bu seferde jantlarla oynadım =)

nasıl olmuş??

• süper!

Oy: 12 27.9%
  • güzel!

Oy: 21 48.8%
  • idare eder!

Oy: 5 11.6%
  • beğenmedim!

Oy: 5 11.6%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
mrb hocam ben sana bişi sorucam ,bu xenon mevzuu hakkında ,sende takmışın gördüğüm kadarıyla ve bi kullanan olarak bana -eksi ve +artılarını sölersen sevinirim artıları derken tabi onlar belli hem verdiği aydınlatma olsun hem görüntü açısından güzel ama benim çevreden duyduğum -eksi yanları daha çokmuş sanırım aküyü yiyormuş,marş basmıyormuş fln fln sen bi kullanan olarak gerçekten böle bişi varmı açıklarsan sevinirim teşk.:cat:

Güzel olmuş. Çıplak metal görüntüsü daha hoş. Umarım paslanma vesaire olmaz..

öncelikle uzun süre cevap atamadım özür dilerim herkesten..

mrb hocam ben sana bişi sorucam ,bu xenon mevzuu hakkında ,sende takmışın gördüğüm kadarıyla ve bi kullanan olarak bana -eksi ve +artılarını sölersen sevinirim artıları derken tabi onlar belli hem verdiği aydınlatma olsun hem görüntü açısından güzel ama benim çevreden duyduğum -eksi yanları daha çokmuş sanırım aküyü yiyormuş,marş basmıyormuş fln fln sen bi kullanan olarak gerçekten böle bişi varmı açıklarsan sevinirim teşk.:cat:

ustam ben hem aydınlatma olsun hem dışardan bakınca karizma olsun çok memnunum xenondan orj. farla kıyaslarsak 3 kat daha güzel aydınlatıyo ama akü konusu doğru gündüz şarj edip akşam gezersen (yedek akü takmak şartıyla) sorun olmuyo bide şarj dinamo sargılarını değiştirmekle düzeliyomuş ama onu daha denemedm saygılar :rendeer:

Güzel olmuş. Çıplak metal görüntüsü daha hoş. Umarım paslanma vesaire olmaz..

bugün bi kaç ustaya sordum paslanma konusunu jant alüminyum alaşımlı olduğundan paslanma olmazmış yani sorun yok :cat:

hocam ayaklar yalın yalnız
üşütüp çırçır olmayasın sora :D

harika olmuş bence motora sarı şerit yakışır bole krom durmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar