- Konu Yazar
Allah mutluluğunuzu daim etsin Orhun. Ankara'da olsaydım kesin gelirdim. Aynı gün kız kardeşimin ikinci bebeği dünyaya geliyor
doktor Pazar günü dedi işte artık tıp gelişti tarih söylüyorlar işte. İlk yiğenim 6 yaşında ve şimdiden çok güzel bisiklet kullanıyor motorlarada hasta tabiO nasıl oluyor şimdi Murat:silent: Dünya ya gelecek yeğeninle Pazar günümü randevulaştınız dünyaya gelmesi için :cherry: Şİmdiden tebrikler 2.kez dayı oluyorsun heee kız halaya oğlan dayıya çeker derler.O zaman onlarda kesin motorcu olur.:cat:
abi ankara mt için süper bir kazanım olur.şimdiden iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Eşim Ayşe zaten en az benim kadar motosiklet sevdalısı. En son sorgun kampına katılarak bu sevdayı pekiştirdik. Kamplara eşli ve hatta çocuklu katılımın öncüsü olmak istiyoruz.
Hafta sonu benim için çok yoğun geçecek Cuma günü İstanbula gidiyorum Oradan kırklarelinde düğün var oraya gideceğim pazar günü akşam yetişmeye çalışırım fakat saat 21:00 gibi en erken orada olabilirim. Geç gelsem kızmazsın herhalde.
Bu resmi çok aradın mı ?