Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

thank you for the answer!:rendeer: Can anyone else answer my questions from his point of view (as o owner of SJ150) and maybe give more details? I saw you translated what we disscused above and i hope you can translate too if someone doesen`t speak english

problems with bike:silent:
fuel consumption:silent:
average speed to cruise:silent:

thank you :cat:
tarzancaya devam:p

cevap için teşekkür ederim!başka birisi benim sorularıma kendi bakış açısından(sj 150-23 sahibi olarak)daha ayrıntılı bir cevap verebilir mi?ben bizim yukarıda neyi tartıştığımızı çevirdiğinizi gördüm.(bu kısımdan hiçbir şey anlamadım arkadaşlar:silent: )

motorun problemleri?
benzin tüketimi?
ortalama hız?

bu motoru alma merakı içerisindeydim ama görülen o ki şekil olarak güzel ama icraat yokk

1-Fuel consumption-If you don't pass 6000 rpm 2.0L-2.5L 100 km.but you pass 6000 rpm 3.0L-3.5L.
2-max speed-if you do good rodage 140-150km/h.
3-quality-this bike quality is normal.but It is too trembleing and bike's body is low quality.
4-the bike life-I think max. 15000 km.
5-the spare part-there isn't any part in TURKEY.
6-the price-1500 euro in TURKEY.
İf you have a lot money you buy HONDA cbr 125 or cbr 150!
this is my bike.It is in 2000km.
image000tk1.jpg

image002at7.jpg

image001so9.jpg

image024eq6.jpg

meanwhile,where are you from?

türkçesi
1-yakıt sarfiyatı-eğer 6000 deviri geçmezsen 2.0L-2.5L ama 6000 deviri geçersen 3.0L-3.5L.
2-son hız-eğer iyi rodaj yaparsan 140-150km/sa
3-kalite-motorun kalitesi normal.ama çok titriyor ve motorun grenaj kalitesi düşük.
4-motor ömrü-bence en fazla 15000 km.
5-yedek parça-TÜRKİYE'de hiçbir parçası yok!
6-fiyat-TÜRKİYE'de 1500 euro.
eğer paran varsa honda cbr 125 veya cbr 150 al.
bu benim motorum.2000 km'de
image000tk1.jpg

image002at7.jpg

image001so9.jpg

image024eq6.jpg

bu arada nerelisiniz?

Son düzenleme:
image000tk1.jpg

image002at7.jpg

image001so9.jpg

abi sen grenajları neyle sabitledin:silent::silent::silent::silent::silent:

denge topuzuyla sabitledim.tırnağın geçtiği yere civatayla pulu birbirine yapıştırarak koydum.önden de vidaladım.

hacı bi soru daha;nerden temin ederiz???
motosiklet yedek parçacılarından temin edebilirsin.elcik topuzu veya denge topuzu dersen verirler.benim aldığım topuz demir olduğu için grenajı çizer diye topuzun etrafına şu depoların yanına çekilen yapışkanlı şeritten çektim böylece grenajın çizilmesini önledim.bir de topuzun kendi vidası çok uzundu kısa vida aldım.öyle yaptım.

motosiklet yedek parçacılarından temin edebilirsin.elcik topuzu veya denge topuzu dersen verirler.benim aldığım topuz demir olduğu için grenajı çizer diye topuzun etrafına şu depoların yanına çekilen yapışkanlı şeritten çektim böylece grenajın çizilmesini önledim.bir de topuzun kendi vidası çok uzundu kısa vida aldım.öyle yaptım.

abi ses varmı??????????????????????biraz zırıltı var benmkinde hoş kaskı takınca duymuyorum ama.bu ses konusunda değişklik yaptımı?

yan grenajlardan gelen ses hiç kalmadı.ama senin motorunda grenajın içindeki tırnak duruyorsa,orayı elektrik bantlarıyla bantla,öyle geçir.belki zırıltı yine gider.bu arada sen yan grenajın üstündeki sticker'ı çıkarmışsın.çıkarttığın yer çukur gibi oldu mu?

yan grenajlardan gelen ses hiç kalmadı.ama senin motorunda grenajın içindeki tırnak duruyorsa,orayı elektrik bantlarıyla bantla,öyle geçir.belki zırıltı yine gider.bu arada sen yan grenajın üstündeki sticker'ı çıkarmışsın.çıkarttığın yer çukur gibi oldu mu?

ben yan grenajları bi ara söktüm birsinin üstüne 600f devrildi.ve kırıldı serviste de sadece kırmızı vardı bende siyaha boyadım.tabi mecburen diğer tarafın sticekerlerinide söktüm boyadım.o yüzden yoksa sitckerı sökünce hafif çukur oluyr:cat:

tnx for the specs..
i`m from Romania. here we have a group of scooterists (CSR) we go out in weekends to make barbeque and ride free :D i have a kymco agility 50cc at the moment very pleased with it. but with my driver licence i can ride something bigger...so why not buy a cheap Xgjao to mentain the same speed as the cars? I have ridden the sj-150 a little and it sounds very nice but not in high RPMs (above 4000 the power seems to fade) although i like it because it fits me (i`m small)

tnx for the specs..
i`m from Romania. here we have a group of scooterists (CSR) we go out in weekends to make barbeque and ride free :D i have a kymco agility 50cc at the moment very pleased with it. but with my driver licence i can ride something bigger...so why not buy a cheap Xgjao to mentain the same speed as the cars? I have ridden the sj-150 a little and it sounds very nice but not in high RPMs (above 4000 the power seems to fade) although i like it because it fits me (i`m small)
tarzanca PART 3;
ben Romanyadanım.Bizim burada,bir scooter grubumuz var.Biz hafta sonlarında açık havada ızgara yapmak için çıkarız ve özgürce süreriz.Benim şu anda çok memnun olduğum bir kymco agility 50cc motorum var.ama ehliyetimle daha büyük birşey sürebilirim.öyle ki niye arabalarla aynı hıza sahip bir xgjao'yu almayayım?Ben biraz sj-150-23'ü sürdüm ve o çok güzel ses veriyor.ama yüksek devirde değil(4000'in üstünde gücü zayıf gibi görünüyor).gerçi ben ondan hoşlandım.çünkü o bana uyar(ben küçüğüm)

arkadaşlar onceki sayfalarda yazmıştım sykjet motoru olan abimiz 180 yapmış diye gecen yolda gidsiyorum bir baktım dukkanın onunde duruyor arkadasının dukkanı gittim hemen slm verdim bi samımıyet kurdum sonra motor hakkında bilgi almaya başladım adam başladı
2006 model

150cc

skyjet

gayet iyi motor

hız olarak 180 yaptı

falan filan derken fiyata geldim

abi ne kadar istıyoruz dedim

2200 istıyoruz

son olacagı nedir acaba

yaparız bişeyler ya takma kafana

tamam abi sağol ben babamla bi konusuyum tekrar gelirim dedim ve cıktım gittim

sizce o fiyata deger mı

ha bu arada km 4500falan

arkadaşlar onceki sayfalarda yazmıştım sykjet motoru olan abimiz 180 yapmış diye gecen yolda gidsiyorum bir baktım dukkanın onunde duruyor arkadasının dukkanı gittim hemen slm verdim bi samımıyet kurdum sonra motor hakkında bilgi almaya başladım adam başladı
2006 model

150cc

skyjet

gayet iyi motor

hız olarak 180 yaptı

falan filan derken fiyata geldim

abi ne kadar istıyoruz dedim

2200 istıyoruz

son olacagı nedir acaba

yaparız bişeyler ya takma kafana

tamam abi sağol ben babamla bi konusuyum tekrar gelirim dedim ve cıktım gittim

sizce o fiyata deger mı

ha bu arada km 4500falan

makinayla oynanmış.iyi bi usta yaptıysa sor ve al.neden olmasın
:cat:

5000 devirde 170km/sa hız!:silent::silent::silent:motoru 200cc yapsan bile bu devirde imkansız.bi de gökhan abi senin devir saati bozuk diye hatırlıyorum ben:silent:

yapmış demekki
modifiye sınır tanımaz arkadaşlar demekki salton kardeş yapmış bi ayar motora

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar