yaşasınn ehliyetimi aldım.. :)

arkadaşlar ohbee ehliyetli kullanmak gibisi yok her yanımdan polis geçtiğinde nasıl tırsardım anlatamam hatta 2 kere çevirdiler sabrettim 5 ay bekledim ve yeni binmiş gibi seviniyorum:)

artık bi hayırlı olsun dersiniz:p
ehliyetmu8.jpg

Hayırlı olsun, kullandığı cihaz'a motosiklet markanı neden yazdırmadın ?

hayırlı olsun kardes...bende ehlıyetsızken cok tırsıyodum cevırcekler dıye ama cevıren olmamıstı allahtan...ehlıyetı aldım1 bucuk yıldır kımse cevırmıyor yanlarından gecerken hadı cevırın ya bı kerede dıyorum tık yok yaaa.

Ö.Z.€.R;1101512' Alıntı:
Hayırlı olsun .

teşekkürlerr :)
Hayırlı olsun, kullandığı cihaz'a motosiklet markanı neden yazdırmadın ?

bilmiyordumki hiç kimse bana öle bişey sormadı bu arada teşekkürler:)
hayırlı olsun kardes...bende ehlıyetsızken cok tırsıyodum cevırcekler dıye ama cevıren olmamıstı allahtan...ehlıyetı aldım1 bucuk yıldır kımse cevırmıyor yanlarından gecerken hadı cevırın ya bı kerede dıyorum tık yok yaaa.

aynen abi bende şimdi yanından geçiyorum bakalım ne zman çevircekler :)

Son düzenleme:

CBA

hayırlı olsun kardeş bende 4-5 sene ehliyetsiz bindik çok kez polisle göz göze geldim tip tip bakktılar çok kez kovaladılar ama hiç ceza yemedim nese esas diceğim ehliyeti aldım geçenlerde artık durdurun yaaaw derken içimden bizim buranın kıl amirlerinden biri durdurdu ehliyet ruhsat kontrolü yaptırdıda rahatladım ama ehliyet yokken herkes peşimdeydi şimdi bi allahın kulu hop nereye demiyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erhan yine yaptın yapacagını:mrgreen: bu ehliyet benimkinin yanında ufak kalır..:p

hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler dilerim..:rendeer:

hayırlı olsun kardeş bende 4-5 sene ehliyetsiz bindik çok kez polisle göz göze geldim tip tip bakktılar çok kez kovaladılar ama hiç ceza yemedim nese esas diceğim ehliyeti aldım geçenlerde artık durdurun yaaaw derken içimden bizim buranın kıl amirlerinden biri durdurdu ehliyet ruhsat kontrolü yaptırdıda rahatladım ama ehliyet yokken herkes peşimdeydi şimdi bi allahın kulu hop nereye demiyo

teşekkürler benide biçok kez durdurdular ama sonu emliyette bitti o yüzden binemedim 4,5 ay :queen: asıl şimdi durdursunlar :)
Nasıl olur yaw, motosikletinin ruhsatı ile gidiyorsun yazıyorlar oraya alla alla :cat:

seneye artık yaptırırım araba ehliyeti alınca :)
erhan yine yaptın yapacagını:mrgreen: bu ehliyet benimkinin yanında ufak kalır..:p

hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler dilerim..:rendeer:

teşekkürler :)

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun..biz daha sertifika bekliyoz ....milli eğitimden daha gelmemiş.
kursu aradım ne iş dedim... milli eğitim en son büyükçekmece bölgesine yolluyo ondan gecikme dediler..bekliyoz bizde ..alırız bu sene bitmeden inşallah.::saad::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun..ehliyetinle beraber nice uzun ömürler:)

Hayırlı olsun Koraycığım..:rendeer:

İnşallah hiç cebinden çıkartacak bir ortamda olmazsın..:cat:

Sevindim inan..
İşte MT'de bugün aldığım en güzel ve anlamlı haber...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar