Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,
bir kaç gündür forumun bu konusunu uzun uzun okuyorum...Okuyorum ki,
bir çok arkadaş gibi, önceki sayfalarda cevabı olmasına rağmen aynı soruları sorup sizleri uğraştırmayım...
Fazla motor bilgim olmamasına rağmen, uzun zamandır motor almak istiyordum, hıza olan tutkumu 4 teker üzerinde güzel bir bmw ile artık dizginledim derken, aradan belirli bir süre geçtikten sonra, 2 tekerin heyecanı beni sarıp götürdü...
ilk önce bir tane yamaha R6 alıyordum ki son anda vaz geçip, biraz daha doğru yoldan gidip, neredeyse yarı fiyatı diyebileceğim 250 lik bir motor alayım dedim. Bu konuda forumun ilgili yazıları ve arkadaşlarımın uyarıları kararımdaki en büyük etkendir.
Bu gün Ankarada Hyosung yetkili satıcısına gidip bir tane sıfır km. kırmızı siyah GT250r motor alıp aranıza katıldım. Yaklaşık 60 km yol yaptım, çok keyifli ve gerçekten fiyatı açısından güzel bir motor.
Lakin tek problem ellerinde bu renkte 2008 model kalmadığı için 2007 sini almış olmam. Sonuçta 2008 çıkışlı ve faturası da olduğu için problem olmayacağını düşündüm. Umarım yanılmıyorumdur...?
Birde alt tarafında, siyah ince bir hortum sallanıyordu, onuda artık park ederken gördüm, o da sorun değilse şimdiden motora ısındığımı söyleyebilirim.
Başlangıç için çok bile diyebileceğim, yakıt sarfiyatı düşük, çekişi bana göre şu an için makul ve gösterişli bir motor.
Burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara başta olmak üzere, herkese;
Şimdiden beni aralarına kabul ettiği için teşekkür eder, saygılar sunarım.