100.000 de tenere alınır mı???

playboy_77 çok güzel açıklamış byPaTr10 burada yazdıklarım tek senin için değil kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ;) neyse topiciği açan arkadaştan özür diliyorum ve hemen cevaplıyorum sorusunu.. bu yüksek km olayına iki örnek vereyim iki tane dostum 99 model ve 2005 model transalp aldı.. 97 model olan 42.000 km de 2005 olan 63.000 km de ikiside taş gibi cillop gibi eğer motor adam gibi kullanılıp bakımları eksiksiz yapıldı ise alınır .. tabi bunun yanında servis kaıytları görmen ve işin ehli bir ustayla gitmekte fayda var..

Nerede bir Tenere görsem, işi gücü bırakır bakarım uzun uzun:pale:
Şahane bir motor, efsane:cat: Ancak 100000 km yi nasıl yapmış, kompresyonları ne, bakımı, değişenleri ne çok önemli:)
Benim gibi bir kullanıcı ise ben alırım o motoru diyip tartışmadan kaçayım hemen:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
abi aklıma bişi geldi en sondaki sıfır ( )yüz metreyi gösteriyo olmasın:mrgreen::mrgreen:

:)

İyi bak alete.
Kilometre değil o!!

Mil.....

Motor 400bin kilometrede değil.
400bin milde.
Hesapla bakalım kaç kilometre yapıyor.:)

Süper Moderatör (BBRR)
coq

Ben 150 000 km yapmış motoruna anahtar değmemiş transalpler biliyom ama 400 000 mil yani yaklaşık 620 000km yapan motor hiç duymamıştım .. muhtemelen o km ya fake tir yada sondaki sıfır arkadaşında dediği gibi foot hesabıdır yani ..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
coq

Ben 150 000 km yapmış motoruna anahtar değmemiş transalpler biliyom ama 400 000 mil yani yaklaşık 620 000km yapan motor hiç duymamıştım .. muhtemelen o km ya fake tir yada sondaki sıfır arkadaşında dediği gibi foot hesabıdır yani ..

:)

Ben alemin yalancısıyım.

Motor 95 model.
Ben bu kilometreyi yapıp yapmadığından çok nasıl yaptığına takıldığım için feyk olup olmadığına bakmadım.:)
Çünkü GS üzerinde 280 bin kilometreyi canlı canlı görmüş bir adamım.
Motor hala gidiyor.
Hem de taş gibi.
Her karşılaştığımızda kilometresini soruyorum.

Ben işin matematiksel hesap kısmına baktım.:)

abi aklıma bişi geldi en sondaki sıfır ( )yüz metreyi gösteriyo olmasın:mrgreen::mrgreen:

Eğer metre olsaydı son basamak, siyah fonla değil beyaz fonla gösterilirdi. Ayrıca bu motosiklette metre olmaz zaten ölçeği mil. 400.000 mil vaybe. Bmw'nin hangi modeli ki bu...

Sonunu okumadan yazmışım yine, pardon belirtmişler. Barış abi eğer foot olsa idi beyaz fon olurdu tahmimce sondaki basamak.

Son düzenleme:
Ben de 2-3 sene sonrasına Africa Twin almayı düşünüyorum:mrgreen:Gerçi bu motor ne zamandır üretilmiyor ama acaba o zamanlarda temiz bulunabilir mi merak ediyorum.3 sene sonra ben de böyle bir başlık açabilirim:"120.000 km'de 12 yaşında Africa alınır mı":queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostum kurcalanmamıs bır makına ıse alına bılır,aramızda tecrubelı arkadaslarda varkı,soyledıklerını dıkkate almak gereklıdır,cok onceden nx 650 honda almıstım,cok masraf cıkarmıstı,parca paraları usta derken 2 katına gelmıstı yınede adam olmadı.elden zoruzoruna cıkarmıstım,artık aman dıyım,cunkı elden kolay kolay cıkaramazsın sende patlar.

1oo.ooo te nereee
5o.ooo te neree :cherry:
değil mi ama fark olur,genç almak lazım bence :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Ben şaka yapıyorsun sandığım için daha önceki alıntımda başka bir şey yazmıştım ama bir çok arkadaşın yorum yazığını görünce işin ciddiyetini fark ettim.:)

Bakın göstergede iki tane kontör var.
Üstte kilometreyi (aslında mili) gösteriyor.
Altta da arkadaşımızın sorduğu yüz metre olayı var.
Yahu motosiklet kullanıyorsunuz.
Hiç iki kontüre sahip olup yüz metreyi gösteren alet gördünüz mü?
İnsan alttaki rakama bir bakar yahu.
Ne o?
Saatimi gösteriyor.:)

Ps: bu arada elemanın motosiklet şu an 416 bin mildeymiş.
Bu mevzunun doğruluğunu teyit etmem mümkün değil.
Ama bir arkadaşımda 200bin civarında dolanan bir race var.
Denk getirebilirsem göstergeyi kendim fotoğraflayıp buraya asacağım.
Daha doğrusu canımın pizza istediği bir gün fotoğrafı çekerim.
Arkadaşım pizzacı.
Motorda canavar gibi çalışıyor.
Tık yok...:bounce:

Epeydir bu başlığı görüyorum yazarsam sinirlenirim diye yazmıyordum ama yazılanları okudum yine değişen bişi yok sinirlendim.

100.000 km tenere için çok fazla değil. Özelleği gereği çok zor şartlara dayanıklı bir motosiklet. Aşırı derecede zorlamak günlerce kullanmak bakımsız bırakmak tenereye zarar vermez. Dakarda efsaneleşen ikinci bir model varmı?

Arkadaşım bence sen tenereye yapacağın en buyuk hakareti yapmışsın git bisiklete falan bin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar