evet yaa fabrika çıkışı hatalıydı motor ama şimdi çok iyi durumda ayrıca o ayak marşından gelen seside hallettirdim şimdi küçük bir sorunum daha var
km saatinin ibresi hafif sallanıyor motorcu arkadaş km saatinin halatından dedi ama halattan değilmiş km saati bozuk dedi ama öyle olsa devir saati benzin göstergeside bozuk olurdu onlarda bir problem yok
km telinde vardır sorun o zaman başka yolu yokk :bounce:
slmlar benim ön amortisörler ezilmiş yaw degiştirmem lazımmış 100 milyon civarı para istiyo. degiştirmesem daha başka sorun çıkarmı sizce degiştireyimmi...:silent:
TATAR SEN EN İYİSİ MOTORU DEĞİŞTİR :queen:
Herhese Selam.Tatar kardeş bence sen amortisörleri değiştir çünkü hiç görevlerini yapmıyorlarsa daha başka sorunlarada yol açabilirler en sağlıklısı değiştirmen olur ama biraz tuzluymuş fiyat :cyclopsan Başka yerlerede sor derim ben.Ayrıca bizim motorlar düz asfaltta yola çok iyi yapışıyor iki kişi binersen çukurları çok güzel emiyor ama tek kişiysen özellikle arka amartisörlerin yarış tipi olacak şekilde sert ayarlanmasından dolayı çukurları hemen hissettiriyor.Ama iki kişi çok ideal kıvamda benim motorum 8500 km oldu gayet iyi motorumdan memnunum :cat:
KARDEŞ DEDİKLERİNDE HAKLISIN MOTORUN İYİ OLMASINA SEVİNDİM BENİM MOTOR DA 13200 KM DE HİÇ BİR SORUNUM YOK ALLAH ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH BU ŞEKİL DEVAM EDER HİÇ BİR PARÇASI DEĞİŞMEDİ ŞİMDİYE KADAR :bounce:
Son düzenleme: