[Eskişehir - MT]

COK YAVAŞSIN BE eray evet bende oss hallettım ve geldim ulan ne kadar zor be hayatta herseyini bu sınava endekslemiş olmak zor ben de ne sitres nesıkıntı ne kaybetme korkusu hiçbiri yoktu ondan benim sınav iyi geçti bide etrafımda cok guzel kızlar vardı konstre olamadım hep o kızların yuzunden ...eeeeeeee daha daha nasılsınız cümleten

(kolumuzda altın bilezigi takmısız bikere)

nerden cıakrdın olum yavas oldugumu

emre sen sağ mısın ya ? :mrgreen: geçen motorunu gördüm grenajlarını takmışsın yeni gibi olmuş gerçekten:wiinkk:. ben servis'in içindeydim işten dönüyodum :)

:bounce::wiinkk::cat:

sagım daha cok sagol bende sızlerle gezmeyı ozledım su aralar pek vaktım olmuyor ama emok ta bol bol gorusuruz hepınızle

Sağol Emre teşekkür ederim.Bu ara bayadır yoksun piyasada biraz görün bizlere ya o kadar özletme kendini:wiinkk:

:cat:

yakında yaslı kurtla bı yola cıkarız bakalım ama sımdı o bana yetısebılecekmı :) :) :)

Son düzenleme:
s.a millet naber?ya kankulim beni aramış :rendeer: bi kalkalımda sezgini kandırabilirsem geliriz anGaraya :D
hamza kardeşim sana bi kaç bişiler bulduk bi ara gelde konuşalım.

Bugün akşam sularında gördüm seni Suzuki'yle Kanatlı'nın oradan çıkıp köprüye doğru devam ettin :cat: Yakışmış valla Suzi:cat: Bu arada en kısa zamanda görüşelim :queen::queen:Yeter artık yaw motorsuz hayat çekilmiyor :farao: Altımda bi motor olacak ama kendi motorunun olması başka bişi :cat: Bu arada artık yollarda görüşebiliriz Pizza Hut'a iki güne kadar başlıyoum Honda Activa ile dağıtım yapıcam :cat: Yollarda görüşmek üzere hoşçakalın :rendeer:

yakında yaslı kurtla bı yola cıkarız bakalım ama sımdı o bana yetısebılecekmı :) :) :)
::angry2::::ranntignGörürsün sen Yaşlı kurt'u::angry2::::ranntign::angry2::hem bikerem O Kocakurt::miiz::
merhaba millet nasılsınız görüşmeyeli bi süpriz yapayım dedim :)

iyiyiz Allah'a şükür Uğur abi sen nasılsın nerelerdesin ne zamandır ya.Biz de burda croscularla uğraşıyok işte::ranntign

nerden cıakrdın olum yavas oldugumu

baksana carsıdan odun pazarına 1 saat de gitmişin saka bi yana gercekten tırafik kotuydu
Ahmet ugramısın hacım dukkana sagol bende sakarı daydım soguk oda kuruyo dum neyse sana cay borcum olsun. herkezede cumleten hayırlı aksamlar

arkadaslar sehır merkezıne yakın ( doktorlar caddesı ) ev aramaktayız , kira bedeli 400 ytl cıvarlarında olması makburdur . dedıgım yerlerde evi olan yada evi olan bir yakını olan varsa bana ulassın acil arkadaslar

eskısehırde kask için vizör nerede bulabılırım , osram marka far lambası arıyorum nereden bulurum arkadaslar ilginize şimdiden tesekkur ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar