Semaverim Geldi Dolantısı (İzmir- Kuşadası)

benim canımda kaşarlı tost istiyor ama kalabalık olursak aç kalırız herkeze yetmez dostlara ayıp olur birlikte yiyemezsek :cyclopsan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
benim canımda kaşarlı tost istiyor ama kalabalık olursak aç kalırız herkeze yetmez dostlara ayıp olur birlikte yiyemezsek :cyclopsan

Seni koyarız içine...Senden ala kaşar mı var?...... :queen::queen::queen:

ilk karşılaşmalarda unutmak normaldir bizi affet :pale: bundan sonra görüştükçe unutmayız :queen: ortamın güzelliğini gördün biz orada kendimizi unutmaktan korkuyorduk :queen:

unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar :p

hayde bre aydın havası :p

biz herkezi severiz düşünki VASKO yu bile sevdik o kadar büyük bir yüreğimiz varki o bile sığdı :queen: ( seni hala seviyoruz vasko :p) herşeye rağmen :p

herşeye rağmen derken :p

bu muhabbet çok uzat abi ben dukkanı kapatıyorum hadı hayırlı geceler öptüm sizi :rendeer:

ilk karşılaşmalarda unutmak normaldir bizi affet :pale: bundan sonra görüştükçe unutmayız :queen: ortamın güzelliğini gördün biz orada kendimizi unutmaktan korkuyorduk :queen:

Ortamın güzelliği resimlerden bile bu kadar belli olduğuna göre birde orda olmak vardı be abi:pr::pr::pr::pr:

kopyanc5wb9.jpg

Vay vay vayyy... :cyclopsan
Çok zalım foto olmuş...
Tüm gezi bir yana, bu foto bir yana...

Elinize sağlık. :cat:

ben darıldım size :pale: gitmeden önce haber verseydiniz ya :pale: gerçekten üzüldüm doğrusu................ama gezi çok güzel olmuş ona sözüm yok......

işlerden vakit buldukça devamını yapacağız yeterki havalar bizi sıkmasın EYLEMLERİMİZ artarak devam edecek bu sadece araştırma gezisiydi perşembe bekliyoruz sahilde SEMAVER toplaşmasına çayını şekerini yüreğini alan gelsin :rendeer:

oohhoooo çok güzel gezi olmuş yav. bi şey sorcam bu turcu kamp kuşadasına ne kadar uzaklıkta bi de günlüğü ne kadar?
bende temmuzun ilk haftasında ordayım kısmetse

oohhoooo çok güzel gezi olmuş yav. bi şey sorcam bu turcu kamp kuşadasına ne kadar uzaklıkta bi de günlüğü ne kadar?
bende temmuzun ilk haftasında ordayım kısmetse

turcu kuşadasına girmeden pamucakta yol üzerinde çadırda kalmak istiyorsan ücret yok odalar klimalı 20 ytl gecelik havuzu ve yemeği mevcut motorcu dostu kendide motorcu bir arkadaşımızın yeridir rahat edersin aradığın herşey mevcut bekleriz TANIŞIRIZ :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar