İnanılmaz...! (Fotolar siddet içerir +18)

50km ile giderken kaza yaparsan kafana hiçbirşey olmaz diye bir bilimsel açıklama okudun mu bugüne kadar?

ben buna tamamen karşıyım ve bence motosiklet.net veya diğer bilenen ve binlerce kişinin üye olduğu, günde yüzlerce mesajın yazılıp çizildiği sitelerde bu tarz yanlış anlabilecek yada yoruma açık ifadelerin kullanılmasını da yanlış buluyorum...

tabiiki bende karşıyım kaskın kafan yerine kolunda durmasına ama ben sadece bunu da göz onunde bulunduralım dedim ve ben max 50 km dedım normalde yavas giderler o tur yerlerde ss ciler...

yanlış anlayan olduysa duzeltiyorum..bende karşıyım tabiiki kaskın kafa yerine kolda durmasına sokaklarda olsa bıle

kaskın önemi bu kadar iyi anlatılabilir. paylaşım için çok çok teşekkürler ilhan_67. gerçekten kask hayattır.

ama kaskı koluna takanlar genelde onu otobanda deil caddelerde yapıyolar ve hızları genelde 50 km yi gecmiyo ben 50 km yi bisikletle de yapıyorum...

koluna takanları desteklediğimden deil ha yanlış anlamayın..!

oo bak sımdı ayıp ettın sen bı motorla caddede ggıderken 50 km ıle kendımı bı yere at yada motoru yatır bak bakalım ne oluyor bence 2 km hızla gıderken bıle korumalıklar takılmalı

Her fotoğrafta pantolonu sanki ıslak değil gibi, Kazadan biraz sonra can vermiş olabilir mi ??

abi çok feci ya ALLAH ölümün bile hayırlsıını versin çok ibret verici resimler bunlar tırstım valla

Bende görmemiştim bune abi nasıl tır şoförü duramadım diyebilirki oha

arkadaslar pantolonu ıslak degil diyelim falan filan ama herşeyden once o oglanın kesınlıkle boynu kırılmıstır ve allah bılır ne kadar suruklenmıstır.okadar cok suruklenmıskı ayagındakı ayakkabılar bıle cıkmıs sol ayagındakı corapta tam cıkmak uzereymış.kesınlıkle ölmüştür.insanların nasıl ıntıhar ettıgını dusunun bıyere kendılerını asıp sandalyeyı cektıklerını dusunun aynı sey pek bı farkı yok...ama gercekten uzucu...:pale::pale::pale:

asm

Bu kazadan çıkarılacak ilk sonuç aşırı hızın zararıdır bence. Kafada istenirse çelik kafes olsun. Kafadan aşağısı olası bir darbede risk altında her zaman. (kaskın faydası da tartışılmaz tabi!)

Allah bu duruma düşürmesin hiçbirimizi. İçler acısı bir durum hakkaten.

Kafa oraya sıkışmışken kendinde de değilse ölmemişse bile boynu kırılıp ölmüştür ve nefes alamıycağı kesin ve çene altında kanda var feci bir ölüm içim ürperdi idam edilirken kafasından asılanları düşünün vucut ağrlını taşıyamaz ve ölür zaten o şidetle çarpmada sanırım tek ayağıda kırık bayağı tırstım ölümünde hayırlısı

Daha öncede açılmıştı bu konu ve adamın ölmüş olduğu söyleniyordu.Tamamen hız yapma hırsının eseri bu.Hız felaket getirir:farao:

R.I.P my friend.
Arkadaşımız kamyonun arkasında patlamış,ölü ama en azından tek parça.daha kötüsünü görmüştüm.
Öldürmeyen Allah öldürmez fakat bu ar.ın yaşamasına imkan vermiyorum.
Rahmetli 200km/h kamyon 100km/h ile aynı yöne gidiyorsa 100 km/h bağıl hızla duvara çarpan bu arkadaşımız;
1.akut olarak travma-beyin hasarından,boyun kırılmasından mütevellit kalp/solunum durmasından,
2.kısa süre içinde çarpmanın etkisiyle iflas edecek iç organlardan ve iç kanamadan aramızdan ayrılır bence...
Ayrıca yüksek hızlarda otobüs-kamyon gibi yüksek/büyük ve küt kıçlı araçlara fazla yaklaşmayın zira türbülans muazzamdır.Kask,mont,eldiven vs. koruyucu malzemelerin yerde sürüklenme,takla ve hafif çarpmalarda hayat kurtarıcı olduğunu unutmayalım.otobanda yüksek hızla düşüp sürüklenip bariyerlere çarparsanız rahmetli White kadar temiz bir ölüm olmaz.ne kask ne mont hikaye...
p.s:barın önüne çekip şekil yapmak için bu makineleri almıyrz.+200 şart :p

Daha önce defelarca verildi ve o adamın yaşadıgına bana kımse ınandıramaz ayaklara baksana o darbeye beyın mı dayanır...

ddh

tüylerim diken diken oldu ben deha ilk defa görüyorum çok kötü bi kaza olmuş ölmüş mü bilmiyorum ama ölmese bile ölmekten beter olmuş

offf offf offf ıcım gıttı fotoları gorunce acaıp kotu oldum....ıyıkı kaskını takmıs aman tanrım yaaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar