İstanbul'a özel benzin zammı yürürlüğe girdi

-Alo ,Hasan Abi nerdesin ?
-Tekirdağdayim Hüseyin, hayırdır ?
-Abi bana gelirken Tekirdağ'dan bir bidon benzin alsana ,parası neyse veririm
-Tamamdır Hasan alırım .
Artık istanbullular Tekirdağa geldiğinde meşhur tekirdağ köftemizden almak yerine benzin alıp döncekler :mrgreen:

KRAL kardes nasıl bısemı o ya %100 ıse yarıyomu pekı bu olay

Yaw ben su çalışan bir sistem biliyorum elektrolizle hidrojen üretiyorum.
Ama motora nasıl monte edeceğimi bilmiyorum.Gaz kesiyor motor.Az yakıyor motor ama bi becerebilsem kurtulacaktım şu benzin illetinden.

Su ile evet. H2O(su) içindeki H2 yi (hidrojeni) Elektroliz yöntemiyle ayırıyorsun.Ortaya yakıt olarak 2 hidrojen atık olarakda (oksijen birleşerek) eksozdan su buharı-su çıkıyor.

Bayada araştırdım.Öncedende varolan bişey bu zaten.Planlarımda doğruyum %100 çalışıyor.Ama Adana büyüksanayide bunu başarıp aracına takan bir tamirciyi çok ağır tehdit edip dükyanını dağıtmışlar.Türkiyede istenmiyor böyle şeyler sanırım.Korkmuyorda değilim :pale:

ustam , hakkatten cok sakat bi iş bu , bu iş birilerini tekeline pis sekilde çomak sokmak demek , dikkatli olun ve heryerde yazmayın bunu

hükümetimiz insanları toplu taşıma araçlarına sevkediyo işte fena mı :) he he , istanbul da yaşanmaz diyolar ya hakikaten doğru sanırım :)

Çok sakat bir durum:mrgreen:

Bu arada vasco senin internet kafe nerde? Şuan senin kafeden yazıyor olabilirim:queen:

yok abi Sen gaziemirdesin dimi doğru ben Hatay' dayım yaklaşık bi 15 20 km var aramızda keşke görüşebilseydık dükkandayım.. yarın kuşadası festivali için ama gaziemir migrosun orda olacaz :queen: istersen gel atalım senide kuşadasına kadar ümmet abinin artçısı olarak stanbula dönersin :queen:

yok abi Sen gaziemirdesin dimi doğru ben Hatay' dayım yaklaşık bi 15 20 km var aramızda keşke görüşebilseydık dükkandayım.. yarın kuşadası festivali için ama gaziemir migrosun orda olacaz :queen: istersen gel atalım senide kuşadasına kadar ümmet abinin artçısı olarak stanbula dönersin :queen:

İstanbul'da işim yok ama rize'ye kadar atacaksanız tmm geliyim:p

Bu arada migrosun önüne ne zaman geleceksiniz?

saat 9.00 veya 9,30 gibi orda olucaz :cat: izmirriders tan grup orda olucak biz gecerken onlara uğrayıp takılabiliriz diye planlıyoruz sadece yol arkadaşı olması açısından mt olarak 2 kişi gidiyoruz :queen:

ee devletımız sagolsun kapalı alanda sigara yasak sigara içenler bırakıyo sigaradan gelen vergide azalıyo bır yerde bosluk kalmıcak hemen baska bır yerden takfıyeyle doldurcaklar illaki.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu uygulama 3 yıl boyunca devam edecekmiş, lafa bak! Çok duyduk bu lafları. Para öyle bi tatlı gelir ki size, bunu da unutturursunuz enayi vatandaşa!!! :pr:

Su ile evet. H2O(su) içindeki H2 yi (hidrojeni) Elektroliz yöntemiyle ayırıyorsun.Ortaya yakıt olarak 2 hidrojen atık olarakda eksozdan su buharı-su çıkıyor.

Bayada araştırdım.Öncedende varolan bişey bu zaten.Planlarımda doğruyum %100 çalışıyor.Ama Adana büyüksanayide bunu başarıp aracına takan bir tamirciyi çok ağır tehdit edip dükyanını dağıtmışlar.Türkiyede istenmiyor böyle şeyler sanırım.Korkmuyorda değilim :pale:

Zaten atom bombasını da Lagari Hasan Çelebi buldu ama sonra Amerika'dan kızılderililer gelip atölyesini basmışlar :p

Açıkçası ben de birşeyler deneyip başaramazsam bu kolpaların ardına sığınmayı planlıyorum :mrgreen:

"Abi sudan benzin elde etmeye yarayan bir şey buldum, benzinin litresi 10 kuruşa maloluyor, ama Amerika'dan gelip benim atölyeyi dağıttılar. Artık yemiyor öyle şeyler yapmak."

"Abi kanserin çaresini buldum ama Pfizer'le Bayer'den adamlar geldiler, eğer bunu yayarsan aileni keseriz dediler, ben de yaktım bütün çalışmalarımı."

"Abi ağaçta sucuk yetiştirmenin yolunu buldum, on dönüm araziye sucuk ektim, Beşler, Pınar ve Keskinoğlu'dan adamlar gelipyaktılar bütün bahçeyi."

Daha gider....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar