[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sigara konusunda da bu güne kadar sürdü sürmesine deeeeeeeee nasıl sürdü bi bilsen....

:queen::queen::queen::queen:

ben bilirim o süreci ama dayan 30 günü doldurduktan sonra krizler çok azalacak kişiye göre değişiyormuş ama ben 3 aydan sonra tamamen unutmuştum. Ama sakın bir tane içtim tadı kötüydü bir tane daha içsem bir şey olmaz deme nasıl bir anda tekrar başladığını anlamıyorsun bile :wiinkk:

hayırlı olsun gurcell cım yenı kaskın

Sağolun komutanım. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah....

ben bilirim o süreci ama dayan 30 günü doldurduktan sonra krizler çok azalacak kişiye göre değişiyormuş ama ben 3 aydan sonra tamamen unutmuştum. Ama sakın bir tane içtim tadı kötüydü bir tane daha içsem bir şey olmaz deme nasıl bir anda tekrar başladığını anlamıyorsun bile :wiinkk:

Abi şimdi 30 gün bu gündenmi başlayacak, yoksa 9. günden saymaya devam edeyimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi şimdi 30 gün bu gündenmi başlayacak, yoksa 9. günden saymaya devam edeyimi?
21 gün daha sabır ondan sonra krizler azalacak şiddetli olmayacak üç aydan sonrada çok daha güzel olacak ama dediğim ondan sonra bir tane içeyim demek yok yoksa bu çektiğin sıkıntıların hepsi boş

21 gün daha sabır ondan sonra krizler azalacak şiddetli olmayacak üç aydan sonrada çok daha güzel olacak ama dediğim ondan sonra bir tane içeyim demek yok yoksa bu çektiğin sıkıntıların hepsi boş

Yok abi büyük konuşmayayım ama içmem bundan sonra...
Hem bugün beni yalnız bırakmasaydınız belki hiç içmeyecektim. Tüm suç size kaldı bak...

:queen::queen::queen:

Haydi Gurcell biraz daha sabır ama bence zaten en konuşmaman gereken konuyu devamlı konuşarak kötü ediyorsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok abi büyük konuşmayayım ama içmem bundan sonra...
Hem bugün beni yalnız bırakmasaydınız belki hiç içmeyecektim. Tüm suç size kaldı bak...

:queen::queen::queen:
sen bizimle geleydin. Pis pastaneci. Biz yine bir tarla bulduk Ankara'nın göbeğinde daldık içeri. Hoplaya zıplaya geldik süper oldu :p:p:p

Haydi Gurcell biraz daha sabır ama bence zaten en konuşmaman gereken konuyu devamlı konuşarak kötü ediyorsun.

Sağolun komutanım. Haklısınız evet bundan sonra sohbet konusu yapmamaya çalışacağımdır.

sen bizimle geleydin. Pis pastaneci. Biz yine bir tarla bulduk Ankara'nın göbeğinde daldık içeri. Hoplaya zıplaya geldik süper oldu :p:p:p

Abi güzelim bahçeli 7 yi bırakıp niye dağ, bayır, tarla, çamur gibi yerlere gitme gereği duyayımki. Ne güzel takılsaydınız bana otursaydık biryerlerde çayımızı içer, sohbetimizi yapar belki iki el de tavla atardık... :rendeer::rendeer::p:p

tavla mı?bırı tavla mı dedı::evil::::xtongue:gurcell cım komus sayılırız ıkı adımlık yer bı gun atalım bı ıkı el

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağolun komutanım. Haklısınız evet bundan sonra sohbet konusu yapmamaya çalışacağımdır.

Abi güzelim bahçeli 7 yi bırakıp niye dağ, bayır, tarla, çamur gibi yerlere gitme gereği duyayımki. Ne güzel takılsaydınız bana otursaydık biryerlerde çayımızı içer, sohbetimizi yapar belki iki el de tavla atardık... :rendeer::rendeer::p:p
merak etme pastanede de otorup çayımızıda içtik sonrada adrenalin yükselttik :rendeer: motorun uçması çok güzelmiş gerçi yerden en fazla 20 cm yükseldim ama başlangıç için fena sayılmaz dimi :p

tavla mı?bırı tavla mı dedı::evil::::xtongue:gurcell cım komus sayılırız ıkı adımlık yer bı gun atalım bı ıkı el

OOoo süper olur komutanım. Siz müsait olunca haber verin oynayalım nede olsa ben herdaim müsaitim...
:cat:
merak etme pastanede de otorup çayımızıda içtik sonrada adrenalin yükselttik :rendeer: motorun uçması çok güzelmiş gerçi yerden en fazla 20 cm yükseldim ama başlangıç için fena sayılmaz dimi :p

Afiyet olsun abi ne diyeyim. O ardenal dediğin şey beni pek sarmıyor o yüzden bişey diyemeyeceğim. Motorla uçmaya gelince abi o altındaki alet yolda gitmek için yapılmış uçmak için olsa kanat takarlardı dimi ama? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorla uçmaya gelince abi o altındaki alet yolda gitmek için yapılmış uçmak için olsa kanat takarlardı dimi ama? :queen:
yanlış biliyorsun bizim makineler çok amaçlı havada, karada ve suda gitmek için yapılmış nadide endurolar canım benim :rendeer:

yanlış biliyorsun bizim makineler çok amaçlı havada, karada ve suda gitmek için yapılmış nadide endurolar canım benim :rendeer:

Hade baaaaaaaaahhhh breh breh breeee.......

Adamlar yapmış disenee..... Ben de her moturu benimki gibi sanıyodum eyimi?....

:queen::p:queen::p:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hade baaaaaaaaahhhh breh breh breeee.......

Adamlar yapmış disenee..... Ben de her moturu benimki gibi sanıyodum eyimi?....

:queen::p:queen::p:queen:
lem seninki motor değil sukutır :p o değilde daha yıkattıktan 5 saat sonra toza toprağa soktum delimaviyi. Temiz kalamıyor sevmiyor temizliği işte :p

lem seninki motor değil sukutır :p o değilde daha yıkattıktan 5 saat sonra toza toprağa soktum delimaviyi. Temiz kalamıyor sevmiyor temizliği işte :p

Öncelikle günaydım Abiciğim ve hatta tüm Ankara mt. :queen:

Tamam abi ne sana ne motoruna ne ardenaline nede başka bişeyine laf etmiyorum.

Sustuuuum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle günaydım Abiciğim ve hatta tüm Ankara mt. :queen:

Tamam abi ne sana ne motoruna ne ardenaline nede başka bişeyine laf etmiyorum.

Sustuuuum
sanada günaydın. Neden sustun sıra sana mı gelsin diye :p iğrenç espiri oldu yav ::wacko::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Bin9yüz85, Gürcell, murti06

Günaydın Ankara MT nin sabah şekerleri :cherry:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Bin9yüz85, Gürcell, murti06

Günaydın Ankara MT nin sabah şekerleri :cherry:

Biz sabah şekeriysek sen nesin?

Toplam 3 üyeden hangisi misafir?

Bu yumurtalardan hangisi büyük?

Kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır?

Tükenmez kalem niye tükenir?

Bugün hava niye hem yağmurlu hem güneşli?

Yarın hava yağarmı?

Yağarsa niye yağar?

Yağmazsa niye yağmaz?

İkisi birden olursa o niye olur?.............

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de şekerim kabul ediyorum ve itiraf ediyorum, sadece üçümüz online olduğumuz için
Murat abiyi listeye ben ekledim ama aramızda misafirin olduğuna dikkat etmemişim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar