sonunda bende üye oldum herkese hayırlı olsun :=))

Fazla bir bilgi aktarmamışsın kendinden ama yinede;

[PANKART]:rendeer:Hoşgeldin @__bakteri__:rendeer:
(muratgergerli)[/PANKART]

Aramıza kardeşim..:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldiniz sevgili narkadaşım;
olsun peki, hepimize hayırlı olsun :)

4 cvp yazılmış sadece bir kişi Aleyküm selam demiş,Selam nasıl verilirse öyle alınır arkadaşlar:)

Aleyküm Selam kardeş,hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hah bi bakterimiz eksikti..:mrgreen:

hoşgeldin bakteri kardeş kalıcı katılımcı olman dileği ile...::tutkuy::

Aleykümselam ; da biraz daha bilgi vermeyi düşün istersen :)

Adın : Yaşın : Yerin : Motorun !

Aleyküm Selam hoşgeldin...isminle seslenmeyi tercih ederim keşke kendinden bahsetseydin biraz...

kalıcı olman dileğiyle... :rendeer:

hepinize tşk ederim arkadaşlar. bazı arkadaşlar kendimden bahsetmemi istemişler bende kısaca kendimi tanıtayım. ismim kerim 1982 doğumluyum sakaryalıyım istanbulda oturuyorum. evliyim ve allah nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak :) arkadaşlar ben burya üye olmadan önce bir motosiklet bağımlısı olarak siteyi sık sık ziyaret ediyordum. ve sizin bu derece samimi ve hoş sohbet ettiğinizi okudukca bende buraya üye olmaya karar verdim. gercekten hepiniz benim icin cok değerlisiniz. icimdeki motosiklet tutkusu sebebiyle herhalde bütün motosiklet kullanıcı arkadaşları bir kardeşim olarak görüyorum. ve sizede bundan sonra kardeşim veya abim olarak hitap edeceğim. kardeşlerim ve abilerim cok değerli yazılarınızı bir hayranlıkla okudum. motosiklet sevdası bende 3 yıl önce başladı ve 3 yıldır araştırmadığım marka kalmadı. ama şunu söylemeliyim meğersem ben hic bişey bilmiyormuşum. burdaki arkadaşların yazdıkları msjlar sayesinde cok bilgi edindim. herkese yaptıkları yorumlar icin tşk ediyorum. bu arada 3 yıldır motosiklet sevdalısı olmama rağmen hala bir motosikletim yok ve arkadaşlar inanınki bu cok acı verici bişey. 3 yıldır motosiklet hayaliyle yaşıyorum. neden bi motosikletim yok cünkü ev kirası faturalar tüp evin masrafları derken motosiklete sıra gelmiyor. evli arkadaşlar beni iyi anlarlar. ama ben herşeye rağmen motosiklet sevdasından vazgecmicem ve birgün mutlaka benimde bir motosikletim olacak. (oooo cok uzun yazmışım yaaa) inşaallah okurken sıkılmazsınız. herkese tşk ediyorum. şimdilik bu kdar...

En yakın zamanda motosikletin olması dileğiyle aramıza hoşgeldin diyorum benim sakaryalı hemşerim.Doğacak kızının da anne karnında sıhhati sağlığı iyidir inşallah.Benimde bir kızım var.16.ncı ayına girdi.bambaşka bi duygu evlat sahibi olmak.Herşeyi unutturuyor insana.

walla öle güzel yazmışsın ki tebessümle okudum :p
aramıza hoşgeldin kerim
inşallah sende birgün sevdalısı oldugun motoru alırsın senin adına çok sevinirim
istanbulun neresindensin pekii

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aleyküm selam höş geldin :rendeer:

Aleyküm Selam. Aramıza hoşgeldiniz. Katılımcı olmanız dileği ile Allahtan en kısa sürede bir motosiklet sahibi olmanızı dilerim.

hepinize tşk ederim arkadaşlar. bazı arkadaşlar kendimden bahsetmemi istemişler bende kısaca kendimi tanıtayım. ismim kerim 1982 doğumluyum sakaryalıyım istanbulda oturuyorum. evliyim ve allah nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak :) arkadaşlar ben burya üye olmadan önce bir motosiklet bağımlısı olarak siteyi sık sık ziyaret ediyordum. ve sizin bu derece samimi ve hoş sohbet ettiğinizi okudukca bende buraya üye olmaya karar verdim. gercekten hepiniz benim icin cok değerlisiniz. icimdeki motosiklet tutkusu sebebiyle herhalde bütün motosiklet kullanıcı arkadaşları bir kardeşim olarak görüyorum. ve sizede bundan sonra kardeşim veya abim olarak hitap edeceğim. kardeşlerim ve abilerim cok değerli yazılarınızı bir hayranlıkla okudum. motosiklet sevdası bende 3 yıl önce başladı ve 3 yıldır araştırmadığım marka kalmadı. ama şunu söylemeliyim meğersem ben hic bişey bilmiyormuşum. burdaki arkadaşların yazdıkları msjlar sayesinde cok bilgi edindim. herkese yaptıkları yorumlar icin tşk ediyorum. bu arada 3 yıldır motosiklet sevdalısı olmama rağmen hala bir motosikletim yok ve arkadaşlar inanınki bu cok acı verici bişey. 3 yıldır motosiklet hayaliyle yaşıyorum. neden bi motosikletim yok cünkü ev kirası faturalar tüp evin masrafları derken motosiklete sıra gelmiyor. evli arkadaşlar beni iyi anlarlar. ama ben herşeye rağmen motosiklet sevdasından vazgecmicem ve birgün mutlaka benimde bir motosikletim olacak. (oooo cok uzun yazmışım yaaa) inşaallah okurken sıkılmazsınız. herkese tşk ediyorum. şimdilik bu kdar...

çok şey mi soruyorum bilmiyorum ama istanbul'un neresindesin acaba ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
kızını ALLAH analı babalı büyütsün..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar