Toplumun büyük bir kısmı olarak neden hep pesimistçe yaklaşır,ön yargılı olur,herşeyin yalan olduğuna inanır,kimseye güvenmeyiz ( kendin başka ) anlayamıyorum birtürlü:silent:
Bu kaza gerçek ve adam yaşıyor dendi ama kim inanır.....
Arkadaşlar.Yabancı sitelerde birçok örneği var bu tarz kazaların ve daha da kötüleri hatta! YouTube da aratın ve görün kazaları....kurtulanları da tabi....
İyi bir kask kesinlikle sağ kalmanıza yardımcı olacaktır! Biraz şansada ihtiyaç yok değil tabi...
Abuk subuk aksesuvarlara ( neon lamba, ışıklı sibop kapağı,ve birdünya gereksiz malzeme yerine kaliteli Kask ve kıyafete yatırım yapın derim:cat:
Alman Motorrad dergisinin özellikle Motosiklet Kasklarına ayırdığı bir bölümü var
bakın ve test kriterlerini görün.
Bazı milyar YTL lik kasklar asgari güvenliği dahi sağlayamdığını görünce daha da şaşıracaksınız:silent: Kask alırken iyi irdeleyin!
'' abi,en çok bu model satılıyor'' söleri ile yüzlere ytl ödemeyin:bounce:
İki Teker dergisi ( Rüzgarın Kızı ) aslında bu konuyu presip olarak takip ederek aktüel bilgiler sağlasa iyi olur sanırım.
abicim adamın ayakları o kadar yerde surunmuş ama hiç parcalanmamış neden acaba
Evet arkadas haklı ve yerde kan izi yok!
:cat:İnanmıyorum size yaa..!
Siteye bazı önemli konuları vurgulamak için gördüğüm ve çok etkilendiğim bazı resimler koyuyorum. Ama bazı arkadaşlar olayın verdiği mesajdan çok ayrıntılarla uğraşıp geyik muhabbeti yapıyorlar.
Yok adam bu kazada ölmüşmüş, yok bu kadar hız yapamazmış, yok adamın pantolonu ıslakmış, yok ayağında çorabı yokmuş, yok gerçek değilmiş, bilgisayarda yapılmış vs. vs.
Hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. Sonuç ne olur.? Koca bir hiç.
Önemli olan böyle olaylardan alacağımız derstir.
Ben bu sitedeki ciddi olan arkadaşların paylaşımlarından çok ders aldım. Bence sitenin amacı da bu olmalıdır. Bilgi paylaşımı.
Yoksa bu sitenin de diğer sohbet sitelerinden hiçbir farkı kalmaz. Sadece geyik muhabbeti yapılır ve hiçbir bilgi paylaşımı olmaz.
İnanın siteyi ve mesajları sürekli takip ediyor ve elimden geldiği kadar katılımcı olmaya çalışıyordum ama bu olaydan sonra merakım gitti. Bundan sonra katlımcı olacağımı zannetmiyorum, sadece izleyici olacağım.
modlar sürücünün fotolarını kaldırırsa iyi olcak.. yeni başilayan arkadaşlara kötü örnek... allah korusun...