hyosunguma kavuştum

evet arkadaşlar zealsun 150-19 chopperla motor hayatıma başladım ve tarzımın chopper olmadığını farkederek gt250r aramaya başladım bugün itibari ile 2. el 13.000 km de kırmızı hyoma kavuştum ilk başlarda alışık olmadığım için 2. viste kullandım ve biraz zorladı bir yerde arkadaşlarla otorup çay içerken içimden garik bi burukluk vardı bumuyda yaa okadar övdükleri hyo diye acaba yanlışmı yaptım diye kara kara düşünüyordum neyse bir iki alıştırma turundan sonra alıştım ve motoru uzattım işte ozaman ağzım kulaklarıma vardı acayip bir zevkti hala etkisindeyim ve doğru kararı verdiğimi eve geldiğimde anladım belimde biraz ağrı avuç içlerimde felaket bir ağrı ağrı var ama 1-2 güne alışır diyorlar artık kırmızı şeytanımla aranızdayım ne mutlu bana :)

Hayırlı olsun kazasız belasız :rendeer:

resimde isteriz bu arada, bide sorması ayıp 5,500 aradıgın fıyatamı aldın ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hayirli olsun!
Hyo 250 ilk olarak almayi dusundugum motordu ama YBR125 kismetmis. Umarim ileride o basamagi direk atlayip Fazer'a yelken acarim.

hayırlı olsun yenge halen motosiklet kullanmakta ısrarcıysa çift kilit ile sıkı sıkı bağla :)

teşekkürler arkadaşlar allah olmayanlara nasip etsin herkesin gönlüne göre versin.

hayırlı olsun yenge halen motosiklet kullanmakta ısrarcıysa çift kilit ile sıkı sıkı bağla :)

yok yok buna yanaşmıyor bile korkutuyor onu bu motor :mrgreen: kilite gerek kalmadı o chopper istiyor :)

Son düzenleme:
@playboy_77 sağol senin motoruna bindikten sonra zaten aha budur dedim :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah ,bende yaz sonu alıcam...inş

hayırlı olsun. allah kaza bela göstermez inşallah. kırmızı şeytanın resimlerinide göremek isteriz.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, sen onu üzmezsen o da seni üzmez:rendeer:

insanın Hyo alası Geliyo Sizin Gibi Alıcıları görünce :mrgreen: Hayırlı olsun kazasız belasız ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar