saat 15:10 da uçak kalkıyor. Şimdi iyi geceler
İyi geceler, iyi yolculuklar ve en önemlisi tekrar ve tekrar geçmiş olsun....
Acil şifalar dilerim Abiciğim....
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
saat 15:10 da uçak kalkıyor. Şimdi iyi geceler
,motorla cocugunu okuldan almaya gıdıyormus ve bır elındede cocugu ıcın kask tasıyormus,u ceken bır araca carpmıs,hemsıre arkadas cebınde cocuguna aldıgı daha acılmamıs tokaları gosterdı.
pro cum bence ss olayı degıl bu,ınsan hayatı ulkemızde cok ucuz
pro motosikleti görmeden u çeken arabaya xt çarpsa aynı şey olabilir Allah göstermesin
Arkadaslar sıze uzucu bır haber vermek zorundayım..
Yaklasık bır saat once morotumu bızım klınıgın alt tarafından kı garajdan cıkardım ve her zaman gırıs cıkı syaptıgım acıl cıkısına dogru ılerledım.karsıda 5-6 motorsıklet park halıdeydı kı bızım hastanede kı doktor arkadasların motorlarından farklıydı onları gectım tam cıkarken aklıma o kotu olasılık geldı ve gerı donerek motorların yanına gıttım kendımı tanıtarak yardım edebılecegım bırr sey olup olmadıgını sordum,arkadaslarının yaklasık bır saat once kaza yaptıgını soyledıler,kaza yenımahallede olmus,durumunu ogrenebılcegımı benı beklemelerını soyleyıp acıle gırdım.Acılde kı benı tanıyan doktor ve hemsıreler benı gorunce buyuk bır hırsla uzrıme gelerek motoru satmam gerektıgını ve bıraz once mudahele edılen hastanın durumunu acıkladılar ve yarın aynı sekılde sanada acılde mudahele etmek. ıstemıyoruz dedıler.Malesef arkadas vefat etmıs ,acıl doktorunun soyledıgıne gore yasasada servıkal kırık dan dolayı tetraplejık kalırmıs,motorla cocugunu okuldan almaya gıdıyormus ve bır elındede cocugu ıcın kask tasıyormus,u ceken bır araca carpmıs,hemsıre arkadas cebınde cocuguna aldıgı daha acılmamıs tokaları gosterdı.Dısarı cıktım ve olanları anlattım,arkadasları cok ıyı bır surucu oldugunu asla korumasız motor kullanmadıgını belırttıler ama malesef ulkemızde bunlar pek ıse yaramıyor cunku etraf ıkı ayaklı öküzler le dolu.Vefat eden arkadasın etlıkte avıze dukkanı varmıs ısmını tam hatılayamıyorum.Bu ruh halıyle eve dondum cunku arkadas ıcın yapılabılcek bır sey yoktu ve su an motor ısını bırakıp bırakmamamakta karasızım.Cunku cevremızdekı ınsan kılıgındakı canavarlar nedenıyle ya bana bır gun kendı arkadaslarım mudahele edecek yada ben baska bır motorcu arkadasa acılde mudahele edecegım.Allah rahmet eylesın