kesınlıkle:cat:dostum ılgılenırsen ntv de nba macı baskıcak,ha bu arada ben senı gordum sankı etlıkte
kesınlıkle:cat:dostum ılgılenırsen ntv de nba macı baskıcak,ha bu arada ben senı gordum sankı etlıkte
hadi hayırlı olsun çadırın. Artık kamplarda görüşürük :wiinkk:Eh ben de günaydım diyim bari. Dün çadır madır işleri ile ilgilenirken sizin geziyi kaçırmışız desenize dha şimdi görüyorum geziyi. Neyse artık bir dahaki sefere diyelim. Geziye giden arkadaşlara da tebrikler. Zorlu gözüken yollarda yağmur çamur demeden gezinizi tamamlamışsınız. :cat:
Eh ben de günaydım diyim bari. Dün çadır madır işleri ile ilgilenirken sizin geziyi kaçırmışız desenize dha şimdi görüyorum geziyi. Neyse artık bir dahaki sefere diyelim. Geziye giden arkadaşlara da tebrikler. Zorlu gözüken yollarda yağmur çamur demeden gezinizi tamamlamışsınız. :cat:
bart ve 1985 de gordu zaten acılısta
gezi süper çok amaçlı artçı ararsanız ben varım her tür gezi düğün sünnet çekimleri![]()
Hüseyin abi seni burda gördüğüme şaşırdım valla, senin ne işin var, böyle pis bebelerle, sen bunlara uyma, bunlar yağmur çamur demez debelenirler, sucuğa dönmüşsünüz, üşütmeyin de, bizim bu gün direksiyon sınavı vardı, ramzeyle sınava girdim resmen saçmaladım, alet hotluyo zıplıyo gaz veriyon pati yapıyo, hüseyin abi murti06 ya dakkat et o adam geziyo gidiyorsa yağmur yağıyor...
abi ona bot deme lütfen , uzay şeysi o , henüz bi isim tanımlanamadı , güvenilir kaynaklardan alınan haberlere göre daha başka ayakta gören olmamuş![]()
Benim limuzin gelsin ben seni alırım artçı![]()
bencede haksızlık olur Murat'aBile bile lades dedik, daha giderken yağmur atıştırmıştı Ankara'ya, bu yüzden Murat'ın günahını almak haksızlık olur.
gelemedi gitti senin limuzin![]()
sende her topikte benim limuzin gelsin deme :queen::queen::queen: gelemiyor işte yak bir kibrit kurtul limuzindenAbi her topikte gündeme getirme şu konuyu yaaa :mrgreen:
sende her topikte benim limuzin gelsin deme :queen::queen::queen: gelemiyor işte yak bir kibrit kurtul limuzinden![]()
sen kıskan yinedeYau hiç bu aylarda üşünür müNormal de TA görüp kıskanmam gerek sizi ama, Antalya ya yaz geldi ayıptır söylemesi. :mrgreen: Hiç kıskanmadım.
:queen:
Yau hiç bu aylarda üşünür müNormal de TA görüp kıskanmam gerek sizi ama, Antalya ya yaz geldi ayıptır söylemesi. :mrgreen: Hiç kıskanmadım.
:queen:
Ayrıca Seda o makineyle oralara girdin ya seni canı gönülden tebrik ederim hiç yılmadan devam ettin sonuna kadar. :cat: :cat: