Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2 teker bu elbetde yatıcak sana bişi olmamışya boşwer tadını çıkarsaydın hazır düşmüşken rezilde olmusundur sen şimdi:)bende tren raylarında devirdim bende tırsmıştım motor haşat olmuşdur dedım sadece topuzlar çizilmiş seningibi birde egzoz koruması hadi tekrar hayırlı olsun:):)

2 teker bu elbetde yatıcak sana bişi olmamışya boşwer tadını çıkarsaydın hazır düşmüşken rezilde olmusundur sen şimdi:)bende tren raylarında devirdim bende tırsmıştım motor haşat olmuşdur dedım sadece topuzlar çizilmiş seningibi birde egzoz koruması hadi tekrar hayırlı olsun:):)

yoq yav rezil olmayı hiç düşünmedim motoruma bişi olmasında bi abi ver bi tur atım dıodu vermedım düşerken bana bakıodu düştüm yerdeyken direk ona döndüm nazarın deydı demı dedım gulmeye basladım :D
babamda gençken ilk kez tren raylarında düşürmüş motoru :D

yoq yav rezil olmayı hiç düşünmedim motoruma bişi olmasında bi abi ver bi tur atım dıodu vermedım düşerken bana bakıodu düştüm yerdeyken direk ona döndüm nazarın deydı demı dedım gulmeye basladım :D
babamda gençken ilk kez tren raylarında düşürmüş motoru :D

aynen bnde yavaş gidiodm bi vrajdan döndm yagmur suyunun actıgı deliklere girdm düştüm mtorla ama hiç bişey olmadı tek bi czik yk ayaklıkların kenarı cizildi brs sdc bide sinyalim yamuk duruo o kdr

dsc02667ym0.jpg

Son düzenleme:
ilhan bende aynı senin gibi düştüm arka teker sola çekti doğal olarak sağa yattı motor bende üstünden biraz uçmuştum ileri doğru gazman gibi...ayaklıkların çok fazla faydası oldu yoksa diğer grenajlarda kırılacaktı...sadece kafa grenajım kırıldı hala yenisi almadım....zaten her yeri aradım tr de yokmuş..dışardan getireceklermiş..beklemem lazımmış..mış miş muş....ah ah bi çıkma kafa grenajı bulsaydım ne olur du....selamlar....

ya çok titrek motorya ahbide titremese:(

Görmeyenler için bidaha koyayım:)
ads305zan6.png

dscn0847smalldp7jq5.jpg

Son düzenleme:
turkiyede varmı movistar??
Blacklove16
e-bayda bütün cıbır parcaları var motoru bile var.

Slm arkadaşlar, Km BAkımlar hakkında Sorularınızı Tecrübeli CBR kullanıcı olan bene sorabilirsiniz.

Kaç bin km bakımı olduğuna bağlı...GEnelde tahminen söylüyorum 8000bakımı diyelim...Bujiyi deiştir-yağı deiştir-zincir gergisini kontrol et temizle yağla.Hava filtresini temizleme şeklinde olur...Kaba taslak...yağ+buji 35ytl civarı tutuyor sadece...Diğerleri işçiliktir...

evet 8000 bakımı.valla kitapcıkta birsürü şey yazıyor bakımla ilgili,özel servis yetkili servis arasında kararsız kaldım gittim özele 10 ytl verdim çıktım,iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.

yalnız eleman filtreyle ilgili ne bişi dedi ne kontrol etti benimde aklıma gelmedi açıkcası sorada tekrar gitmedim umarım bir aksilik çıkmaz

hocam birde hava filtresi diosun yanlız kitapcıkta hava filtresiyle alakalı hiç bişi yok ama yağ filtresi ile ilgili bişiler yazıo.şimdi bu motorda hangisi var hangisi yok:silent:

spawnem ebay a baktım ama sadece sağ orta grenajı buldum o da repsol ün...sen gördüysen link atarmısın ?

evet 8000 bakımı.valla kitapcıkta birsürü şey yazıyor bakımla ilgili,özel servis yetkili servis arasında kararsız kaldım gittim özele 10 ytl verdim çıktım,iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.

yalnız eleman filtreyle ilgili ne bişi dedi ne kontrol etti benimde aklıma gelmedi açıkcası sorada tekrar gitmedim umarım bir aksilik çıkmaz

hocam birde hava filtresi diosun yanlız kitapcıkta hava filtresiyle alakalı hiç bişi yok ama yağ filtresi ile ilgili bişiler yazıo.şimdi bu motorda hangisi var hangisi yok:silent:

Dostum 8,000 bakımında;
1-Hava filtresi temizlenir
2-Buji değişir (normal buji, her 8,000 km de değişir)
3-motor yağı değişir(kitapçıkta 4,000 de bir diyor ben 2,000 km de dğiştirmeyi uygun görüyorum
4-Rutin temizlik bakım ve yağlamalar yapılır(sincir yağlama,gerginlik durumu , işlek parçaların yağlanma vs.)

CBR 125r de yağ filtresi değişmez

Bakımlarala ilgili sorularınızı bana sorabilirsiniz.

Dostum 8,000 bakımında;
1-Hava filtresi temizlenir
2-Buji değişir (normal buji, her 8,000 km de değişir)
3-motor yağı değişir(kitapçıkta 4,000 de bir diyor ben 2,000 km de dğiştirmeyi uygun görüyorum
4-Rutin temizlik bakım ve yağlamalar yapılır(sincir yağlama,gerginlik durumu , işlek parçaların yağlanma vs.)

CBR 125r de yağ filtresi değişmez

Bakımlarala ilgili sorularınızı bana sorabilirsiniz.

Dostum sanki sen oto tamircisiymişsin gibi geldi bana tanışıyor muyuz???:rendeer::rendeer:

arkadaşlar diğer motor sitelerini gezerken arkadasımızın birisi honda cbr125r'a kuyruk altı egzoz yapmış belki yardımcı olur

fakat bu çalışmayı yaparken motor baya bi yukselmiş ama eger yukselmezse artçı bindiginde egzoz tekere surtebilir sizce bunun bi dezavantajı olur mu?

bu repsolun reziliği nedir boyle maşa yamuk motor yamuk olmamış (bence):farao:
ihtiyarDelikanlI
ben seni biyerden tanıyorum ama nerden."başkentinasi pilotu" nickli biri varı o senmisin acep.
madem bizim motorları iyi tanıyosun.benim motor 9500km iyi bi servis bulamadığım için 8000km bakımı yapılmadı.rolantide motordan cıt cıt diye bi ses geliyor sanırsam bu subab ayarı gerekli.bunun motor için bi zararı varmıdır.yoksa acilen iyi kotu bi honda servisine gitmi diyorsun.

Blacklove16

burası belki sana yardımcı olabilir http://www.sahibinden.com/batu_motor_cbr_125_granajlariWQQaXQQ7680575WQQpXQQdisplayitem?keyword=cbr

Son düzenleme:

ddh

arkadaşlar diğer motor sitelerini gezerken arkadasımızın birisi honda cbr125r'a kuyruk altı egzoz yapmış belki yardımcı olur

fakat bu çalışmayı yaparken motor baya bi yukselmiş ama eger yukselmezse artçı bindiginde egzoz tekere surtebilir sizce bunun bi dezavantajı olur mu?

hoşuma gitti desem yalan olur hoşuma gitmedi desemde yalan olur yani ne bilim idare eder

Aynalar yok :farao: , izmirde hiç 2.el satan motor galerisi varmı cbr125 ollarka?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar