[Ankara - MT]

bart1969

Doktuuuuuurrrrrrrrr. Hayırdır abi. Kim kızdırdı, kim kırdı seni?
kızmak mı.gürselciğim.çok dikkatlisin ya.ama daha dikkatli bakarsan kırıldım yazıyor.
onu öylesine koydum.buralarla alakası yok.ruh hali meselesi.avatar deniyordum o denk geldi.
ama madem sordun yazayım:
sorunum empati eksikliği.
empati denilen şey ise şu:
-ben demek yerine sen diyebilmek.yani ben senin yerinde olsaydım şöyle hissederdim diyebilmek.
evet madem avatarı gördün ve merak ettin bu durumda sen benle bir empati kurmuş oldun.
konu nerden nereye geldi ya.
ee boşver sen akşamları ne yapıyon.numarayı da aldın.dışarı çıktığında çıkarsan yani çaldırsana.

Son düzenleme:
Kuşadasında gördüğüm harley de tuafıma giden gidondaki mermiler acaba gerçekmi? görüntümü?

resim032az5.jpg

resim029kj0.jpg

resim031qe0.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çirkin ötesi ve görgüsüzlük abidesi gibi duruyor bence bu makine. Birde koruma demirinin ordaki aynalar ne alaka artçının bacaklarını mı dikizliyormuş :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
çirkin ötesi ve görgüsüzlük abidesi gibi duruyor bence bu makine. Birde koruma demirinin ordaki aynalar ne alaka artçının bacaklarını mı dikizliyormuş :p

dayıcım valla pür dikkatsin bende onu merak ettim aynaya ordan bakmak ne işe yarıyo diye..

nasıl oldu abi ameliyet filen oldunmu askerlik ne zaman..:mrgreen:

hacılar hazır murti 06 yokken hafta sonu bişiler yapalık ! nedersiniz ? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hiç üzgün görünmüyosun halbuki 1881 :mrgreen:

Yok Seda yaw, o kadar üzgünüm ki anlatamam :salut: :salut::salut:

:queen: :queen: :queen: :queen:

Bu arada sen de mi brütüs yaaaa :pr:

1881 değil Bin8yüz81, ay pardon Bin9yüz85 :cherry:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Sen BinSekizYüzSeksenBir'e çemkiriyo musun şimdi????? :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

Kimse duymadan editle hemen hadiiiii :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lafım 1881 e değil, yanlış anlaşılmaya ......

Bu arada editlerim ama bir şartla, sen de özel mesaj kutunu temizleyeceksin :mrgreen:

Özel mesaj attın da gelmedi mi? :)

Ay şimdi temizleyemem yarın kadın gelcek onla beraber köşe bucak bi temizlik yaparız :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Attım da gelmedi ama kadın geldikten sonra tekrar atarım :p Kurtulamazsın :cherry:

Arkadaşlar slmlar...Ben de Ankara dayım...bu ara bende de bi motor sevdasıdır aldı başını gidiyor...bilmioyrum bi heves mi? tecrübem hiç yok...büyük ihtimall bi cruiser düşünüyorum..ehliyeti yaz sonuna doğru alacağım için bu yaz motor olayı yattı gibi...aslında şimdi de alırdım da yıllık izinde olacam temmuz ayında...neyse burdan sizleri takip edeceğim belki buluşmalarınıza da müsait olduğüum ölçüde fikir almaya tanışmaya gelirim...hepinize kazasız sürüşler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar slmlar...Ben de Ankara dayım...bu ara bende de bi motor sevdasıdır aldı başını gidiyor...bilmioyrum bi heves mi? tecrübem hiç yok...büyük ihtimall bi cruiser düşünüyorum..ehliyeti yaz sonuna doğru alacağım için bu yaz motor olayı yattı gibi...aslında şimdi de alırdım da yıllık izinde olacam temmuz ayında...neyse burdan sizleri takip edeceğim belki buluşmalarınıza da müsait olduğüum ölçüde fikir almaya tanışmaya gelirim...hepinize kazasız sürüşler...
temmuzda sınav vardı bildiğim kadarıyla. Kayıtları kaçırmış olabilirsin eğer müracaat etmediysen. Sonraki sınavda eylül yada ekimde olacak sanırım

temmuzda sınav vardı bildiğim kadarıyla. Kayıtları kaçırmış olabilirsin eğer müracaat etmediysen. Sonraki sınavda eylül yada ekimde olacak sanırım

o sınava bilerek girmedim daha doğrusu yetişmek istemedim çünkü o tarihte şehir dışında izinli olcam bundan sonraki döneme artık..keşke daha önce alsaymışım şu ehliyeti bu yaz motorla geçirirdik neyse kısmet napalım...

Arkadaşlar şu konularda yardımcı olursanız sevinirim..Ankara da motosiklet kullanmak nasıl tehlikeli mi? Daha önce hiç tecrübem olmadığı için hafif bi tırsma mevcut...:) birde 1-2 ay önce rampada arabayla u dönüşü yaparken bi motor çarptı kapıdan hafifçe...allahtan yavaştı hiç bişey olmadı çocuğa..ama bende hiç görmedim aynadan falan karanlıkta...bu olay tırsıttı beni...

İş için takım elbise giydiğimden dolayı (Mayıs 15-eylül 15 serbest kıyafet) kışın kullanamayacağım hafta içi..belki hafta sonları...ama o zmanada soğuklar başlıyor...bunun çaresi var mı yoksa herkes garaja mı bırakıyor motosikleti..

birde Ankara da motosiklet piyasası nasıldır...kısa zamanda çıkarabilir miyim elimden yoksa patlar mı....2. el bi çinli chopper üdşünüyorum ama yaşattığı sıkıntılardan dolayı CBR 125 r bile düşünüyorum ama tarzı bana uygun değil fiyatı yüksek ve daha tehlikeli.....fakat satışı kolay olur die düşünüyorum

yardımcı olursanız çok sevinirim...

slm Ankara MT üyeleri:rendeer:Keyifler baya iyi görünüyor :) Allah Bozmasın:wiinkk:

Attım da gelmedi ama kadın geldikten sonra tekrar atarım :p Kurtulamazsın :cherry:

Ablacım okul bitti,ehliyet geldi,Kocakurt ayakta ben daha ne isterim:queen:bu hafta geliyor musun Eskişehire?...

iyi sürüşler dilerim,sağlıcakla kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar