2250ytlm var öneri

abilerim öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim şimdiden özür dilerim elimde 2250ytlm var ve genelde 2zamanlı motorlara ilgim var ama bu zamana kadar hep şu 100cclik 110cclik yarı otomatik motorlardan kullandım sizden tavsiye istiyorum ben bu yazz ne alayım 2. el olacak zaten büyük ihtimal bu paraya 125lik bişeler istiyorum aklımda yamaha rx-z135 vardı veya rx serisi ama onlardan temiz bulamıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusun

teşekkürler...

bence sıra hondaya gelmiş...Honda nın tadına bak :cat:

Hee aksam üstüde suzuki nin tadına bak üstüne de aksam çayı tamamdır..Adam yardım tavsıye ıstıyor millet marka fanatikliği peşinde !!!

Valla o Rx ler cok ıyı gıdıyor bır o kadarda yakıyor ama dedıgın gıbı artık temızını bulmak zor..Valla o paraya sanırım en ıyı cozum ybr125 gıbı bısı olur..Bilmiyorum dusundukce gelır belkı aklıma baska bısı...

Son düzenleme:
Dostum hangi tip motorları daha fazla beğeniyosun önce onu bilmemiz lazım.. Sana uyan modeller hangileri ?

Mersin İl Temsilcisi
yamaha ybr 125

bu paraya daha uygununu zor bulursun. devrini de içinde hesapladım :)

ben naked tipi istiyorum yani race cruiser falan istemiyorum dediğim gib rx tarzı istiyorum ama yok mu bi tanıdığında temiz bi kişiden böle tebu modellerde temiz bi motor:salut:bulamıyorum bi türlü

Hee aksam üstüde suzuki nin tadına bak üstüne de aksam çayı tamamdır..Adam yardım tavsıye ıstıyor millet marka fanatikliği peşinde !!!

Valla o Rx ler cok ıyı gıdıyor bır o kadarda yakıyor ama dedıgın gıbı artık temızını bulmak zor..Valla o paraya sanırım en ıyı cozum ybr125 gıbı bısı olur..Bilmiyorum dusundukce gelır belkı aklıma baska bısı...

mesajına çok güldüm nitrous81 ayrıca bir taraftanda haklısın hani...:queen:

Arkadaş,

Şu aralar çok popüler, hızlı, atak, güçlü, az yakan bir scooter tavsiye edilmekte. Ben de arkadaşıma aldırıyorum. Bence çok güzel bir alternatif, azıcık sıkarsan sıfır alabilirsin:cat:

AGILITY 125

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 1830 x 690 x 1130
Ağırlık (kg) 105.5
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 124.6
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 5
Yağ Kapasitesi 0,9
Sele Yüksekliği 790
Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70 - 12

Arkadaş,

Şu aralar çok popüler, hızlı, atak, güçlü, az yakan bir scooter tavsiye edilmekte. Ben de arkadaşıma aldırıyorum. Bence çok güzel bir alternatif, azıcık sıkarsan sıfır alabilirsin:cat:

AGILITY 125

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 1830 x 690 x 1130
Ağırlık (kg) 105.5
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 124.6
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 5
Yağ Kapasitesi 0,9
Sele Yüksekliği 790
Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70 - 12

arkadasım senın soledıgın motorla arkadasın aradıgı motorun hıc bır alakası yok
:farao:

arkadasım senın soledıgın motorla arkadasın aradıgı motorun hıc bır alakası yok
:farao:

Arkadaşımızı kararsız gördüm, sınırlı parası ile bir motor aramaktaydı ve iyi bir motor için tavsiyede bulundum sadece:)
Ama senin bilgi ve birikimini takip edeyim de birşeyler öğreneyim bari:mrgreen: bakalım nasıl bir Naked Bulunacak

bu başlığa 4 mesaj yazmışsın da senin nasıl bir faydan oldu acaba?

arkadaşım dediğin kişi babandan daha yaşlı ve bir şey biliyorki yazıyor:pr:

Yavv Babaçi Kardeşim, daha 18 ime dün girdim, sen de arkadaşa kıtır atma:p:p

Son düzenleme:
bence bıraz daha sabret 1000ytl daha bırıktırsen daha ıyı bısey alırsın mesela honda yuksek model honda dıyorum cunku sorunsuzzzz

her iki ilanda da motorlarda ayna yok,bu rx lerin özelliğimidir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar