tarzancaya devamthank you for the answer!:rendeer: Can anyone else answer my questions from his point of view (as o owner of SJ150) and maybe give more details? I saw you translated what we disscused above and i hope you can translate too if someone doesen`t speak english
problems with bike:silent:
fuel consumption:silent:
average speed to cruise:silent:
thank you :cat:
denge topuzuyla sabitledim.tırnağın geçtiği yere civatayla pulu birbirine yapıştırarak koydum.önden de vidaladım.
motosiklet yedek parçacılarından temin edebilirsin.elcik topuzu veya denge topuzu dersen verirler.benim aldığım topuz demir olduğu için grenajı çizer diye topuzun etrafına şu depoların yanına çekilen yapışkanlı şeritten çektim böylece grenajın çizilmesini önledim.bir de topuzun kendi vidası çok uzundu kısa vida aldım.öyle yaptım.hacı bi soru daha;nerden temin ederiz???
motosiklet yedek parçacılarından temin edebilirsin.elcik topuzu veya denge topuzu dersen verirler.benim aldığım topuz demir olduğu için grenajı çizer diye topuzun etrafına şu depoların yanına çekilen yapışkanlı şeritten çektim böylece grenajın çizilmesini önledim.bir de topuzun kendi vidası çok uzundu kısa vida aldım.öyle yaptım.
yan grenajlardan gelen ses hiç kalmadı.ama senin motorunda grenajın içindeki tırnak duruyorsa,orayı elektrik bantlarıyla bantla,öyle geçir.belki zırıltı yine gider.bu arada sen yan grenajın üstündeki sticker'ı çıkarmışsın.çıkarttığın yer çukur gibi oldu mu?
tarzanca PART 3;tnx for the specs..
i`m from Romania. here we have a group of scooterists (CSR) we go out in weekends to make barbeque and ride freei have a kymco agility 50cc at the moment very pleased with it. but with my driver licence i can ride something bigger...so why not buy a cheap Xgjao to mentain the same speed as the cars? I have ridden the sj-150 a little and it sounds very nice but not in high RPMs (above 4000 the power seems to fade) although i like it because it fits me (i`m small)
arkadaşlar onceki sayfalarda yazmıştım sykjet motoru olan abimiz 180 yapmış diye gecen yolda gidsiyorum bir baktım dukkanın onunde duruyor arkadasının dukkanı gittim hemen slm verdim bi samımıyet kurdum sonra motor hakkında bilgi almaya başladım adam başladı
2006 model
150cc
skyjet
gayet iyi motor
hız olarak 180 yaptı
falan filan derken fiyata geldim
abi ne kadar istıyoruz dedim
2200 istıyoruz
son olacagı nedir acaba
yaparız bişeyler ya takma kafana
tamam abi sağol ben babamla bi konusuyum tekrar gelirim dedim ve cıktım gittim
sizce o fiyata deger mı