hocam kafa grenajı dahil 220 ytl.göstergeler dahil.
yani bizim motorların grenajları şu an mersinde mevcut:silent:Valla eğer dediğin gibiyse alıp bi kenara atmaya değer.
hocam kafa grenajı dahil 220 ytl.göstergeler dahil.
kardeş ben yanlış yazdım yaa pardon.aceleden öyle oldu 15 lik var ben 17 lik taktırıcam.öbür yazdığımıda bi düzeltiyim yanlış durmasınkardeş iyide zaten 15lik orjinaldir.17lik takınca titreşim müthiş derecede azalıyor.eminmisin 17lik olduna üstündekinin:silent:
yani bizim motorların grenajları şu an mersinde mevcut:silent:Valla eğer dediğin gibiyse alıp bi kenara atmaya değer.
kardeş ben yanlış yazdım yaa pardon.aceleden öyle oldu 15 lik var ben 17 lik taktırıcam.öbür yazdığımıda bi düzeltiyim yanlış durmasın
doğma büyüme istanbul kardeşbende şaşırdım zatensenin memleket nere kardeş.:silent:
doğma büyüme istanbul kardeşsenin neresi?
tam karar verdim hatta sizin motorlardan almaya karar verdimbende doğma büyüme mersinşimdi sen motor almaya tam karar verdinmi söyle bakalım.sana bi yardımcı olalım ciddi ciddi:cat::silent:
tam karar verdim hatta sizin motorlardan almaya karar verdimbütçe bu kadarına elveriyo işte malesef
ale:bitane buldum sahibindende http://www.sahibinden.com/az_kullanilmis_orijinalWQQaXQQ7629789WQQpXQQdisplayitem
ama aracı sorguladım internetten marka keeway renk siyah gözüküyo içime kurt düştü şimdi.bi sakatlık yoksa 1 aya kadar alırım
fiyat olarak nedir ve istanbulda satış yeri vs varmıdır? birde ikinci el de alım satım masrafı nedir merak ediyorum ?
birde bu 1550 ytl olan sarı motor gerçekten güzel miş ama fiyatının düşük olması bir sorun olurmu diye düşündürüyor ??diger motorlara verilen fiyatlara göre ...
kardeş iyice arştır.o olmassa başkası olur.şimdi alıyosun bizim motordan bi tane.binmeden önce iyi bi usta araştırıyosun.servis kesinlikle değil.üçkağıtçı olmayan bi usta bu bir.
sonra karbürtr+hava filtresi temizletiyosun.castrol yağ.110 yada 120lik lastik.arkayı değiştirmen yetrli bence.NGK buji.sibob ayarı.ve full bakım yani yağlama işlemleri.16lık ön dişli.bunlar 2.motordada 9 bin deviri geçmemeye çalış.5.viteste geçebilirsin.hayırlı uğurlu olsun
uzun süre kullanmıyacağım için almak istiyorum zaten.ilk vitesli motorum olucak.ama racinglere takdım kafayı bu fiyata bu kadar racing keyfikardeş ben bizim motorlara 1500 ytl civarı isteyenlerin motorlarının,ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.kesinlikle internette gördüğün gibi temizi çıkmaz.bi de eğer uzun süre bineceksen hiç yaklaşma."ÇİN MALINDAN UZAK DUR!" bu lafı çoğu kimseden duymuşsundur.kesinlikle dikkate al.paranı biraz daha biriktir.TVS apache veya da YAMAHA ybr 125 al.
arkadaşlar size tarzanca tercüme yaptımhello. I don`t understand your language but i have looked at the pictures from the trips and i can say that here in my country we do the same with our group of scooters.
what i need and ask for you to help me is some characteristics of SJ 150-23.
i want to buy that model but i don`t know anything about it. can you tell me if it`s a good bike? if you have problems with, it how much kilometers i can ride it (it will last at least 10.000km without problems ?:silent
also i need to know the maximum speed of this bike and the average speed if i have to ride it for 100 kilometers in straight line without overheating the engine.
what fuel consumption it has? 3L/100k ? 4L/100km ?
more details that you think i should know?
i hope you can answer me and help me to make the correct choiche.:rendeer:
this is the bike that i whant to buy but i can`t try it on road and it`s new 0km and i don`t whant to force it in the rodage (at least 500km-1000km)
[
IMG]http://img329.imageshack.us/img329/3076/12052008oa4.th.jpg[/IMG]
Firstly Hi Welcome to Motosiklet.net
I and some of my friends use this bike.. It's not a bad bike... We can ride it easly without the problems... You mustn't use it hardly... and you must make a successfull rodage... If you do these your speed becomes about 140/150
My bike is at 5400 km now... I haven't had any problems until now but you must be carefull for your fuel...
I gave the answers for you.. If you want ask again
Firstly HiWelcome to Motosiklet.net
I and some of my friends use this bike.. It's not a bad bike... We can ride it easly without the problems... You mustn't use it hardly... and you must make a successfull rodage... If you do these your speed becomes about 140/150
My bike is at 5400 km now... I haven't had any problems until now but you must be carefull for your fuel...
I gave the answers for you.. If you want ask again :rendeer:
arkadaşlar size tarzanca tercüme yaptım
Merhaba. Sizin dilinizi anlamıyorum ama gezinirken resimleri görmüştüm ve şunu söyleyebilirim benim memleket de burada.
Sj 150-23 modelinin özellikleri hakkında size soru sorup, bana yardım etmenizi istiyorum. ben de bu modelden almak istiyorum ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum. eğer iyi bir motorsa bana söylermisiniz? eğer problemlere sahipseniz yine.ben ona en az kaç km binebileceğim?ben ona en az 10.000 km problemsiz binmeliyim.o problem olmaksızın en az 10.000 km.gidecek mi?aynı zamanda ben bu motorun maksimum hızını ve ortalama hızını bilmek istiyorum
Onun yakıt tüketimini ne?3 lt 100km mi? 4 lt 100 km mi?siz düşünün daha detaylı olarak bilmelimiyim?umarım bana cevap verirsiniz ve doğru seçim yapmama yardım edersiniz.satın almak istediğim motor budur ama ben uğraşamayabilirim ve ben rodajda zorluk istemem(en azından 500-1000 km’de)
öncelikle motosiklet.net'e hoşgeldin!ben ve bazı arkadaşlar bu motoru kullanıyoruz.kötü motor değil.bi problemler olmaksızın rahatlıkla binebiliyoruz.onu zorlamamalısın ve iyi bir rodaj yapmalısın.eğer bunları yaparsan hızın 140-150'ye gelecek.benim motorum şimdi 5400 km'de.şimdiye dek hiç problemim olmadı ama benzin özenle yapılmış olmalı.ben size cevapları verdim eğer isterseniz tekrar sorabilirsiniz.