jantı başka yerden alamazmısın acaba daha ucuza bi jant bulamazmısın??:silent:
zannetmiyorum arora jantımı takayım
saol praetorian ya deiğim gibi çok saçmabi olayya
jantı başka yerden alamazmısın acaba daha ucuza bi jant bulamazmısın??:silent:
hoşuma gitti desem yalan olur hoşuma gitmedi desemde yalan olur yani ne bilim idare eder
selamlar herkese k n hava filitresi kullanan arkadaşlar varmı memnunlarmı ve fiyat olarak ne kadar ? teşekkürler
sayın Beyfa neden bir işinin ustası tornacıya danışmıyorsun???? bu jant olayını
Dostlar Yeşim nerde? Ses cıkmıyo.Aldı mı motoru nu ?
Sayın blackhawk danıştım fakat kimse uraşmak istemedi e tabi birde malzemenin tornaya dayanabileceğinden şüphe ediyolar bukadar küçük bişey içinde risk e girmiyolar:![]()
Sayın blackhawk danıştım fakat kimse uraşmak istemedi e tabi birde malzemenin tornaya dayanabileceğinden şüphe ediyolar bukadar küçük bişey içinde risk e girmiyolar:![]()
burdaaaaaaa :queen: kredi onayı bekliyorum bugün cevap gelmesi lazım :silent: bakalım hayırlısıkısmet
artık kafayı çizdim Onur üstüne gitmiyorum olacağı zaman olur zaten ben Emre'nin cıbırıyla idare ediyorum şimdilik :queen:
Selamlar.
Sağa sola gitmek yerine ; benimle irtibat kurmayı denerseniz.
Teksan'da tornacı arkadaşım var. Kendisine gidip danışabiliriz.
Tamam volkan abi gidelim sen ne ara geldin çanakkaleden neyse.Cıbırlar üzüyo biziya pazar günü nallıhana gitdik dönüşte geceye kaldık umutun cıbır sigortayı yaktıdeğiştirdik 10dk sonra yine atdı yine değiştirdik benim yedeği taktık sonra yine atdı mayıslara kadar aramıza aldık umutu orda kablo bağladık sigortanın yerine sonra ana sigorta atdı 30 amperlik
motor çalışmadı fln bi dolu macera yaşadık bi ara buluşalımda anlatıım
![]()
Yokmu hiç izmirden yardım edebilcek arkadaşlar? cbr125 alacagım acaba izmirde varmıdır bi bilgisi olan?