[Ankara - MT]

arkadaşlar onur arkadaşımız toplantıyı iptal etti.gerci 6-630 gibi anatolyadan geçeceğim .ama alternatif olarak başka yere de
akşam işi olan yoksa ve tel numaram varsa ararsanız gelirim.yok numaram yoksa olduğunu bildiğinden alsın ya da bana özelden ulaşsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buluştunuzmu bakalım anatolia larda coştunuzmu bakalım :silent: :p :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
emrahcım sen espri yapmaya devam et.nasılsa okumaya vakti olan birileri çıkar.
Bırak artık şu ciddiyeti... Şimdiye kadar ne kazandın ciddiyetten?... Ye iç gez eğlenmene bak....:cat::cat: Sonuna kadar da geyiğini yap... Yaşam senle değil sen yaşamla dalga geç... :cat::cat:

Bırak artık şu ciddiyeti... Şimdiye kadar ne kazandın ciddiyetten?... Ye iç gez eğlenmene bak....:cat::cat: Sonuna kadar da geyiğini yap... Yaşam senle değil sen yaşamla dalga geç... :cat::cat:

yaşa be alp abi :cat: iyiki varsın çok doğru söledin helal valla:mrgreen:

alpercim keyfim tam kıvamında.dün senin kankalar davut ve özgürle oturduk iptal edilen toplantıda 4 kişi.yarı ciddi yarı şakacı doktorun ankara mt iyi olsun istiyor başka derdi yok.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günayyyyydınnnnnnnnnnnnn!......
Batman'dan sevgilerimi yolluyorum herkese. Burayada yağmuru getirdim :) iki gecedir yağmur yağıyor. Bir elim sargılı olduğu için genelde takip ediyorumfazla yazamıyorum. Ama tahminimden daha erken bir sürede aranızda olacağım inşallah :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Batman'dan sevgilerimi yolluyorum herkese. Burayada yağmuru getirdim :) iki gecedir yağmur yağıyor. Bir elim sargılı olduğu için genelde takip ediyorumfazla yazamıyorum. Ama tahminimden daha erken bir sürede aranızda olacağım inşallah :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

gecmıs olsun................................:rendeer:

Batman'dan sevgilerimi yolluyorum herkese. Burayada yağmuru getirdim iki gecedir yağmur yağıyor. Bir elim sargılı olduğu için genelde takip ediyorumfazla yazamıyorum. Ama tahminimden daha erken bir sürede aranızda olacağım inşallah:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Tekrar geçmiş olsun abi... :rendeer:

Murat geçmiş olsun acil şifalar dilerim.:rendeer:
Selam Arkadaşlar Cuma akşamı çıktığım çarşamba sabahı döndüğüm seyahat nihayet bitti.Oh be varmı Angara gibisi(Manisa,Kuşadası,Didim,Bodrum) hepsi boş kardeşim en fazla 3 gün sonrası sıkıyor adamı.Bülbül misali illede vatanım.Kuşadasında motosiklet fuarı vardı,Motorlarda yok yoktu ama sürücülerde hiçbirşey yoktu ne kask ne koruma ağzım açık kaldı birde sürüşleri varki tam küfür etmelik.Ben bile küfür ettim ve motor kullananlara niye bu gözle baktıklarını daha iyi anlar oldum.Her kasada mutlaka çürük oluyor.Zamanında müdahele edip temizlemek lazım.Bu türler azınlıkta olsa kurunun yanında yaşda yanıyor.Hafta sonu varmı bir etkinlik?

Murat abi çok geçmiş olsun. Çok sevindim iyi olup foruma yazabilmene.

bart1969

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6 fazer
2005/yamaha ybr 125
2004(satmaktan şu ar
Kan Grubu: B Rh+

Doktuuuuuurrrrrrrrr. Hayırdır abi. Kim kızdırdı, kim kırdı seni?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
çok teşekkür ederim arkadaşlar :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar