[istanbul mt]-büyükçekmece ve çevre ilçelerdeki mt ciler hadi akşam çayına

mt ciler hepinizi büyükçekmece sahilindeki saray kafede saat 20.00 da çay içmeye bekliyorum bu çevrede fazla buluşma düzenlenmiyo gelin tanışalım kaynaşalım adresi bilmeyenler için cep numaramı yazıyorum gelmek isteyenler arasın gerekirse gelir evinin önünden alırım :wiinkk: 0536 704 83 56 hikmet gül

adres olmazsa bılme ımkanımız bıraz zor olmaz mı sence?:))
soyle kabaca bır tarıf olsa super olur bence.

guncel tutalım

doğru söylyosun aslında :) şöyle tarif edeyim büyük çekmece sahili uzunca bi kordondur bulunmaması mmkün değil sahile girince kime sorsanız saray kafeyi gösterir size :) açıklayıcı olmadıysa açık adres yazayım ama bu daha kolay bence :wiinkk:

Bak bu guzel oldu :)
umarım katılımcı olur zıyan olmaz
Buyukcekmece ve eşrafı toparlanmakta bıraz zayıf cunku

benimde tek temennim o zaten bu çevredeki mt ciler zaten az ve kimse buluşmalara yanaşmıyo mecburen en az 50 km yol gidiyorum bi mt buluşması için :salut:

umarım oyle olur ben arkadaslara ceptende ulasırım bakalım umarım bende gelebılırım

gelebilirsen çok sevinirim çünkü geçen yaz böyle bi topik açmıştım ve sonunda öksz çocuklar gibi tek başıma çay içmiştim :queen:

anlasılan buyukcekmece ve cevre ıllerı yıne uykuda:)
en sonunda ben 100 kişilik bir organizasyon yapacagım bostancı bile orda olacak:)

Ben kesin gelirim benide yazın. evim sahile 1 sokak ötede :) belki biraz gecikirim... Avcılarda az biraz işim var.

aslında yakın uzak farketmez ama bu gece işe başlıyacagım için aranzda olamıycam ama bir başka sefere başka bir mekada tanışmak dilegiyle. iii buuşmalar

Motosikleti
Dl650vstorm
akşam bi işim var onu iptal edebilirsem aynen ordayım..yani bende belkilerdenim.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar