[MT Ankara] Apar topar Karagöl Gezisi - 24 Mayıs Cumartesi

salı mı carsamba toplanmıyomuyuz yaw,sıze saglam bır arkadas da getırıcem bu sefer kendısı plastık cerrahdır bugun bart ve 1985 de gordu zaten acılısta,motorcu alemı genıslıyor ankarada

Bizim site Çarşamba toplanıyor. Silentscream, motordelisi'nden bahsediyor.

Süleyman Abi, diğer sitelerin buluşmalarını kendi sitelerinde konuşsanız fena olmayacak.

salı mı carsamba toplanmıyomuyuz yaw,sıze saglam bır arkadas da getırıcem bu sefer kendısı plastık cerrahdır bugun bart ve 1985 de gordu zaten acılısta,motorcu alemı genıslıyor ankarada

Doktor arkadaşın sağlamsa getir bir tane var başımızda zaten.çarşamba günü Ankata MT deyiz.

64. Başka sitelerde yapılan gezi ve org. duyurularının sitemizde yapılması yasaktır bu tarz başlıklar silinecektir. Başka bir siteye ait duyuru yapılmadan önce site yönetimden izin alınması gerekir.

Bizim site Çarşamba toplanıyor. Silentscream, motordelisi'nden bahsediyor.

Süleyman Abi, diğer sitelerin buluşmalarını kendi sitelerinde konuşsanız fena olmayacak.

Onur site yöneticileri arasında ne probleminiz var bilmiyorum ama üyelere de bu virüsü bulaştırmayın lütfen.Ortak noktamız motosiklet.Motosiklet siteleri değil.Dileyen dilediği yere üyede olur yazıda yazar.Eğer aranızda bir problem yoksa toplantıyı buyrun çarşamba günü aynı yerde aynı mekanda yapalım.Hem millet daha çok arkadaş tanımış olur...

Onur site yöneticileri arasında ne probleminiz var bilmiyorum ama üyelere de bu virüsü bulaştırmayın lütfen.Ortak noktamız motosiklet.Motosiklet siteleri değil.Dileyen dilediği yere üyede olur yazıda yazar.Eğer aranızda bir problem yoksa toplantıyı buyrun çarşamba günü aynı yerde aynı mekanda yapalım.Hem millet daha çok arkadaş tanımış olur...

Dileyen dilediği yere üye olur ama dilediği yere yazamaz :)

Üye olurken kabul edilen forum kuralları madde 64 der ki:

64. Başka sitelerde yapılan gezi ve org. duyurularının sitemizde yapılması yasaktır bu tarz başlıklar silinecektir. Başka bir siteye ait duyuru yapılmadan önce site yönetimden izin alınması gerekir.

Herkesin başka sitelere üye olup, onların buluşmalarının tarihlerine bakma, bilme ve katılma hakkı elbette vardır. :cat:

Ayrıca bugüne kadar en ufak bir tartışmanın olmadığı motosiklet.net Ankara ekibine daha önce 2 kere bölünen bir grubun katılmasını istemem. Ancak motosiklet.net üyesi kimliği ile herkese kapımız açıktır.

Üfffffffffff Onur yavvv genelge okur gibi kanun maddesi okuyup durma anladık.Ortamı kasma onlar dediğin adamların içinde bende varım.Gavur değiliz motosiklet tutkunu arkadaşlarız sadece.Seninle nasılsak onlarlada öyle olmaya çalışıyoruz.

Hadi laf yetiştirmeyi bırakta şu sanat eseri resimlerinden koyda bakalım:cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dileyen dilediği yere üye olur ama dilediği yere yazamaz :)

Üye olurken kabul edilen forum kuralları madde 64 der ki:

Herkesin başka sitelere üye olup, onların buluşmalarının tarihlerine bakma, bilme ve katılma hakkı elbette vardır. :cat:

Ayrıca bugüne kadar en ufak bir tartışmanın olmadığı motosiklet.net Ankara ekibine daha önce 2 kere bölünen bir grubun katılmasını istemem. Ancak motosiklet.net üyesi kimliği ile herkese kapımız açıktır.

bence bu gezi yazısı burada bitmiş gibi :pale:

Ne bitmesi kaförrrrrrrrrr murti kafası biraz çakıllaşsın resimleri yükleyecek onu bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
IMG_0004Small.jpg

IMG_0005Small.jpg

IMG_0009Small-1.jpg

IMG_0010Small-2.jpg

IMG_0011Small-1.jpg

IMG_0012Small-2.jpg

IMG_0013Small-1.jpg

IMG_0014Small-1.jpg

IMG_0015Small.jpg

IMG_0016Small-2.jpg

IMG_0017Small-2.jpg

IMG_0019Small-1.jpg

IMG_0020Small-2.jpg

IMG_0021Small-1.jpg

IMG_0022Small-2.jpg

IMG_0023Small-2.jpg

IMG_0024Small-1.jpg

IMG_0025Small-2.jpg

IMG_0026Small-2.jpg

IMG_0027Small-1.jpg

hay ben senin çekeceğin dere geçisi fotoğrafına :pr:

ben ne güzel çekmişim seni :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
IMG_0028Small.jpg

IMG_0029Small-1.jpg

IMG_0030Small-2.jpg

IMG_0031Small-2.jpg

IMG_0033Small-2.jpg

IMG_0034Small-2.jpg

IMG_0035Small-2.jpg

IMG_0036Small.jpg

IMG_0037Small-1.jpg

IMG_0038Small.jpg

IMG_0039Small-2.jpg

IMG_0040Small-2.jpg

IMG_0042Small.jpg

IMG_0044Small-1.jpg

IMG_0045Small-1.jpg

IMG_0047Small-1.jpg

IMG_0048Small-1.jpg

IMG_0049Small-1.jpg

IMG_0050Small-1.jpg

IMG_0051Small-1.jpg

yaw yıne acıktım canım cektı yahu,arkadaslar mahsus mu yapıyosunuz ya bekar bır erkege bu yapılır mı sımdı ısın yoksa aoc ye gıt:salut:

:mrgreen:arkadaslar gorunuse gore dıet de dıkkat eden yok aranızda,kolesterol fırlamıstır sızde,zaten hepınız a tıpı heyecanlı kısılersınız bır ara ugrayında check0up yapalım,check-up ı gecemeyenlerın ehlıyetı ıptal olur ona gore

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen:arkadaslar gorunuse gore dıet de dıkkat eden yok aranızda,kolesterol fırlamıstır sızde,zaten hepınız a tıpı heyecanlı kısılersınız bır ara ugrayında check0up yapalım,check-up ı gecemeyenlerın ehlıyetı ıptal olur ona gore
check-up delikanlıyı bozar :p

Hüseyin abi seni burda gördüğüme şaşırdım valla, senin ne işin var, böyle pis bebelerle, sen bunlara uyma, bunlar yağmur çamur demez debelenirler, sucuğa dönmüşsünüz, üşütmeyin de, bizim bu gün direksiyon sınavı vardı, ramzeyle sınava girdim resmen saçmaladım, alet hotluyo zıplıyo gaz veriyon pati yapıyo, hüseyin abi murti06 ya dakkat et o adam geziyo gidiyorsa yağmur yağıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar