[Eskişehir - MT]

32.jpg

Cüneyt abi , biz de Buzlu'nun otobüsüne böyle yapsak :cherry:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: İstersen dene yalnız eleman iyi teknik olarak:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
kafayı race'le bozmuş bunlar ıslah olmazlar artık :silent:

abi bende race sevmıyordum ama gecen hafta honda 929 a , dünde kawasaki zx9 a bınınce anladım kı race ayrı bır dunya , adamlara hak ver abi çok farklı bir icat onlar

abcdefghıijklmnooprsstuübçkhjmjhcjzşiö

zafer olm cezayı yıyınce yağlı yemiş gibi harflerı karıstırmısın. soğuk su vereeem mi:):):)

Son düzenleme:
::156::heeeey millet bombayı patlattım galiba:queen:Eren abime ulaşmam lazım eren abiiiiii::shifty2:

Hatırlar mısınız tam iki ay iki gün önce 08.04.2008 tarihinde Allah’ın hikmeti üzerine başımdan geçen kazadan sonra bu manzaraya Kocakurt’umla hiç kavuşamamıştım…

Aradan geçen bu iki aylık kısa bir süre bana bir ömür gibi gelmiş olsa da.Benim yine o Bozdağ’ın zirvesine çıkmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyırum( buradan olan biri de var umut_utu kardeşim)

…ve işte bu akşam gene ordaydım:p Sabırla,azimle,günler süren koşuşturmalarımla nihayet gene yollardayım.

Malzemelerimi ayarlamamda büyük etkisi olan Özmert motora(Volkan ağabeyme),Başaran motor(Salim ağabeyme),parça ararken istirahat vaktini benim yanımda geçiren,büyük yardımları dokunan Black J.w.A Süleyman ağabeyme çok çok teşekkürlerimi de iletmeden geçemem:bounce:
Saygılarımla...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözün aydın kardeşim :rendeer:

sağol ablacım çok teşekkür ederim.Senin de hakkın ödenmez.İyi dileklerin ve iyi olana yönlendiren tavsiyelerinle iyi ki varsın ablacım:rendeer:

len bi gitin gelmedin bekledim o kadar :queen::queen: gözlerinin içi gülüyodu kardeşimin. belki motoru ilk gören bendim bugün. :p:mrgreen: duramadın yani patlattın olayı. ben topik açem dedim istemedi kerata meğer süprizmiş... :queen::queen: canım kardeşim :queen::queen::queen:

Ahmet gözün aydın :rendeer: Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah :rendeer: Allah bi daha ayırmasın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar