uzak dur!! haşatı çıkmıştır o motorun.yoksa 4600'ytl gibi bir fiyata vermez..eski japonla uğraşmak yeni nesil çinlilerden uğraşmaktan daha kötüdür benim başım yandı seninde başın yanmasın :cat:
yaw üstad resimden motorun rontgenini çeker gibi konuşuyorsun nasıl anlıyorsun:silent:
gs 500 içinde aynı şeyleri yazdınale:
şimdi uğraşmak derken kastımız ne arkadaşlar?
yada ne kadar tecrübeliyiz, kendimizmi uğraşıcaz, iibi servisimizmi var?
yoksa kimseyi tanıumıyorıuz elimizde bi krank bi kol servis ten servise kucaktan kucağamı oyniyacağız..
geçen sene 160.000 de satılan srad 600 hatırlıyorum..
60.000 de mondial biliyorum tertemiz
7.000 de 600rr var kol çıkarmış..
184.000 de foresight var hiç ellenmemiş..
demek istediğim anlaşılmıştır umarım..
konuyu açan arkadaşa yineliyorum, eğer iyi bakıldıysa motor daha önce açılmadıysa (egzantrik zinciri gergi palet vs.. dışında) yedek parça temini sorunu olup olmadığnı araştırıp alabilirsin..
sen gelen yatakları kaynakla doldurduğumuzu biliriz..
şimdi hangimisizn neyi ne kadar bildiğimizi yarıştırmayalım, yoruma açık bilr konu,ben fikrimi beyan ettim, arkadaş alır yada almaz orası kendisine kalmış
öyle değilmi:wiinkk:
kusura bakmayın ama bahsettiğiniz km'lerdeki motorların açılmamaları imkansız..
mutlaka açılmıştır..hiç subap lastikleri'demi değişmemiş :silent: satan şahıslar zaten iyiye yorumlar motorları satabilmek için..siz yatak'lardan ses gelen bir makinaya talaş basma olayını bilirmisiniz??
arkadaşımda 91 hona transalp var şuan 320 binde yanlış duymadınız ve halen orjinal makıana açılmadı
320.000 demı abı o motor nerelerı gezmıs kı o kadar yol yapmıs
yorumsuz .
![]()