Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hoşuma gitti desem yalan olur hoşuma gitmedi desemde yalan olur yani ne bilim idare eder

arkadasım bu fotografları hangi sitede buldugunu söyleyebilir misin acaba? tanıyorum çünkü o motorun sahibini ama ulasacak bi numara yok.
özel den gönderebilirsin.

selamlar herkese k n hava filitresi kullanan arkadaşlar varmı memnunlarmı ve fiyat olarak ne kadar ? teşekkürler

yaaa ben buldum sirkecide amabiraz pahalı geldi ve nedir ne değildir bilmiyorum büyük makinalarda iş yarıyoda bizim makinalarda ne gibi tepkime veriyo nasıl işe yarıyomu ve daha uygunnu bulunabilirmi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dostlar Yeşim nerde? Ses cıkmıyo.Aldı mı motoru nu ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostlar Yeşim nerde? Ses cıkmıyo.Aldı mı motoru nu ?

burdaaaaaaa :queen: kredi onayı bekliyorum bugün cevap gelmesi lazım :silent: bakalım hayırlısı :) kısmet :) artık kafayı çizdim Onur üstüne gitmiyorum olacağı zaman olur zaten ben Emre'nin cıbırıyla idare ediyorum şimdilik :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Öyle tabi hayırlısı ise olsun.Hadi bakalım haberlerini ve resimlerini bekliyoruz.

Sayın blackhawk danıştım fakat kimse uraşmak istemedi e tabi birde malzemenin tornaya dayanabileceğinden şüphe ediyolar bukadar küçük bişey içinde risk e girmiyolar::(

Selamlar.
Sağa sola gitmek yerine ; benimle irtibat kurmayı denerseniz. :)
Teksan'da tornacı arkadaşım var. Kendisine gidip danışabiliriz.

Son düzenleme:
Sayın blackhawk danıştım fakat kimse uraşmak istemedi e tabi birde malzemenin tornaya dayanabileceğinden şüphe ediyolar bukadar küçük bişey içinde risk e girmiyolar::(

abi geçmiş olsun öncelikle ama çözülmeyecek bişey değil senin iş ... malzemenin tornaya dayanmasını ancak test edersen anlarsın her halükarda sen o jant ı atacaksın dene bi tornayla olmaz ise değiştirirsin.. bide neden uğraşmıyolarmış hayırlarına mı yapıyolar bunlar bi kaç kuruş ver ellerine yapsınlar bide bak viper arkadaşımızın tanıdıkları varmış ona ulaş sana yardım etsinler.. yakınlarda olsan bende yardımcı olurdum ama ne yazıkki uzaksın :cat:

bu arada yeni motosiklet almayı bekliyen arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun bu bekleme işin ne menem bişey eniyi ben bilirim :bounce:

ozaktaşi abim sen nerdeydin ya görünmüyordun hoş geldin

blackhawk ( savaş abi ) de burda

eksiğimiz bi h@s@n kaldı bide bi agresif arkadaş vardıya :queen:

zzr1400 :queen: ekip tamam :queen:

burdaaaaaaa :queen: kredi onayı bekliyorum bugün cevap gelmesi lazım :silent: bakalım hayırlısı :) kısmet :) artık kafayı çizdim Onur üstüne gitmiyorum olacağı zaman olur zaten ben Emre'nin cıbırıyla idare ediyorum şimdilik :queen:

Öyle hemen geçilmez Cıbır' a, önce bir 600F kullan bakalım:queen::cherry::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehehehh istemem yan cebime :queen: zoru severim ben bana uyar :bounce:

Selamlar.
Sağa sola gitmek yerine ; benimle irtibat kurmayı denerseniz. :)
Teksan'da tornacı arkadaşım var. Kendisine gidip danışabiliriz.

Tamam volkan abi gidelim sen ne ara geldin çanakkaleden neyse.Cıbırlar üzüyo biziya pazar günü nallıhana gitdik dönüşte geceye kaldık umutun cıbır sigortayı yaktı:)değiştirdik 10dk sonra yine atdı yine değiştirdik benim yedeği taktık sonra yine atdı mayıslara kadar aramıza aldık umutu orda kablo bağladık sigortanın yerine sonra ana sigorta atdı 30 amperlik:):)motor çalışmadı fln bi dolu macera yaşadık bi ara buluşalımda anlatıım:):):)

Saol @hmedim düşünmen yeter;)

Tamam volkan abi gidelim sen ne ara geldin çanakkaleden neyse.Cıbırlar üzüyo biziya pazar günü nallıhana gitdik dönüşte geceye kaldık umutun cıbır sigortayı yaktı:)değiştirdik 10dk sonra yine atdı yine değiştirdik benim yedeği taktık sonra yine atdı mayıslara kadar aramıza aldık umutu orda kablo bağladık sigortanın yerine sonra ana sigorta atdı 30 amperlik:):)motor çalışmadı fln bi dolu macera yaşadık bi ara buluşalımda anlatıım:):):)

:mrgreen: Ekşın

Tmm. :) Hafta sonu görüşürüz. Sınavlar bi geçsin takılırız... :)

Yokmu hiç izmirden yardım edebilcek arkadaşlar? cbr125 alacagım acaba izmirde varmıdır bi bilgisi olan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar