- Konu Yazar
cümleten selamün aleyküm :cherry:
hepinize tşk ederim arkadaşlar. bazı arkadaşlar kendimden bahsetmemi istemişler bende kısaca kendimi tanıtayım. ismim kerim 1982 doğumluyum sakaryalıyım istanbulda oturuyorum. evliyim ve allah nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacakarkadaşlar ben burya üye olmadan önce bir motosiklet bağımlısı olarak siteyi sık sık ziyaret ediyordum. ve sizin bu derece samimi ve hoş sohbet ettiğinizi okudukca bende buraya üye olmaya karar verdim. gercekten hepiniz benim icin cok değerlisiniz. icimdeki motosiklet tutkusu sebebiyle herhalde bütün motosiklet kullanıcı arkadaşları bir kardeşim olarak görüyorum. ve sizede bundan sonra kardeşim veya abim olarak hitap edeceğim. kardeşlerim ve abilerim cok değerli yazılarınızı bir hayranlıkla okudum. motosiklet sevdası bende 3 yıl önce başladı ve 3 yıldır araştırmadığım marka kalmadı. ama şunu söylemeliyim meğersem ben hic bişey bilmiyormuşum. burdaki arkadaşların yazdıkları msjlar sayesinde cok bilgi edindim. herkese yaptıkları yorumlar icin tşk ediyorum. bu arada 3 yıldır motosiklet sevdalısı olmama rağmen hala bir motosikletim yok ve arkadaşlar inanınki bu cok acı verici bişey. 3 yıldır motosiklet hayaliyle yaşıyorum. neden bi motosikletim yok cünkü ev kirası faturalar tüp evin masrafları derken motosiklete sıra gelmiyor. evli arkadaşlar beni iyi anlarlar. ama ben herşeye rağmen motosiklet sevdasından vazgecmicem ve birgün mutlaka benimde bir motosikletim olacak. (oooo cok uzun yazmışım yaaa) inşaallah okurken sıkılmazsınız. herkese tşk ediyorum. şimdilik bu kdar...