"Branda vs. Kedi - Köpek" sorunsalı

Arkadaşlar selam. Motorumu aldığımdan beri her binişten sonra üzerini branda ile örterim. Fakat çevrede başıboş dolaşan kedi, köpek benim brandayı tuvalet belirlemiş durumda. ::angry2:: Her brandayı kaldırışımda elimin kirlenmesi, ortalığın çiş kokması kaçınılmaz bir durum haline geldi. Bunu nasıl ortadan kaldırabilirim? Brandaları sabunlu suyla yıkattım. Şimdi tekrar kirlenmemesi için aklıma brandanın kenarlarına naftalin asmak geldi. Acaba bu kokudan dolayı işememezlik edebilirler mi brandaya? Nasıl çözerim bu sorunu? Fikriniz nedir?

karabiber dökebilirsin, ayrıca naftalinde etkili, sidik kokmaktansa naftalin daha iyidir :cat:

daha once birinin benzer bi topicde böcek ilacı sıkarak sorunu halletiğini hatırlıyor gibiyim sen bi süre sonra bocek ilacı kokusnu almasanda kediler alıyormuş ve yaklaşmıyorlarmış

kardeşim aynı sorunda bende vardı mahallenin kedileri mondinin göbegine işerdi bak tesadüf üzerine ne buldum

piyasada 3 ytl ye pas sökücüler satılıyor ben bunu mondinin plastik aksamını parlatmak için kulanmıştım(güzel parlatır)o günden beride kediler gelmedi.

arada o spery i sık yanaşmazlar kesin çözüm:bounce:

karabiber dökebilirsin, ayrıca naftalinde etkili, sidik kokmaktansa naftalin daha iyidir :cat:
daha once birinin benzer bi topicde böcek ilacı sıkarak sorunu halletiğini hatırlıyor gibiyim sen bi süre sonra bocek ilacı kokusnu almasanda kediler alıyormuş ve yaklaşmıyorlarmış

kardeşim aynı sorunda bende vardı mahallenin kedileri mondinin göbegine işerdi bak tesadüf üzerine ne buldum

piyasada 3 ytl ye pas sökücüler satılıyor ben bunu mondinin plastik aksamını parlatmak için kulanmıştım(güzel parlatır)o günden beride kediler gelmedi.

arada o spery i sık yanaşmazlar kesin çözüm:bounce:

+11111 :cat:

Bunlarda olmazsa.;

Branda üstüne bir levha as..

Küçük 250
Büyük 500

Kesin gelmezler artık..:queen:

+11111 :cat:

Bunlarda olmazsa.;

Branda üstüne bir levha as..

Küçük 250
Büyük 500

Kesin gelmezler artık..:queen:

:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

İşte pazar' ın bombası :queen::queen:

canım sıkkındı pazar pazar çalışıyorum diye keyfim yerine geldi murat abi Allah senide güldürsün :queen:

:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

İşte pazar' ın bombası :queen::queen:

canım sıkkındı pazar pazar çalışıyorum diye keyfim yerine geldi murat abi Allah senide güldürsün :queen:

Valla aynı dert bende de var Erhan..Pazar..Dinleme günüymüş..Pehhh..

Arkadaşlar biraz önce görev yerimden geçtiler vınlayarak..:mrgreen:

Otoban çıkışı dediğimiz bir yer var burda..Trafiğe kapalı bir
alan..
Drag yapacaklar bugün..:pr:

.
Bizde burda geyik yapalım bari... :)

Son düzenleme:
Böcek ilacı en ucuzu bile iş görür, ernet şu tuvaletlere asılanlardan, pet shoplarda sırf bu iş için özel spreyler var kedi köpek gelmesin diye, birde motosikletçilerde de oluyor kedi savar spreyler. En ucuz yollusu böcek ilacı ve ernet. Ben böcek ilacı kullanıyorum memnunum. :) Brandayı çekince brandanın altından içeriye 2 fıs, birazda kalıcı olsun diye bir süngere 2 fıs sık vites kolunun oralara biryere sıkıştır tamamdır. :)

Tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar. Şansımı ernetten kullanacağım. Böcek ilacı pis kokabilir..

Tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşlar. Şansımı ernetten kullanacağım. Böcek ilacı pis kokabilir..

Orhan kardeş geyik için kusurumuza bakma..Haftasonu işte.:pr:

Millet kırda bayırda, biz işte olunca adamın canı sıkılıyor valla.:p

Ernet bence en ucuz ve mantıklı olan çözüm..:cat:
Bir ara forumumuzda bu konuyu işlemiştik..:bounce:
Bir ilaç vardı yanlış hatırlamıyorsam ama ismi aklıma gelmedi..:pr:

Bulunca eklerim buraya..:wiinkk:

Ne demek Murat, ben de çok eylendim mesajlara bakınca :) :)
Ben de işteyim şu anda, o yüzden çok uzun yazamadım. ;) Kader ortağıyız belli ki..

Ne demek Murat, ben de çok eylendim mesajlara bakınca :) :)
Ben de işteyim şu anda, o yüzden çok uzun yazamadım. ;) Kader ortağıyız belli ki..

Sevindim.:)

Ama şu geyik işini ciddi olarak bi denesene..:)
Belki olur..:mrgreen:

Yani kaybedecek bişey yok..1 A4 kâğıt, 1 de kalem..:p

Hem para kazanmış oluruz bu işten..(patent hakkımı isterim:) )
Biliyon..Memur adam ek iş yapmadan yaşayamıyor bu memlekette.:p

Bakarsın tutar..Bir ilke imza atarız.. :queen:

Sayemizde AB'ye gireriz eğitimli kedilerle..:queen:

Aslında o değil de bizim sitede köpeklerini gezdiren insanlar var ve eminim onlar da köpeklerinin benim brandaya işemelerine engel olmuyorlar. Onlar için "Köpeğinizi branda üzerine işetmeyin. Bu brandayı insan elliyor" gibi bir yazı yazmayı düşünmüştüm..

Bi de bu denyo kedi - köpek benim naftalini, Erneti yiyip zehirlenmezler, değil mi?

Aslında o değil de bizim sitede köpeklerini gezdiren insanlar var ve eminim onlar da köpeklerinin benim brandaya işemelerine engel olmuyorlar. Onlar için "Köpeğinizi branda üzerine işetmeyin. Bu brandayı insan elliyor" gibi bir yazı yazmayı düşünmüştüm..

Bi de bu denyo kedi - köpek benim naftalini, Erneti yiyip zehirlenmezler, değil mi?
Yeminlen bu aklıma gelmedi.. :queen: :queen:

Düşünmek bile istemiyorum sonunu...:cherry:

Panter Emel peşini bırakmaz valla..:queen:

.
a2.jpg

hay murat abiiii allah iyilğini versin topiği ele geçirmisin

ha bu arada aklıma gelmişken söliyim pazar günleri çalışanlar topiği olmuş brası bende çalışıyorum tatil dedil ama allahtan gece vardiyası ben yine gezip dolaşabiliyorum:queen:

hay murat abiiii allah iyilğini versin topiği ele geçirmisin

ha bu arada aklıma gelmişken söliyim pazar günleri çalışanlar topiği olmuş brası bende çalışıyorum tatil dedil ama allahtan gece vardiyası ben yine gezip dolaşabiliyorum:queen:

Metin'im bir bakıma öyle oldu valla..Çalışanlar yazıyor bu topice tabi..:cherry:

Bari geziyorsan şu kedi-köpek kovma meselesinide bi düşün..:p
Benim hep aklıma cin fikirler gezip dolaşırken gelir..:queen: :queen:

Dipnot: Orhan kardeşimin aradığı bu galiba..Biraz pahalı ama..

http://www.petsrus.com.tr/pinfo.asp?pid=93015
.
93015_buyuk.jpg

Yaşasın pazar günü çalışanları! :mrgreen:

Aristo ürünü iyi gözüküyor da her 12 saatte bir uygulayın diyor, hiç bana göre değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar