her çarşamba Anatolia'da boplaşıyoruz :wiinkk:tamam bikaç gün sonra tekrar hatırlatırım bu arada varmı yakın tarihte buluşma felan![]()
mail grubuna şu an ekleyemedim seni, google da sorun varmış. tekrar hatırlat bir ara
Merhaba arkadaşlar bende artık motorcu oldum ve bundan sonra sizlerle beraberim adım bilal dün kazara fujiyama diye 200 lük bi chopper aldım ilk motorum hafta sonları olmasada hafta içi buluşma olur ise katılmak isterim
her çarşamba Anatolia'da boplaşıyoruz :wiinkk:
olur mu hep toplaşıyorduk bu seferlikte boplaşalım dedimAbi arasıra da toplaşsak nasıl olur? Hep boplaşma hep boplaşma.... nereye kadar?
evet var. Pro ya söylersen ekler senide :wiinkk: gerçi ben mail grubunu pek takip etmiyorum nasıl olsa bir yerden haber alınıyormail grubu mu var?? ben de ekli değilim............
kurallara uymayanı atacaz yakına en yakın şarampolden![]()
her çarşamba Anatolia'da boplaşıyoruz :wiinkk:
evet Balgat'ta ama neden kafanı duvarlara vuruyorsun ki? kafanı duvara vururken kaskını takamayı unutmabalgattaydı sanırım bu anatolia dimir:
r:
r:
birde saat kaçta geliyoruz :bounce:
gurcell hocam bi tavla atalım mı?ne dersın
Gürbüzcell im çok yoruldun dimi bugün. Açık havada çarpmıştır seni. Benim için nelere katlandın ağlamak istiyorum :salut::salut::salut::salut: sevinç gözyaşı bunlarKoutanım benim bugünlük pilim bitti. Başka zamana sözüm olsun ok mi?
Gürbüzcell im çok yoruldun dimi bugün. Açık havada çarpmıştır seni. Benim için nelere katlandın ağlamak istiyorum :salut::salut::salut::salut: sevinç gözyaşı bunlar![]()
saat 15:10 da uçak kalkıyor. Şimdi iyi gecelerAbi senden sonra turan güneşte motordan ses geldi trt kavşağında sağa çektim bi baktım bizim tayfa eymire gidiyor. ( El sallayıp geçip gittiler ben motorun yanında çömelmiş haldeyken. Vicdansız bunlar varya biriside durup hayırdır ne oldu demedi. ) Neyse o gazla eymire gittim. Oradan çıkıp tek başıma Ankara sokaklarında dolandım. Pazar günü olmayan trafiği seviyorum tüm yollar bom boş...
Abi sen yola ne zaman çıkıyorsun?