[Ankara - MT]

Merhaba arkadaşlar bende artık motorcu oldum ve bundan sonra sizlerle beraberim adım bilal dün kazara fujiyama diye 200 lük bi chopper aldım ilk motorum hafta sonları olmasada hafta içi buluşma olur ise katılmak isterim

mail grubuna şu an ekleyemedim seni, google da sorun varmış. tekrar hatırlat bir ara

tamam bikaç gün sonra tekrar hatırlatırım bu arada varmı yakın tarihte buluşma felan :)

mail grubuna şu an ekleyemedim seni, google da sorun varmış. tekrar hatırlat bir ara

Bi bizi eklemedin şu mail grubuna procan

Merhaba arkadaşlar bende artık motorcu oldum ve bundan sonra sizlerle beraberim adım bilal dün kazara fujiyama diye 200 lük bi chopper aldım ilk motorum hafta sonları olmasada hafta içi buluşma olur ise katılmak isterim

Hoşgeldiniz ve yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun.

her çarşamba Anatolia'da boplaşıyoruz :wiinkk:

Abi arasıra da toplaşsak nasıl olur? Hep boplaşma hep boplaşma.... nereye kadar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mail grubuna üye olmak isteyenler gmail adreslerini yollasınlar bana

MT Ankara'nın ilk mesajını okumazsanız doğru düzgün bilemezsiniz tabi :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ayrıca ilk sayfada işaretler ve toplu şürüşlerde uyulması gerken kurallar var mutlaka herkes okusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
balgattaydı sanırım bu anatolia dimi :pr::pr::pr:
birde saat kaçta geliyoruz :bounce:
evet Balgat'ta ama neden kafanı duvarlara vuruyorsun ki? kafanı duvara vururken kaskını takamayı unutma :p saat 18:00 gibi gelmeye başlıyoruz :wiinkk:

kaskımı deniyorum sağlammı diye :) tamam bu hafta aranıza katılmaya çalışcam bi aksilik çıkmaz ise çarşamba günü bi kırıkkale ye gidip gelicem eğer yolda bırakmaz beni götürüp getire bilir ise motorum akşama mutlaka yanınızdayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Koutanım benim bugünlük pilim bitti. Başka zamana sözüm olsun ok mi?
Gürbüzcell im çok yoruldun dimi bugün. Açık havada çarpmıştır seni. Benim için nelere katlandın ağlamak istiyorum :salut::salut::salut::salut: sevinç gözyaşı bunlar :p:p:p

Gürbüzcell im çok yoruldun dimi bugün. Açık havada çarpmıştır seni. Benim için nelere katlandın ağlamak istiyorum :salut::salut::salut::salut: sevinç gözyaşı bunlar :p:p:p

Abi senden sonra turan güneşte motordan ses geldi trt kavşağında sağa çektim bi baktım bizim tayfa eymire gidiyor. ( El sallayıp geçip gittiler ben motorun yanında çömelmiş haldeyken. Vicdansız bunlar varya biriside durup hayırdır ne oldu demedi. ) Neyse o gazla eymire gittim. Oradan çıkıp tek başıma Ankara sokaklarında dolandım. Pazar günü olmayan trafiği seviyorum tüm yollar bom boş...

Abi sen yola ne zaman çıkıyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi senden sonra turan güneşte motordan ses geldi trt kavşağında sağa çektim bi baktım bizim tayfa eymire gidiyor. ( El sallayıp geçip gittiler ben motorun yanında çömelmiş haldeyken. Vicdansız bunlar varya biriside durup hayırdır ne oldu demedi. ) Neyse o gazla eymire gittim. Oradan çıkıp tek başıma Ankara sokaklarında dolandım. Pazar günü olmayan trafiği seviyorum tüm yollar bom boş...

Abi sen yola ne zaman çıkıyorsun?
saat 15:10 da uçak kalkıyor. Şimdi iyi geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar