p

Geçen sene hareketli ve bi o kadar güzel bir açılışı olmuştu...Sınavlar iş güç derken cinnete yaklaşmaktayım..Zamanım olsa güzel olurdu malesef bende gelemeyeceğim

gelen gelemeyen herkez sağolsun gönüller bir olsun ben biliyorum ki o tarihte başka bir organizasyon yok çok sıkı çalıştık kimseye mani olmayalım diye bu tarihi ayarladık sınav yok,yarış yok,festival yok sadece bizde EĞLENCE VAR ( çok kalabalık olmazsak minibüste ayarlayacağız :p gece dönmek isteyenler için) pazar günü asıl sürpriz gezi olacak deniz,güneş,yemek,kumsal,eğlence :cat:

bu aralar cok yoğun sınavlarımız devam etmekte ama gidicek herkeze şimdiden iyi eğlenceler diliyorum görüşmek üzere

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gelen gelemeyen herkez sağolsun gönüller bir olsun ben biliyorum ki o tarihte başka bir organizasyon yok çok sıkı çalıştık kimseye mani olmayalım diye bu tarihi ayarladık sınav yok,yarış yok,festival yok sadece bizde EĞLENCE VAR ( çok kalabalık olmazsak minibüste ayarlayacağız :p gece dönmek isteyenler için) pazar günü asıl sürpriz gezi olacak deniz,güneş,yemek,kumsal,eğlence :cat:

Hamak a şimdiden rezervasyon yaptım ben haberin olsun.... :wiinkk::wiinkk:katılım saatim her an değişebilir... Ama muhakkak ordayım....:cat::cat::cat: Kaçmaaaazzzz.... :cherry::cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Cengiz abi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere. :cat:
Mangal boyutu bana kısa geldiği için katılamayacağım size iyi eğlenceler :queen:

Not: konu ortak karar alınan bir gezi olmadığı için başlık düzenlenmiştir.

eline sağlık erhanım ve bu arada teşekkürler düzenleme ve destek için :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar