Dünya viraj rekoru!

Arkadaşlar gördüğünüz gibi dünyanın virajda motoru yatırma rekoru bir ispanyol tarafından supermoto yarışları sırasında kırıldı. Resme bakarsanız gidon yere çok yakındır ve nerdeyse imkansız bir açıyla motoru yatırmıştır...

Kemics-cccc.jpg

ne war ben benim düldül piskiletle bianchi olur kendileri kalitedir...2005 modell...hergün yapıyom bunu.. :p

REVILIAN kardes bu supermoto konusunda bilgi sahibi olduun belli supermotoya enduro diyen arkadaslar war daha neyse

daha öncede bir başlık açmıştım supermotoların yatma açılarının ss lerden daha fazla olduğu ve virajlı yollarda ss leri nasıl geçtikleri ve hatta yarı toprak pistlerde wrc araçlarını bile fark atarak geçtiklerini... yerden yüksek olduklarından inanılmaz açılarda yatabiliyorlar :)

Helal olsun. acaba kaç km/s hızla viraja girdi. Ayrıca düşseydi dünya rekoru kıramazdı...

Ama orda kalkmış işte Resme dikkatli bakarsanız And He Didnt Crash! yazmış yani kaza yapmamış bunu yapınca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu yapan dayıya helal olsun bende enduro alısam direk süpermoto lastik takarım..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar