[MT İstanbul] Fenerde alaya, tekerde karşıya buluşması

GKN

olmaz abicim :p trafik kurallarına ayrıkırı.. hem pisikletimin tekeri çöker o zaman :queen:

pisikletinin tekeri benden kıymetlimi, yoksa sen bana tekerlekmi diyosun, otobanda gelirken bi araba tampon atarsa ben deilim :cherry::p

kambersiz dügün olarmıymış sorarım size ..

ayrıca gelen tüm dostlara istburagın 2008 yaz koleksiynu metzeller takvimi dagıtıyorum ..haberiniz olsun ..

ısrarla isteyin

Motorum çıkamadı gitti servisten ....
Yoğusam sizi yalnız bırakmazdım ...
hatta mangal yaparduk.... :D

sende pek alıştın mangala... senin canın ballı ekmek istio heralde :queen:

ellerimi göstermiyim moruk korkarsın nasır tuttun yawww :queen::wiinkk::queen:
sen bu işe bir çare bulsan :p

walla bu sıralar geceler biraz serin oluyo arkadaşlar ona göre yapın planınızı sabah heykel zannetmesinler sizi sahildee :p

motor derken kastın ne acaba açıklayabilirmisin :p 4 tekerlekli olanlarmı iki ayaklı olanlarmı :p

ha gayret erdinç az kaldı. siteden atılmak için bu kadar gayret edene ilk defa rastladım:queen:

kambersiz dügün olarmıymış sorarım size ..

ayrıca gelen tüm dostlara istburagın 2008 yaz koleksiynu metzeller takvimi dagıtıyorum ..haberiniz olsun ..

ısrarla isteyin

ben ısrarla istiyorum:queen:

yaa şindi erdinç kardeşim ellerin neden çok nasırlaştı anlamadım valla :) çokmu çalıştın dicem işe güce giitiğinde yok ala ala bu sahil bozdu seni valla git bak bak gel eee ne olcek nasırda tutar kariyerde yapamazsın:queen:

yazı bir kere yazılır sizin gibi dengesizler bunu hep günndemde tutarlar sonra beni siteden de atarlar ülkeden de o yüzden yazmıyorum :p

GKN

fenerbahçe parkına giden yola girdiğin zaman, sağlı sollu kafeler görüceksin parka girmeden, mutlaka görürsün tesadüf kafeyi, zati kime sorsan gösterir:wiinkk:

yagmur berekettir biz bu buluşmaları karda yaptık yagmur yagsa nolur bee:cherry:

abi ben hayıra döndüm havalar soğumaya basladı sobamı yakıcam evde karsısına otorup tv izlerim :p

GKN

yarın yağmurdan sebep gelmeyecekler, yirim sizi yirim:cherry:

bu arada soyunmaktan vazcaydım, öle 15 kişiye soyunmam ben:p
listeye ismini eklemeyi beceremiyen
bam bam ve delipempeli de yarın akşam orda olucak..

gnk kardeşimiz yarın gece benimdir onun için kimseye soyunmıcak yoksa vurdi vurdi vurildi yaparım onu :):):)

GKN

tmm burak seninim:p
lanet olsun iiçimdeki hatun sevgisine:queen:

listeye isim yazdırma görevide bana düştü
bekoserkan ve discordian:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar