gt250r krank kırılması hk

arkadaşlar @playboy_77 ile de görüştüm gerçi sağolsun yardımcı oluyor ama merak ettiğim ben 2. el bir hyo gt250r almayı düşünüyorum bir tane buldum fakat adam krankını kırmış ve yenisi ile değiştirmiş şuan sorun yok diyor ama sizce ilerde problem yaratırmı yoksa hiç bulaşmıyayımmı?

hyosungların en çok tartışılan yeri burası

sanırım siteden global motorla mahkemelik olan arkadaşın sorunuda aynıydı

değiştikten 180 km sonra ve yine değiştikten kısa zaman sonra 3 kez krank kırmıştı.

sonuçta mahkemelikler

hyosungların en çok tartışılan yeri burası

sanırım siteden global motorla mahkemelik olan arkadaşın sorunuda aynıydı

değiştikten 180 km sonra ve yine değiştikten kısa zaman sonra 3 kez krank kırmıştı.

sonuçta mahkemelikler

+1 aynen deiği gibi 3 kez kırmıştı..

o genel bir sorundu ama bu cihaz 15.000 km de daha yeni kırmış kırankı ve değiştirmiş şimdi 1500 km daha kullandım diyor

garanti belgesine işlenmiş olmalı km'leleri karşılaştır ordan anlarsın,başka sorunlarıda varsa işlenmişse görürsün kitapçıktan

benimde gtrlere karşı bir hayranlıgım var ama şu krank kırma sorunu sanırım kronik bir Durum ..

bende kırılmadı,kranıda görmedimm,redline'da yaklaşık bi 100 km gittim tık demedi ,ama sende ne olur bilmem

bence açılmış motora hiç bulaşma

teşekkürler hocam bende vaz geçicem zaten o motoru almaktan okadar para vericem sonra problemle karşılaşmak istemiyorum bu arada hayırlı olsun hocam sattın motoru umarım en kısa sürede istediğin motoru alırsın

Adam gibi kullanılırsa krank fln kırmaz bu motor.
Millet ısıtmadan gazlıyor, yüksek devir çeviriyor, devir kesici olmadığı halde redline' da uzun süre kullanıyor, sonra krank kırılınca da motor suçlu oluyor.
Bilinçsiz kullanıcıların bu şekilde hor kullanımına rağmen kırılmayan krankı, o adamın kafasında kırmak caizdir bence..

Zaten krank kırdığına göre o motorun düzgün kullanılmadığı belli. Bence sen yıpranmamış bir Hyo al, için rahat olsun.

Zaten bu tür 4 zamanlı motosikletlerin motorları 1 defa açıldımı bi daha dikiş tutmaz .O yüzden uzak dur. Ayrıca Hyo Gt 250R'ın kronik yağlama sorunu olduğunuda duyuyorum çevreden.Ama son yazdığımdan emin değilim,araştırmak lazım ...

zaten krank kırması problemi yağlamadan zaten krank kranlara sorun çoğu motorundaki yağın ne olduğunu bilmez hatta zahmet edip arada bir yağlarını kontrol etmezler hyolarda benim bildiğim normalden biraz daha fazla yağ eksilttiği buda makinanın yağsız kalmasına ve krank mili kırmasına neden oluyor diye biliyorum

Motosikleti
Pancar Motoru
Sevgili arkadaşlar,

Akut sendromlarını ve neden meydana geldiğini yazmaya gerek yok bence. Çünkü ilgili motosiklet markasının krank kırması kronik bir özlelliğidir.

Japon üreticilerden şaşmayın. Biraz daha birikim yapın Japon markalardan herhangibirini alın.

Millet ısıtmadan gazlıyor, yüksek devir çeviriyor, devir kesici olmadığı halde redline' da uzun süre kullanıyor, sonra krank kırılınca da motor suçlu oluyor.
Bilinçsiz kullanıcıların bu şekilde hor kullanımına rağmen kırılmayan krankı, o adamın kafasında kırmak caizdir bence..

Zaten krank kırdığına göre o motorun düzgün kullanılmadığı belli. Bence sen yıpranmamış bir Hyo al, için rahat olsun.

guguk sana dediklerimin bir örneğini bu arkadaşımızda sölemiş.onun ki krank kırıyorda benim ki niye kırmıyor.insan gibi kullanırsan çin malı bile 50,000 KM görür.hadi krank kırdı sıfırı ile taktırdı diyelim.taş gibi olsa bile zamanında o makine çok yorulmuştur.hor kullanılmıştır,yani yorgun bir motora sahiptir.boşVER unut gitsin onu..önünde Ki maçlara bak seN :cat: :p

:cat: :cat:
Kelimesi kelimesine ,hatta virgülüne varana kadar katılıyorum kardeşime..:cat: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar